Loisa29

Silver Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Loisa29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Veerveertje Wauw die van jou zijn heel mooi geworden! Ja heel erg spannend, ik zelf neig meer naar de 285 cc... maar ik heb nog even bedenktijd!
 2. @Veerveertje zou ik ook toegang mogen tot je album? ☺️ Ik heb nu ook een B70 (1.64 en weeg 53kg) en zit nog steeeeeds te twijfelen tussen 285 cc en 325 cc. 22 juli staat mijn operatie gepland.
 3. @Bridt zou je me willen toevoegen aan je fotoalbum? Hoe gaat het met het herstel? thnx!☺️
 4. Nou niks mis mee volgens mij, lekker aan het zwembad liggen 😎☀️
 5. Ik ga 100% zelf betalen, alhoewel bij mij het precies andersom is; mijn vader is blij voor me en vind het allemaal prima. Mijn moeder daarentegen is er helemaal op tegen.
 6. Ja ik ben nu al zenuwachtig haha! Kan me voorstellen dat je even moet wennen. Leuk, nog iemand die bij Heyendael is geweest. Wat heb jij 'gekregen' ? Hoe gaat het herstel?
 7. Mooie foto's! en wat een verschil... heb je ze laten wisselen omdat je groter/ronder wilde ? of waren ze al aan vervanging toe?
 8. Dat zou ik even opmeten, dat weet ik zo niet; let you know ! Leuk dat je me gaat volgen! Wanneer heb jij je BV gehad ? en waar, hoeveel cc etc. ?
 9. En heeft hier iemand ervaring met op vakantie gaan na een BV? 22 juli heb ik de operatie en 28 september heb ik een zonvakantie gepland staan (dit is 9 a 10 weken na de operatie). Nu, met alle corona maatregelen is het natuurlijk nog niet helemaal zeker dat de vakantie doorgaat... maar mocht die doorgaan zien jullie daar moeilijkheden in? De chirurg vertelde me dat dit geen probleem moest zijn, maar vraag me af of alles wel al genezen is e.d.
 10. Wauw! die van jou zijn echt heel mooi geworden en het verschil van de dagen vind ik erg groot, ze worden steeds mooier.
 11. Thnx voor alle reacties! Hetzelfde advies krijg ik inderdaad ook vanuit andere hoeken (vriendinnen, de kliniek etc.) Alhoewel ik wel bang ben dat ze dadelijk te groot worden. Ik ben van mezelf klein (1.64) en tenger gebouwd, vooral in mijn schouders. 3 juni ga even opnieuw passen