Ga naar inhoud

Jil

Leden
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jil

  1. Op 5-6-2020 om 21:52, Bridt zei:

    Hebben jullie ook dat de BH een beetje lijkt te schuren? Ik heb op zich geen last van de wond, maar het voelt allemaal een beetje alsof het schuurt op de randen. Ook bijvoorbeeld bovenin en aan de zijkant. 

     

    Zou een andere BH helpen of hoort dit er een beetje bij? Ik voel het de hele dag een beetje en het is een wat zeurderig gevoel.

     

    Hey! Ik heb afgelopen dinsdag de OK gehad bij dr Straten. Ik heb maat 85C gekregen, heb normaal 80 in de BH omvang. De verpleegkundige gaf aan dat een maat groter fijner zat ivm de littekens, dus ben blij dat ik 85C heb gekocht! Ik heb dus dezelfde zwarte sport BH als jou alleen andere maat. Misschien helpt het je om de bh bandjes te kruisen? Ipv de bandjes recht te laten lopen.

  2. Op 28-5-2020 om 14:08, Bridt zei:

    @Loisa29 en @Jill ik heb jullie toegevoegd aan mijn album. 

     

    @Es1234567 ik heb nu een tanktop (van Only, redelijk strak) over mijn borstband heen en daardoor ook geen last van schuurplekken onder mijn armen. Dat had ik wel met een ander topje. Dan zit het toch lekkerder allemaal.

     

    Vannacht redelijk geslapen en ik heb nu alleen 's avonds een pijnstiller genomen. Ik merk nu wel dat ik meer begin te bewegen in de nacht en bepaalde bewegingen doen echt even pijn. Ook 'op mijn zij rollen' gaat niet opgemerkt, dus dat scheelt al. Maar dat gevoel van de vrachtwagen op mijn borst is echt een heel stuk minder. Het is nu meer rare bewegingen met mijn armen die ik beter niet kan maken. 

     

    Ik zal straks weer eens kijken wat de schade is met blauwe plekken vandaag 🙂

    Ik kan je album niet zien, kan dat kloppen? 

     

    Fijn dat je enigszins kunt slapen.. Slaap je vooral nog 'rechtop'? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.