Ga naar inhoud

Sf1992

Silver Member
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Sf1992

  1. @RMMD Hey ! Ik ben vandaag 3 maanden PO en heb ook de motiva maar dan ergonomix met quid gekozen. Net zoals jij is mn operatie ook gebeurd in de belgian beauty clinic. Dat gevoel van onder een trein gelegen te hebben had ik ook, dat is compleet normaal! Als volgende week het steunverband uit mag bij je controle ga je je al veel beter voelen! Dat was voor mij echt een hele verlossing! Ik raad je ook aan om zo’n zwangerschapskussen te halen. Dit hielp me echt om comfortabeler in de zetel en in bed te liggen! Het is ff doorbijten nu maar het resultaat achteraf is het waard! Alvast een spoedig herstel !! ?

  2. Op 3-4-2019 om 06:54, Tamara97 zei:

    Dank je wel voor je reactie ?

    Welke heb je dan? Demi?? 

    En heb je ook wat een bolling nog steeds? 

    Wat voor cup had je voor de operatie? 

    Excuses voor alle vragen hoor haha, maar dan kan ik eventjes voor mezelf een beeld creëeren ?

     

    liefs xx 

    Hoi! Op mn papieren staat motiva ergonomix met quid. Ze geven een licht push up effect. Ik had een (kleine) a-cup voor de operatie! ? 

    Qua vorm zijn ze echt heel heel mooi! Ze hebben een een bolling maar echt natuurlijk. Ik ben maandag 1 maand PO en ze zien er elke dag beter en beter uit! 

    Xoxoxo 

  3. @Mtvo Ja echt zoooo blij dat ik geen verband meer moest! 

    Moest ze ook elke dag beginnen insmeren met bio oil om de huid meer soepel te maken en tegen kapselvorming. Dus maar meteen mee begonnen vanavond. 

    Ja geduld moet je idd wel hebben, aangezien het volledige genezingsproces tot 6 maanden kan duren ? momenteel zitten ze bijna in mn nek bij wijze van spreken ? hopelijk dalen ze ‘redelijk snel’ want het uiteindelijk beeld, daar ben ik echt wel benieuwd naar. Zeker omdat ik voor de motiva ben gegaan. Deze zouden er heel natuurlijk uitzien dus ben heel benieuwd! 

    Het enige dat nu wel super vervelend is, is dat ik met een verkoudheid zit. Telkens als ik hoest doet het zoveel pijn aan de wondjes onderaan. Je komt ook eens buiten en meteen hoesten ?? typisch my life ??‍♀️ Maar we komen er wel! 

    Leuk voor je dat ze bij jou stilletjes aan beginnen zakken naar hun plaats, super!! Xoxoxo

    • Like 1
  4. @MenM echt? Ho super! Ik ben deze BH echt kotsbeu. Hij is alles behalve flatterend. Ik weet nu ook wel dat je niet meteen een supermooie aankan, maar het had leuk geweest mocht ik zelf n sportbh gaan kopen. In deze voel ik me zo raar en ongemakkelijk ? achja.. als dat het ergste is dat me nog zal overkomen de volgende weken ben ik nog bij de gelukkigen! ☺️ 

    Ik zou zeggen, geniet van je nieuwe collectie en het dragen ervan! ?

  5. @Mtvo @MenM de controle is heel goed verlopen! Dr Verdonck zei dat mn wondes zo mooi aant genezen zijn dat hij zou denken dat we al 2 weken PO zijn ipv 1. Goed nieuws dus. Ikke blij. ?

    Steunverband mocht ook afblijven, yes!

    Wondjes ontsmet en erna terug afgetaped. Toen ik in de spiegel keek was het wel even een raar zicht, logisch ook aangezien de implantaten nog zo hoog zitten. Bij het thuiskomen een nieuwe steunbeha aangetrokken, had er eentje extra gekocht, is altijd makkelijker en war frisser. Ben echt zo reuze benieuwd naar het definitieve resultaat! Volgende week de draadjes eruit en dan aftellen naar wanneer ik mn eigen keuze bh’s mag aandoen. Deze is echt zo lelijk en komt overal bovenuit is geen zicht?? heb me al lekker bezig gehouden met lingerie opzoeken voor als de dag is aangebroken dat ik de hunkemoller mag gaan leegkopen met al mn cadeaubonnen ?? xoxoxo

    • Like 1
  6. @MenM Geen idee! Ik denk wel dat ik een nieuw verband ga krijgen aangezien het nog maar een week geleden is! (Hoewel ik hoop van niet want momenteel is dit hetgene dat me het meest irriteert ?)

    Vannacht heb ik voor het eerst in bed geslapen en het lijkt stukken beter te gaan ineens. 

    Ja haha dat is zo n raar gevoel he als je gaat liggen en opstaan. Ik had echt nooit gedacht dat het zo zou aanvoelen. Een bv is echt wel een serieuze ingreep en had er niet bij stilgestaan eigenlijk dat ik er zo van ging afzien ?

    Ik ga proberen zsm foto’s te posten. Hopelijk volgende maandag wanneer de draadjes eruit zijn en ik van dat ‘prachtige, sexy’ steunverbandje af ben ??? xoxoxo

  7. Hey allemaal

    Morgen op mn eerste controle.

    ik ga superblij zijn dat het steunverband uitgezwierd gaat worden want volgens mij zit het me echt wel veel te strak. Heb de indruk dat ik daardoor ook zo stijf ben. Als ik n nieuw aanmoet ga ik sowieso vragen het minder vast aan te brengen.

    Ik heb nog wel pijn, maar heel andere pijn dan voordien. Mijn lichaam heeft zich nog niet aangepast aan het gewicht van de implantaten. Telkens als ik rechtsta of ga liggen doet het pijn. De wondes beginnen een steek-achtig gevoel te geven maar ik veronderstel dat dit normaal is. Ook mn oksels zijn superstijf. Ik ga echt ZO blij zijn dat dat rot verband uit gaat. Begint me zo te irriteren zeker omdat ik weet dat het morgen uit gaat, dat doet de tijd 10x trager gaan ?

    Verder ben ik heel benieuwd om te kijken naar het voorlopige resultaat en fingers crossed voor de volgende herstelweek. Hopelijk met niet te veel pijn en een deftig herstel dat ik me goed voel ol terug te gaan werken. Xoxoxo

    • Like 1
  8. Hey iedereen!

    Vandaag dus mijn BV gehad in de belgian breast clinic.

    Heel vriendelijk personeel en ook mijn chirurg was een super vriendelijke dame.

    Was heel suf na de uitwerking van de verdoving en ook redelijk emotioneel maar dat was blijkbaar normaal.

    Heb toen ik thuiskwam toch even gepiept naar het resultaat en ze zien er suuuupermooi uit! Kan niet wachten tot de genezen zijn! Mooie vorm en qua uitzicht heel natuurlijk. De tepelcorrectie voelt wel heel venijnig aan, maar de voorgeschreven medicatie helpt heel goed tegen de pijn. Volgende maandag op controle bij Dr. Verdonck en de week erna bij Dr. Ortiz.

    Ik kan de belgian breast clinic dus enkel maar aanraden!! Echt top top top ervaring en mensen die je allemaal erg op je gemak stellen. Zowel voor als na de operatie. 

    Vraagje Iemand nog goede netflix series eventueel voor tijdens mn 2 weken herstel? ? ben nl. Letterlijk nog nooit een dag ziek thuisgebleven dus ik ga het niet makkelijk hebben met dat thuiszitten. Xoxo 

    • Like 1
  9. Hey allemaal!

    ik ben sinds vandaag nieuw op dit forum en dit lijkt me superleuk om ervaringen van anderen te lezen en die van jezelf te delen! 

    Morgen is het voor mij de grote dag. Heb niet kunnen slapen vannacht! 

    Ik heb gekozen om de ingreep te laten doen in de Belgian breast clinic hier te Diest. Niet omdat het dichtbij is, maar omdat iedereen hier goede ervaringen gehad heeft blijkbaar! ? dat het in dezelfde stad ligt is dus enkel een pluspuntje! 

    Mijn consultatie bij Dr. Verdonck was ook een zeer aangename ervaring. Uiteindelijk hebben we besloten om voor de Motiva Ergonomix 350 cc te gaan. Dr. Verdonck zelf gaat de operatie niet uitvoeren aangezien ik ook nog een tepelcorrectie moet laten uitvoeren (lees : eentje een halve cm hoger zetten) omdat hij zelf zei dat hij graag een zo perfect mogelijk resultaat ziet. Mijn dokter/chirurg is Dr. Ortiz. Hij stelde me meteen op mn gemak door te zeggen dat ze zelfs nieuwe chirurgen opleid aan universiteiten ed.  Heeft er hier iemand ervaringen mee of kennen jullie iemand die door haar geoppereerd is? Ik ben superbenieuwd naar het resultaat! Fingers crossed for tomorrow!!! Kan niet meer wachten! ? 

    Groetjes xoxo 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.