Jump to content

Loisa29

Silver Member
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Loisa29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi @Bo1909st spannend! Ik ben 25 juli ook door dr Straten geopereerd. Ik ben nog in de herstelperiode, maar ik denk dat ik op een D70 ga uitkomen. Mijn voorsituatie was een kleine B (B70) en ik heb de mentor memory geld xtra high profile 285 cc gekregen (dual plane geplaatst). Echter ben ik pas 4 weken PO, dus de borsten zijn nog niet helemaal hersteld. zelf kon ik kiezen tussen 285 cc en 325 cc. Ik heb de kleinere maat gekozen omdat ik heel tenger gebouwd ben (1,64 en 52kg, smalle schouders etc). Ik ben blij met mij keuze, maar van veel meiden hoor ik dat ze eigenlijk
 2. Hoi dames, Ik ben ook benieuwd en lees even mee. Hoe gaat het sporten na die zes weken? moet je echt heel rustig opbouwen ? of mag je alweer elke dag naar de sportschool? Ik volg geen dieet of geen sportplan oid maar ik ga 28 sept op vakantie dus wil ik wel weer een beetje fatsoenlijk er bij lopen in bikini. Dat komt met de boobs wel goed maar mijn buikje groeit stiekem wel weer een beetje door weinig beweging en al het lekkere, maar vooral ongezonde eten laatste tijd. Op 5 sept ben ik zes weken PO dus ik heb ook niet zo lang om te trainen tot de vakantie. Het liefste zou
 3. Ja vanaf dag 7 en voorheen alleen de BH. Martelband kun je het wel noemen ja πŸ˜‚ al raak ik al langzaam er aan gewend.. 😊. ik moet hem helaas ook 5 weken om, maar is voor een goed doel inderdaad! fijn dat je verband er vandaag helemaal af is/mag. Nu kunnen we samen aftellen naar begin september. Kan ook niet wachten haha!
 4. Yes klopt! We hebben allebei 285 cc gekregen. Ik heb die keuze echt pas in de laatste weken voor de operatie gemaakt, ik wilde in eerste instantie voor 325 cc gaan.ik zal je ook toevoegen aan mijn album. Helaas heb ik geen voorsituatie foto πŸ˜… maar die heb ik opgevraagd bij de kliniek. maar ik vind jou borsten echt al heel erg mooi, ze zijn al mooi ingedaald zo kort po 😍 en ze staan mooi dicht bij elkaar. Ben daar wel jaloers op hoor haha! mijn herstel gaat eigenlijk heel goed. Vond alleen de eerste nacht en dag na de operatie verschrikkelijk! Ik heb nu vooral erg
 5. Hoi @Valenti7! Leuk om je topic te lezen, ik ben zelf 2 dagen na jou geopereerd. Dus we lopen onderhand gelijk met ons herstel 😊. zou ik mee mogen kijken in je album?
 6. Wauw dat is inderdaad een mooi resultaat ! Je ziet een heel groot verschil inderdaad.
 7. Ahh oke thnx voor je reactie! ik heb inmiddels blauwe plekken van de band aan de zijkanten ten hoogte van m’n borsten. Is dit normaal?
 8. Thanks! jij ook nog, al ben jij zoals ik het hoor al door de herstelperiode van 6 weken heen 😊 jaloers haha! ik hoor idd dat je vanzelf gewend raakt aan de band al vraag ik me echt af hoe πŸ˜‚ kan me er nog niks bij voorstellen, maar ik moet gewoon even doorbijten! is jou huid uiteindelijk wel weer minder vet geworden?
 9. Hoi dames, beter laat dan nooit! na lang niet meer zo actief te zijn geweest en na heel wat rusten hierbij een update. ik ben inmiddels op dag 8 van me herstel (25 juli geopereerd). Mijn operatie is uiteindelijk met 3 dagen verschoven omdat ik een griepje kreeg vlak voor mijn operatie. Ik heb dus ook een coronatest moeten doen die gelukkig negatief was, waardoor ik snel terecht kon voor de operatie op een andere dag. Om 09:30 op 25 juli moest ik aanwezig zijn. Ik was wel een beetje zenuwachtig, maar alles is reuze meegevallen. Bij binnekomst
 10. @Veerveertje Wauw die van jou zijn heel mooi geworden! Ja heel erg spannend, ik zelf neig meer naar de 285 cc... maar ik heb nog even bedenktijd!
 11. @Veerveertje zou ik ook toegang mogen tot je album? ☺️ Ik heb nu ook een B70 (1.64 en weeg 53kg) en zit nog steeeeeds te twijfelen tussen 285 cc en 325 cc. 22 juli staat mijn operatie gepland.
 12. @Bridt zou je me willen toevoegen aan je fotoalbum? Hoe gaat het met het herstel? thnx!☺️
 13. Nou niks mis mee volgens mij, lekker aan het zwembad liggen πŸ˜Žβ˜€οΈ
Γ—
Γ—
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.