Ris92

Gold Member
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Ris92

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Adnil ja echt moeilijke keus!! Dat dit echt nog goedkomt geloof ik zeker niet, het is enorm uitgerekt. Was echt GIGANTISCH in m'n zwangerschappen. Maar 't zal wel verbeteren als het vet weg is natuurlijk en spieren sterker. Dubbel herstel ben ik ook wel huiverig voor, andere kant ben je wel in 1 keer klaar. Maar dan moet ik echt wel even flink doorsparen. En dan betekend nog minstens 1,5 jaar ongelukkig met m'n borsten.. Zomervakantie is met werk van m'n man een fijne optie omdat hij in 't onderwijs werkt en dus lang vrij is. M'n zusje is dit jaarook augustus helemaal vrij en kan dus bijspringen. En ergens denk ik ook dan heb ik dat maar binnen ofzo? Nouja zoals je merkt m'n gedachten gaan echt alle kanten op!!
 2. Ja zo lastig pff. Ik heb ook de hoop dat met goed sporten en afvallen m'n buik iig in kleding weer toonbaar wordt. Ik wil met nieuwe boobbies wel graag strakke shirtjes aan. En 't is gewoon een hangbuik geworden, vol striae en slap. 't verbeterd al wel wat met sporten en afvallen nu maar mooi strak wordt die huid gewoon nooit meer. Misch gewoon maar eens Op consult. Maar zelfs bij een plastisch chirurg schaam ik me dood voor dit lijf....
 3. Ik twijfel niet om het te laten doen, maar vooral of ik voor een mommy make over ga over een poos, ik moet eerst nog wat afvallen en sparen daarvoor, of dat ik m'n borsten al laat doen op relatief korte termijn en dan kijk of m'n buik mij na afvallen en met nieuwe boobs nog zo stoort en dat tzt laat doen.. Ik heb 't in m'n eigen topic ook geschreven, ik word gek van de twijfel haha.
 4. Ik vind het erg mooi! Ik lees echt van iedereen dat ze achteraf twijfelt of ze wel groot genoeg zijn. Foto's naast elkaar houden is denk ik heel verstandig, en te groot is ook niet mooi, vind ik. Als het helemaal uit verhouding is. En als ik jou zo lees wilde je dat ook echt niet! Ik vind het erg mooi en overal lees en zie ik dat ze ook nog erg veranderen ik kan nog niet meepraten, ik zit nog in de eeuwige twijfelstatus haha.
 5. Wat klink je blij! Wel jammer dat je zoveel pijn hebt pff... Rustig aan maar! Als 't mag zou ik je foto's graag meekijken
 6. Zo, goed bezig met typen. Lege zakjes dus. En geen 5 wk vakantie helaas maar 2,5.
 7. Pff meiden ik weet 't even niet meer hoor. M'n borsten wil ik echt laten doen. Ik heb zo een hekel aan die slappe lege zalkesm Ik wil graag m'n buik ook ooit laten doen. Waarom ooit. Dan wil ik eerst goed afvallen. Ben ruim 4 kg kwijt en wil er nog minstens 6 kwijt. En het is gewoon duur dus ik heb daar op korte termijn geen geld voor. En nu twijfel ik zo. Ik zou deze zomer een borstvergroting financieel kunnen laten doen. Ik heb 2 5 wk vakantie en daarna is m'n man nog een week thuis dus dan heb ik 't ergste hopelijk ook gehad qua pijn etc om m'n kinderen daarna weer te verzorgen. Andere kant, als ik doorspaar kan ik het tzt in 1 keer laten doen. Maar dat vind ik ook eng, zoveel tegelijk aan m'n lijf. En dan heb ik ook langer vrij nodig etc waarschijnlijk. Ergens merk ik ook dat ik de hoop heb dat ik na 't afvallen en nieuwe boobs die buik wellicht kan accepteren. Maar zo niet, moet ik een 2e keer geopereerd en weer een x aantal weken niet tillen etc etc. Dus wat zouden jullie doen?! Hoe denken jullie erover, als ervaringsdeskundige?
 8. Jeetje zeg wat heftig! Wat een ellende. Hopelijk ga je nu heel hard opknappen en krijg je de mooiste borsten van dit forum!! Sterkte!
 9. Wat fijn dat 't zo meevalt tnt! Hoe was je nacht? Ik zou ook graag je foto's zien!
 10. Woeehoee het zit erop!! Fijn dat je het met relatief weinig pijnstillers red!! Ik ben heel benieuwd naar je foto's, maar zie ze niet! Wel je before foto's maar de nieuwe niet?
 11. Wat schrijf je leuk! Benieuwd of je hier nog actief bent en hoe 't nu is? Heb je voor en na foto's? Liefs!
 12. Zo, inmiddels begin ik het forum te begrijpen haha. Ik heb echt veel vragen, soms hele stomme simpele dingen. Als je antwoord weet, laat het me weten! Ik zou ook graag albums zien van diegene die dat willen delen, het is gewoon fijn om het verhaal te lezen en dan te zien hoe het er daadwerkelijk uitziet, geeft toch een echter beeld dan fotos van praktijken zelf voor mijn gevoel. komt ie: - Hoe maak je de keus voor arts? ER zijn er zooooveeel hier in de buurt. Ken alleen dr Timmenga van de Parkkliniek via via. - Hoe kies je de implantaten, merk etc. Doet de chirurg dat of hebben jullie vooraf al een soort keus gemaakt? -Je maat vooraf, meet de chirurg dat zelf ook? Momenteel weet ik niet goed welke maat ik heb sinds laatste borstvoedingsperiode. - Kan je op consult en pas maanden later laten opereren of is dat eigenlijk gek? - Aan wie hadden jullie het wel en niet verteld? bijv. op werk? - Zien de mensen die je t niet hebt verteld het? Durven mensen er wat van te zeggen? - Hoe voelt het aan?! Is het erg anders dan een natuurlijke borst? - Krijg je ook uitleg tijdens consult over wisselen na zoveel jaar etc. en de gevolgen, kosten etc daaraan? - Hoe zit het als je slappere borsten krijgt in de loop van de jaren? Of gebeurt dat gewoon niet met implantaten? - Hoe doen jullie dat met kinderen? Ik heb er 1 van 3 jaar en 1 van 9 maanden op dit moment... - Hoe zit het als je aankomt of juist afvalt? - Iemand hier ervaring met het tegelijkertijd laten doen van je buik, een " mommy make over " - En met lipofilling? Nou ik bedenk vast nog wel meer, maar dit is het nu even :-)
 13. Ja, ze zullen echt wel t beste advies geven. Met genoeg weefsel, bedoel je dat je gewoon nog van jezelf een redelijk gevulde borst had? Wel erg fijn hoor voor je! Nu alleen niet te snel weer teveel doen Dat is wel lastig misschien als je je zo goed voelt!
 14. Zei 't net op de chat al, maar wat knap je snel op zeg!! Waarom is er voor de spier geplaatst en niet erachter? Wanneer wordt die keus gemaakt? Sorry ben nog een groentje ik zou je foto's ook graag zien!
 15. Oohja, die B cup was VOOR de zwangerschappen. Nu draag ik Bhtops omdat alle soorten bhs irritant zitten en het er niet uitziet. Ellende. Gewoon nergens vulling in en voor de steun heb ik het dus niet nodig...