Ga naar inhoud

NatasBrabant

Leden
  • Aantal items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door NatasBrabant

  1. Op 28-4-2019 om 20:42, Kimmmmmm zei:

    Ik ben echt heel benieuwd! Hij komt morgen binnen 

    Nogmaals bedankt voor het aanraden van dit kussen! 

    Ik kwam verder niet echt een goed kussen tegen... Of een kussen dat met balletjes is gevuld en dan moet die weer opnieuw worden gevuld... 

    En ben bang dat zo'n kussen met balletjes geluid maakt in de nacht.. Daar zal mijn vriend niet zo blij mee zijn haha 

    Haha nee inderdaad, dat lijkt me ook niet handig. Van die bolletjes hoor je wel volgens mij, niet fijn ?

     

    En heb je het kussen al binnen?

  2. Op 26-4-2019 om 20:13, Kimmmmmm zei:

    Ik heb het voedingskussen besteld! Diegene die jij aanraadde! Kwam verder niet echt een goed kussen tegen. Of kussens die uiteindelijk later in zakte. Het is prijzig maar hoop dat ik er beter door kan slapen.

     

    Ik heb je foto's bekeken. Ziet er mooi uit zeg! 

     

    Fijn dat je na twee weken de meeste dingen weer kon doen! Lijkt mij zo'n een happy gevoel om eindelijk borsten te hebben ipv kleine theezakjes. Oh dat is wel jammer! Hoop dat bh's binnenkort beter voor je zitten! 

    Ik hoop het ook. Ben echt heel benieuwd  @NatasBrabant ?

    Goede keus qua Voedingskussen en deze ziet er ook nog best leuk uit voor op bed :7:

  3. Op 23-4-2019 om 20:52, Kimmmmmm zei:

     

    Hey @NatasBrabant !

     

    Bedankt voor je tip! Fijn dat je er elke nacht fijn mee slaapt 

     

    Wel lekker een elektrisch bed! 

     

    Ik zat er al aan te denken om een voedingskussen te gaan halen... 

    Ik ga nog op zoek. Heb nog genoeg tijd.:43:

     

    Hoe is jou resultaat na bijna 2 maanden?

    En hoe was jou ervaring de afgelopen weken/maanden. 

     

     

    Precies, je hebt nog even om te oriënteren ? 

     

    Mijn resultaat is echt super mooi vind ik zelf haha. Ben er zo ontzettend blij mee. Mijn foto’s zijn openbaar dus je kunt ze bekijken in de galerij. 

     

    De eerste paar dagen heb je het meest last. Na 2 weken deed ik echt bijna alles weer, maar wel rustig aan en nog niet sporten, zwaar tillen enzo. De weken vliegen voorbij en ik ben er al helemaal aangewend om eindelijk boobies te hebben. Bh’s shoppen/dragen valt me alleen nog tegen. Heb er 3 gekocht en een beugel zit nog echt niet lekker. Draag daarom nog steeds Mn sportbh af en toe en nog altijd s nachts. Zit gewoon fijn. Al met al is het mij reuze meegevallen, geen pijntjes, geen blauwe plekken etc. Eerste dagen zijn t zwaarst en dan is het prima te doen! Hoop dat het jou ook zo vergaat! 

  4. 19 uur geleden, Kimmmmmm zei:

    Hi!

     

    Even een vraag die ik stel in dit forum.

    Ik vroeg mij af hoe jullie ervaring is/was om op je rug te slapen.

    Hebben jullie een speciaal kussen aangeschaft of hoe deden jullie dat?

    Zelf ben ik namelijk een zij slaper. 

    Wil je een eerlijk antwoord? Het is verschrikkelijk! :154: Was er zo klaar mee! Gelukkig heb ik een elektrisch verstelbaar bed, dus had het hoofdeind wat omhoog staan en dus geen extra kussens ofzo nodig. Voor uit bed komen was dat ook ideaal, druk op het knopje waardoor ik makkelijk alleen uit bed kon zonder hulp. Na 2/3 weken heb ik een voedingskussen besteld, volgens mij mag je na 2 weken proberen op je zij te slapen >> https://voedingskussenwinkel.nl/product/bamboom-soft-stone-blauw-voedingskussen/?gclid=EAIaIQobChMIp_ryk7Pm4QIVBojVCh11PARuEAkYASABEgJL8vD_BwE

    Ik slaap hier nog steeds mee als ik op m'n zij lig (ben nu bijna 8 weken po). Ligt gewoon lekker zo'n kussen tegen je borst aan en met 1 been er over heen. Dan heb ik toch het gevoel dat je een beetje op je buik/zij slaapt. Was namelijk een buikslaper, dus het was in het begin wel even afzien. Kreeg ook best last van mijn rug, omdat je zo lang in 1 houding ligt. Maar... het is het allemaal waard :7:

     

    Mocht je willen kijken voor zo'n voedingskussen, kijk dan wel even naar de reviews. Ik heb uiteindelijk toch een duurdere gekocht omdat dit kussen niet zweet, de vulling niet inzakt, er zit een hoes bij die je kunt uitwassen en ook de kussen kan gewassen worden in de wasmachine. Vond het in eerste instantie zonde geld, maar je slaapt er wel fijner mee elke nacht. Dus dan is hij het wel waard :38:

  5. 3 uur geleden, Sylver zei:

    hi @NatasBrabant

     

    Vanochtend gesprek gehad bij Velthuis, toevallig ook met dr. Schots. Wat een opluchting dat ik dit heb gedaan want het voelde zóveel beter als hij Veldhoven. Operatie gaat dus door bij Velthuis en staat gepland op 21 mei. We gaan voor 325cc, ronde prothese Mentor Xtra moderate plus, dual plane. Dit was ook mijn voorkeur voordat ik op consult ging bij beide klinieken. Ben heel blij!

     

    Ook natuurlijk even in je album gespiekt en ziet er echt heel mooi uit! Terecht dat je er zo tevreden mee bent! Heb je lang na de operatie last gehad? 

    Wat goed dat je toch bent gegaan! Zo zie je maar, krijg je toch mooi de ronde protheses van Mentor Xtra! :5:

     

    Ik had er ook echt een fijn en vooral eerlijk gesprek gehad. Had je ook Bibi als consulente?

    Thanks! En ze worden nog steeds mooier gelukkig. Na enkele dagen gaat het steeds beter en doe je steeds meer zelf. Ben na 1,5 week weer gaan werken, achteraf iets te snel. Vooral autorijden vond ik niet fijn. Had beter nog een paar dagen thuis kunnen blijven, maar thuis zitten vind ik zo verschrikkelijk, daar voel je je dan weel te goed voor zeg maar. Ben na 2 weken weer met de hond gaan lopen en huishoudelijke klusjes weer een beetje opgepakt, zoals rustig aan stofzuigen, dweilen etc. Je voelt je borstspier dan wel. Krijg je je prothese ook achter de spier? Gewoon rustig aan doen en je merkt vanzelf wat je wel en nog niet kan doen.

    1 belangrijke tip, neem goed je medicatie! Zet je wekker ervoor. Ik heb dit de 2e dag na mijn operatie per ongeluk niet gedaan en dat ging niet goed haha. Werd helemaal naar van de pijn, wist me geen houding te geven haha.

     

    21 mei is snel! Nog maar een maandje. Super leuk! Ik ga je volgen :48:

  6. Op 12-4-2019 om 16:00, Sylver zei:

    Zit nu overigens op de site van Velthuis te kijken; prachtige resultaten. Door wie ben jij geholpen in Eindhoven? Ik neem aan - gezien je naam- dat je net als ik ook uit Brabant komt. Eindhoven is dan meest dichtbij. 

    Sorry sorry late reactie! Ik ben bij Velthuis geholpen door Jeroen Schots. Mijn foto’s kun je zien in de galerij, zijn openbaar. Ben echt super tevreden. Morgen 7 weken po en ze beginnen steeds zachter en mooier te worden. Zal binnenkort weer een nieuwe foto plaatsen.

     

    Ik had verder geen bijzonderheden qua tepelhoogte of iets dergelijks.

     

    Velthuis is in ieder geval een aanrader, heb 3 vriendinnen die er ook zijn geholpen voor een borstvergroting en zijn allemaal heel tevreden. Daarnaast ken ik ook 2 meiden die bij heyendael zijn geweest, ook tevreden. 

     

     

    Weet niet waar je woont, maar zou wel in de buurt een kliniek bezoeken. Ik moest na de operatie 25 min rijden naar huis en ik vond het geen pretje. Dus als je een uur of langer in de auto moet zetten, is niet fijn. Daarnaast krijg je bij Velthuis ook nog 2 controles na de operatie. Na 2 weken en na 2/3 maanden. Dus je blijft dan een eind op en neer rijden. 

     

    Mocht je meer vragen hebben, let me know! ?

  7. Hoi Sylver,

     

    Zie je bericht nu pas voorbij komen. Fijn dat je een goed gesprek hebt gehad en dat de datum gepland staat! :D  Ik had ook een consult gepland staan bij Veldhoven. Ik heb er alleen geen goede ervaringen mee. 1e consult is door hun verzet. De 2e keer was ik 10 minuutjes te laat vanwege file. Ruim van te voren gebeld, kreeg ik doodleuk te horen dat ik dan niet meer hoefde te komen en een nieuwe afspraak kon maken. Ik had dan nog maar 20 minuten en dat was volgens hun te kort. Hele discussie met de telefoniste, uiteindelijk belde ze terug dat ik wel nog mocht komen. Toen was ik al omgedraaid en ben er nooit meer geweest. Moet ook zeggen dat ik een consult van 30 minuten over zo'n ingreep ook kort vind. Bij de andere klinieken waar ik ben geweest heb ik er zeker 3 kwartier gezeten. Maar goed, ik heb over Veldhoven ook weer goede verhalen gehoord hoor, waarschijnlijk had de telefoniste haar dag niet ofzo. Maar ik heb er 2 keer speciaal voor vrij gepakt dus dan ben ik er klaar mee haha.

     

    Ik heb een consult gehad in Waalre en bij Velthuis kliniek in Eindhoven, uiteindelijk voor het laatste gekozen. Ik heb de Mentor Xtra Siltex prothese gekregen, rond dual plane. Type prothese heeft inderdaad ook met de afstand van de tepel te maken. Heb je de Mentor Xtra ook in de anatomische vorm?

     

    Ik kan nu nog niet veel zeggen over de zachtheid van de prothese, ben pas 6 weken po dus ze zijn sowieso nog vrij hard haha. Ze zeggen juist over deze nieuwe variant dat ze juist zachter zijn... Misschien is er iemand anders op het forum die ze al langer heeft?

     

  8. 12 uur geleden, Boobmom zei:

    Ooohhh. Nog 3 dagen. Waarvan nog 2 werken!

     

    sinds dat ik de tijd van kliniek heb gekregen zijn de spanningen weg en heb ik alle rust. Soms denk ik nog wel eens. Als t maar niet te groot wordt. Maar als ik foto’s op instagram kijk vind ik juist die wat grotere heel mooi. Dus groot of wat kleiner. Ik ga sowieso blij zijn. 

     

    Behalve de eerste pijnlijke week dan.

     

    @Francisca91jij bent alweer over moeilijkste punt heen geloof ik hè? Nog even en dan mag jezelf kijken. Spannend ook hoor

    Zoek je fotos op insta? Waar zoek je dan op? 

     

    Zo is dat! Mooi worden ze altijd! ? 

  9. 12 uur geleden, Boobmom zei:

    Ooohhh. Nog 3 dagen. Waarvan nog 2 werken!

     

    sinds dat ik de tijd van kliniek heb gekregen zijn de spanningen weg en heb ik alle rust. Soms denk ik nog wel eens. Als t maar niet te groot wordt. Maar als ik foto’s op instagram kijk vind ik juist die wat grotere heel mooi. Dus groot of wat kleiner. Ik ga sowieso blij zijn. 

     

    Behalve de eerste pijnlijke week dan.

     

    @Francisca91jij bent alweer over moeilijkste punt heen geloof ik hè? Nog even en dan mag jezelf kijken. Spannend ook hoor

    Zoek je fotos op insta? Waar zoek je dan op? 

     

    Zo is dat! Mooi worden ze altijd! ? 

  10. Op 5-1-2019 om 20:55, Ann1997 zei:

    Hey @NatasBrabant

     

    Heb er echt lang over nagedacht maar na de zoveelste "grappige" opmerking, of kleedje dat ik moest terug hangen omdat het niet mooi op mijn lichaam paste heb ik de beslissing gemaakt om een consultatie te plannen. 
    Als ik van mensen in mijn omgeving hun (vaak negatieve) mening over plastische chirurgie hoor begin ik toch terug te twijfelen. Ben nogal gevoelig voor de mening en reacties van anderen... 

     

    Ik probeer mij niet te veel te focussen op bh maten of aantal cc's, het eindresultaat is uiteindelijk toch bij iedereen anders en zo kan ik ook niet achteraf teleurgesteld zijn denk ik. Dank je trouwens voor de tip van de foto's, visueel kan ik beter laten zien wat ik wil dan met mijn woorden denk ik ? Snel nog een paar voorbeeldjes zoeken dus. 

     

    Zit er bij jou veel tijd tussen je eerste consult en de operatiedatum? Zou graag al de operatie begin maart hebben aangezien ik dan twee weken vrij ben, maar lijkt nogal snel :4:

     

    Nu we een aantal weken en gesprekken verder zijn begrijpt mijn vriend wel dat dit iets is dat ik voor mezelf doe en niet voor anderen. Gelukkig staat hij nu dus voor 100% achter mij :43:

     

    Groetjes Ann 

    Hoi @Ann1997 


    Poging 2... net een heel mailtje getypt, klik ik per ongeluk het venster weg. Lekker handig

    Vervelend die opmerkingen die je krijgt! Ik ken ze ook helaas, maar tegenwoordig maak ik ze vaak al zelf voordat iemand anders er wat van kan zeggen. Maar blijft natuurlijk niet leuk. 

    Je moet je vooral niet laten beïnvloeden door negatieve reacties van andere. Dan zou ik inderdaad gewoon je mond dichthouden. Ik heb het bijvoorbeeld wel tegen al mijn vrienden/vriendinnen en mijn zus al verteld omdat bij ons plastische chirurgie heel normaal is. Alleen mijn ouders en mijn collega's weten het nog niet, zij zijn zo ver ik weet behoorlijk anti... Na de operatie vertel ik het natuurlijk wel. Van 2 ruggen naar big boobies kun je niet verborgen houden haha. Maar wat super dat je vriend er nu wel 100% achter staat!! Dat geeft je stiekem toch een fijner gevoel

    Hoe is jouw consult verlopen vandaag? Ben heel benieuwd! Had je wat aan de foto's gehad? En hoe reageerde je vriend?

    Ik heb mijn eerste consult gehad in oktober en vervolgens het 2e gesprek en bij een andere kliniek in november. Ik had eerder geopereerd kunnen worden, maar ik heb bewust gekozen net voor de carnaval, omdat ik dan makkelijk vrij kan vragen.

  11. Hoi @Ann1997 

     

    Super goed van je dat je de stap gaat zetten! Ik wou dat ik de tijd kon terug draaien en die stap ook op mijn 21ste al heb gezet :6: Ik ben bijna 32 en loop al ruim 10 jaar met de gedachten dat ik ooit een borstvergroting wil. Mijn voorsituatie is hetzelfde als bij jou, ook een 75A draag alleen maximizers dus voor een normale bh is een 75A soms te groot. 28 februari heb ik mijn operatie gepland staan bij Velthuis Kliniek in Eindhoven. Ik dacht aan een volle c/kleine D, maar bij het passen bleek het toch niet genoeg in mijn ogen haha. Blijkbaar heb ik toch een heel ander beeld qua grootte. Op mijn profielfoto heb ik een prothese van 460cc gepast. Klinkt mega veel maar staat toch wel bescheiden terwijl ik maar 1.62 ben. 460cc  was helaas niet mogelijk, uiteindelijk besloten om voor 440cc ronde prothese van Mentor te gaan en dual plane te plaatsen.

     

    Ik zou jou als tip mee willen geven om wat foto's te laten zien aan je chirurg van borsten zoals jij ze mooi vind. Ik zei dus tegen mijn chirurg volle C kleine D, maar de foto's die ik liet zien waren een cup e! Op de foto's die ik liet zien was ook duidelijk te zien dat mijn voorkeur uit gaat naar ronde prothese, omdat ik de bolling aan de bovenkant juist heel mooi vind. Je kunt hier in de galerij  foto's vinden maar ook op heel veel sites van klinieken. Dan weet jouw chirurg wat je voor ogen hebt en kun je samen kijken of dat mogelijk is. 

     

    Ik zou tijdens het consult inderdaad wel iemand meenemen die volledig achter jouw keuze staat. Wat jammer dat je vriend er niet helemaal achter staat, de mijne was zo blij als een kind in een snoepjeswinkel :4: En ik ben het ook met je eens, niet naar de prijs kijken, maar gaan voor het beste gevoel. Ik ben in Waalre geweest was 800,- goedkoper dan waar ik me nu laat opereren. Maar uiteindelijk toch een beter gevoel in Eindhoven. Ook krijg ik de nieuwste prothese van Mentor, was ook weer 400,- duurder. Op zo iets moet je niet besparen vind ik, maar gaan voor het beste! Dan spaar ik liever een paar maandjes extra door :1:

    Succes met je consult op 8 januari! :35:

  12. 1 uur terug, Boobmom zei:

    Ik durfde het ook bijna niet tegen mijn ouders te zeggen....maar ze namen het zo positief op. vooral mijn vader...dat had ik echt helemaal niet verwacht. En inderdaad....verder heb ik schijt aan de rest. Stiekem willen alle vrouwen mooie ronde volle borsten...die gewoon lekker perfect zijn. maar degene die het echt niet drurven...zullen de meeste commentaar gaan geven. Ik luister er gewoon niet naar heb ik besloten. Ik wil dit...ga er enorm blij mee zijn.....en dat zal ik ook uitstralen ook.

    Oh eigenlijk erg dat we dit niet durven te zeggen. Hoop dat mijn ouders ook zo reageren nadat ik ben geopereerd :44:

     

    Helemaal mee eens! Alle vrouwen willen mooie perfect gevormde borsten! En wie zegt van niet, durven het niet of kunnen er niet iets aan laten doen.

     

    Haha ik zal er ook zo blij  mee zijn straks! En inderdaad dat straal je ook zeker uit!

  13. 6 minuten geleden, Boobmom zei:

    doe je goed...7 jaar geleden stond ik ook op punt om juist daar een consult te plannen....maar heb het toen nooit doorgezet..... ik denk dat ik straks denk....had ik dit dus maar 7 jaar geleden al gedaan

    Hahaha nou dat ik denk ik nu ook hoor! 10 jaar geleden durfde ik dit echt niet te doen, bang voor de reacties van andere en wat mijn ouders zouden zeggen. Nu heb ik daar veel meer schijt aan (al zeg ik het nog steeds niet tegen mijn ouders :69:) Scheelt dat mijn vriend achter mijn keuze staat en veel vriendinnen die zeggen dat het de beste keuze is die ze ooit hebben gemaakt.

    Oh en hoe heerlijk is als je straks gaan shoppen, kleding staat zoveel mooier als je borsten hebt en ik kan eindelijk naar een mooie lingeriezaak gaan ipv naar de H&M haha :123:

  14. 20 uur geleden, Boobmom zei:

    @NatasBrabant wat een vervelende situatie met Veldhoven. Ik snap dat dat je enorm aan twijfel brengt.

     

    Ik begrijp ook dat je graag meerdere consulten wil nemen. want dat is wat de meeste doen hier. Toch heb ik dat niet gedaan. waarom niet? Omdat Velthuis gewoon rete-goed aangeschreven staat....De chirurgen worden voortdurend gekeurd of ze nog aan de eisen voldoen. Je weet gewoon zeker dat je bij Velthuis met goede chirurgen te maken hebt. En ik denk eigenlijk dat dat in Veldhoven ook wel zo is.... Maar velthuis staat nu eenmaal heel goed aangeschreven. 

     

    Ik had mezelf voorgenomen om evt 2 consulten te doen bij 2 verschillende chirurgen bij Velthuis. Maar Esther Mesters beviel me zo goed...ik was meteen verliefd op haar....zonder twijfel wil ik dat zij het gaat doen.

     

    En ik begrijp dat het financiele plaatje ook belangrijk is. Want ook ik neigde in eerste instantie daardoor naar Veldhoven. Maar toch dacht ik nog voor ik een consult ging plannen....Ik ga niet bezuinigen op die borsten.... Ik wil de kliniek waarvan ik denk dat ze het beste zijn, en ik me het beste bij voel. Maar ….als jij een beter gevoel hebt bij twee gesprekken en ook bij twee verschillende klinieken, moet je je niet af laten schrikken door een vervelende assistente...ik heb namelijk met een vraag die ik die dag had, ook een keer bij velthuis een meisje aan de lijn gehad, die er duidelijk die dag niet zo veel zin in had.

     

    Nou ik twijfelde best wel of ik een 2e afspraak zou plannen. Gister dacht ik nog van ik ga gewoon naar Velthuis, staan inderdaad goed aangeschreven, dr Schots komt ook niet zomaar op tv en ik had er gewoon een goed gevoel bij. De kosten zijn gelukkig geen probleem, maar als je bij beide klinieken een goed gevoel zou hebben en het scheelt je 1300,- Tja dan is de keuze snel gemaakt toch. kun je een hele hoop nieuwe mooie lingeriesetjes voor aanschaffen :33: Maar goed, gister met mijn vriend over gehad en hij zegt het maakt mij niet uit maar als ik jou was zou ik toch een 2e consult ergens plannen. Hij hoopt stiekem op een paar cc meer volgens mij :154:

     

    Daar heb je ook wel weer gelijk in, zo'n muts aan de telefoon die er geen zin in heeft is natuurlijk niet de persoon die je gaat opereren. Maar ja ik ben er gewoon klaar mee, 3 keer contact gehad met deze kliniek en alle keren vond ik ze niet heel klantvriendelijk aan de telefoon.

     

    Ik laat je weten wat het gaat worden! Eerst maar even op korte termijn een afspraak maken in Waalre!

  15. 16 uur geleden, Corry zei:

    @NatasBrabant jeetje dat is vervelend van gister! Een nieuwe afspraak duurt vaak ook weer weken, wat rot zeg. Ik heb tot nu toe gelukkig nog geen negatieve dingen meegemaakt met veldhoven, al enig idee wat je nu gaat doen? Het misschien toch nog 1 kans geven?

    Ja daarom baal ik er ook best wel van haha. Maar goed, niks aan te doen. Ik heb toch nog even verder gekeken en geïnformeerd in mijn vrienden- en kennissenkring (gelukkig ken ik heel veel meiden die een borstvergroting hebben gehad :4: ) Ik ken 2 meiden die naar Heyendael zijn geweest en ik las ook goede verhalen hier op het forum, maar is voor mij net een beetje te ver weg. Niet alleen voor het consult maar straks ook de operatie, controle etc. Niet handig lijkt me. Nu heb ik ook een vriendin die bij medisch centrum Waalre is geweest. Zij is geopereerd door Harm Hawinkels en heel tevreden. Ik wil daar graag een 2e consult plannen, daar zijn ook geen lange wachttijden.

     

    Maar voor jou schiet het al op toch? December staat de operatie gepland? Spannend!!

  16. Hoi allemaal,

     

    Leuk alle reacties terug te lezen!! Kon helaas niet eerder reageren.

     

    Nou mijn consult bij kliniek Veldhoven... Weet niet wat er aan de hand is maar een bv is mij denk ik niet gegund :wacko: Maandag ochtend had ik hier een gesprek, een kwartier te vroeg zat ik al in de auto en zag ik dat er mega file stond waardoor ik volgens mijn navigatie max 10 minuten te laat zou zijn. Ik denk, ik bel de kliniek meteen even  om netjes door te geven. Krijg ik een muts aan de telefoon die zegt dat de afspraak dan verzet moet worden? Uh pardon? Ik ben al onderweg! Hele discussie aan de telefoon want ze zitten met een strakke planning blablabla. Begrijp ik, maar ik zei nog tot hoe laat staat dit consult gepland? Als ik weg moet, dan ga ik gewoon. Ik weet wat ik kan verwachten het gaat mij puur om jullie advies etc. Drama dus! Ik werd zo kwaad, je regelt hiervoor vrij. En daarnaast, om deze afspraak te plannen was al lastig om 9:00 uur (vond ze toen al niet heel vriendelijk aan de telefoon), vervolgens bellen ze vorige week op om te vragen of de afspraak verzet kan worden naar de middag. Lekker klantvriendelijk. Uiteindelijk heb ik opgehangen en ben niet meer gegaan. Zie het al voor me. Met je operatie moet het zeker ook allemaal haastig of verzet worden. No thanks! :83:

    Nu twijfel ik of ik nog een 2e consult ga plannen of gewoon voor Velthuis in Eindhoven zal gaan... Lees hier ook goede verhalen over Heyendael en ken 2 meiden die hier zijn geweest. Vind het eigenlijk wel fijn om toch nog iemand anders gesproken te hebben en nog een advies te krijgen :blush: Twijfel, twijfel.... haha

     

     

     

  17. 15 minuten geleden, Boobmom zei:

    Dat is ook grappig, die heb ik gisterenavond zitten kijken....Titty Diaries....echt lachen. Die andere zal ik ook eens gaan kijken dan. Vind haar zo lachen....

     

    Ik ben niet in Veldhoven geweest....dus weet niet zeker of ze daar verwarmde bedden hebben. Maar wel dat Velthuis de enige is die een middel toevoegde aan Narcose waardoor je minder last hebt van misselijk zijn daarna.

     

    Oh en ik heb ook ronde implantaten, omdat ik vooral nu aan bovenkant volume mis...onderin zit best nog we; wat volume, vandaar ook geen high profile....zou to much worden bij me

     

    16 minuten geleden, Boobmom zei:

    Doe ik zeker...ik hou je op de hoogte...en zet straks verslag in mijn eigen topic ook....: 14 januari, Velthuis, Dr Mesters .....

     

    Ga je ook volgen hoor.... Leuk ook als we in zelfde kliniek behandeld worden... Ik wilde na mijn consult niet eens meer verder kijken. Helemaal happy met mijn PC


    Jaa ik vind die Nienke ook zo leuk! Volg je ook Expeditie? zit ze ook in.

    Ik zal er maandag eens naar vragen haha, maar ja die € 1300,- verschil in kosten zou daar goed mee te maken kunnen hebben :44:

    Haha het moet inderdaad niet to much worden nee. Mensen moeten jou nog wel aan blijven kunnen ipv naar je nieuwe boobies :118:

    Super! Dan ga ik je zeker volgen. Ja zou leuk zijn, dan worden we toch best snel achter elkaar geholpen. Moet zeggen dat ik ook een goed gevoel had bij Velthuis en daarom ook denk van daar ga ik gewoon voor. Maar heb de andere consult toch al gepland staan en je zult er nooit dommer van worden :6:

    Nou jij kunt gaan aftellen! Ik ga jouw operatiedatum onthouden en ik zal jou nog laten weten of mijn keuze ook Velthuis is geworden!

  18. 27 minuten geleden, Boobmom zei:

    @NatasBrabant.... en ik vind het prachtig staan bij je in dat rose shirt...zeker niks te groot...gewoon mooi passend bij je lijf. 

     

    Wel jammer dat het even fout ging in hun systeem. Maar ik weet dat ze op de dag dat ik consult had over gingen naar een nieuw systeem....en dat vooral die dag toch wel even wat gedoe was...wellicht is het daarom ook met jouw afspraak niet helemaal goed gegaan. Ik had ook problemen met mailtjes ontvangen van hen...maar inmiddels loopt alles vlekkeloos....ook de vragenlijsten die je krijgt enzo. Ik heb zelf echt zon prettig gevoel bij Velthuis....ze hebben ook heerlijk verwarmde bedden en operatietafel....aangezien ik een koukleum ben....lijkt me heerlijk. Kijk zo uit naar D-DAY :43:

    ja dat vertelde een medewerker mij ook. Normaal gesproken vind ik het niet erg, kan gebeuren. Maar bij mij op het werk word het minder gewaardeerd dat je ineens zo laat aan komt.... Dus ik zat daar tijdens het consult niet heel relaxt.

     

    Verder heb ik er wel een heel goed gevoel over, jij dus ook! Heb 3 vriendinnen die daar ook zijn geweest dus daarom heeft Velthuis bij mij al een streepje voor haha. Hmm verwarmde bedden, niet verkeerd als we beide in de winter geopereerd worden! Strak willen we niet meer weg :4:

     

    Hou mij op de hoogte van je operatie 14 januari!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.