Ga naar inhoud

NatasBrabant

Leden
  • Aantal items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door NatasBrabant

  1. 3 uur geleden, Sylver zei:

    hi @NatasBrabant

     

    Vanochtend gesprek gehad bij Velthuis, toevallig ook met dr. Schots. Wat een opluchting dat ik dit heb gedaan want het voelde zóveel beter als hij Veldhoven. Operatie gaat dus door bij Velthuis en staat gepland op 21 mei. We gaan voor 325cc, ronde prothese Mentor Xtra moderate plus, dual plane. Dit was ook mijn voorkeur voordat ik op consult ging bij beide klinieken. Ben heel blij!

     

    Ook natuurlijk even in je album gespiekt en ziet er echt heel mooi uit! Terecht dat je er zo tevreden mee bent! Heb je lang na de operatie last gehad? 

    Wat goed dat je toch bent gegaan! Zo zie je maar, krijg je toch mooi de ronde protheses van Mentor Xtra! :5:

     

    Ik had er ook echt een fijn en vooral eerlijk gesprek gehad. Had je ook Bibi als consulente?

    Thanks! En ze worden nog steeds mooier gelukkig. Na enkele dagen gaat het steeds beter en doe je steeds meer zelf. Ben na 1,5 week weer gaan werken, achteraf iets te snel. Vooral autorijden vond ik niet fijn. Had beter nog een paar dagen thuis kunnen blijven, maar thuis zitten vind ik zo verschrikkelijk, daar voel je je dan weel te goed voor zeg maar. Ben na 2 weken weer met de hond gaan lopen en huishoudelijke klusjes weer een beetje opgepakt, zoals rustig aan stofzuigen, dweilen etc. Je voelt je borstspier dan wel. Krijg je je prothese ook achter de spier? Gewoon rustig aan doen en je merkt vanzelf wat je wel en nog niet kan doen.

    1 belangrijke tip, neem goed je medicatie! Zet je wekker ervoor. Ik heb dit de 2e dag na mijn operatie per ongeluk niet gedaan en dat ging niet goed haha. Werd helemaal naar van de pijn, wist me geen houding te geven haha.

     

    21 mei is snel! Nog maar een maandje. Super leuk! Ik ga je volgen :48:

  2. Op 12-4-2019 om 16:00, Sylver zei:

    Zit nu overigens op de site van Velthuis te kijken; prachtige resultaten. Door wie ben jij geholpen in Eindhoven? Ik neem aan - gezien je naam- dat je net als ik ook uit Brabant komt. Eindhoven is dan meest dichtbij. 

    Sorry sorry late reactie! Ik ben bij Velthuis geholpen door Jeroen Schots. Mijn foto’s kun je zien in de galerij, zijn openbaar. Ben echt super tevreden. Morgen 7 weken po en ze beginnen steeds zachter en mooier te worden. Zal binnenkort weer een nieuwe foto plaatsen.

     

    Ik had verder geen bijzonderheden qua tepelhoogte of iets dergelijks.

     

    Velthuis is in ieder geval een aanrader, heb 3 vriendinnen die er ook zijn geholpen voor een borstvergroting en zijn allemaal heel tevreden. Daarnaast ken ik ook 2 meiden die bij heyendael zijn geweest, ook tevreden. 

     

     

    Weet niet waar je woont, maar zou wel in de buurt een kliniek bezoeken. Ik moest na de operatie 25 min rijden naar huis en ik vond het geen pretje. Dus als je een uur of langer in de auto moet zetten, is niet fijn. Daarnaast krijg je bij Velthuis ook nog 2 controles na de operatie. Na 2 weken en na 2/3 maanden. Dus je blijft dan een eind op en neer rijden. 

     

    Mocht je meer vragen hebben, let me know! ?

  3. Hoi Sylver,

     

    Zie je bericht nu pas voorbij komen. Fijn dat je een goed gesprek hebt gehad en dat de datum gepland staat! :D  Ik had ook een consult gepland staan bij Veldhoven. Ik heb er alleen geen goede ervaringen mee. 1e consult is door hun verzet. De 2e keer was ik 10 minuutjes te laat vanwege file. Ruim van te voren gebeld, kreeg ik doodleuk te horen dat ik dan niet meer hoefde te komen en een nieuwe afspraak kon maken. Ik had dan nog maar 20 minuten en dat was volgens hun te kort. Hele discussie met de telefoniste, uiteindelijk belde ze terug dat ik wel nog mocht komen. Toen was ik al omgedraaid en ben er nooit meer geweest. Moet ook zeggen dat ik een consult van 30 minuten over zo'n ingreep ook kort vind. Bij de andere klinieken waar ik ben geweest heb ik er zeker 3 kwartier gezeten. Maar goed, ik heb over Veldhoven ook weer goede verhalen gehoord hoor, waarschijnlijk had de telefoniste haar dag niet ofzo. Maar ik heb er 2 keer speciaal voor vrij gepakt dus dan ben ik er klaar mee haha.

     

    Ik heb een consult gehad in Waalre en bij Velthuis kliniek in Eindhoven, uiteindelijk voor het laatste gekozen. Ik heb de Mentor Xtra Siltex prothese gekregen, rond dual plane. Type prothese heeft inderdaad ook met de afstand van de tepel te maken. Heb je de Mentor Xtra ook in de anatomische vorm?

     

    Ik kan nu nog niet veel zeggen over de zachtheid van de prothese, ben pas 6 weken po dus ze zijn sowieso nog vrij hard haha. Ze zeggen juist over deze nieuwe variant dat ze juist zachter zijn... Misschien is er iemand anders op het forum die ze al langer heeft?

     

  4. 12 uur geleden, Boobmom zei:

    Ooohhh. Nog 3 dagen. Waarvan nog 2 werken!

     

    sinds dat ik de tijd van kliniek heb gekregen zijn de spanningen weg en heb ik alle rust. Soms denk ik nog wel eens. Als t maar niet te groot wordt. Maar als ik foto’s op instagram kijk vind ik juist die wat grotere heel mooi. Dus groot of wat kleiner. Ik ga sowieso blij zijn. 

     

    Behalve de eerste pijnlijke week dan.

     

    @Francisca91jij bent alweer over moeilijkste punt heen geloof ik hè? Nog even en dan mag jezelf kijken. Spannend ook hoor

    Zoek je fotos op insta? Waar zoek je dan op? 

     

    Zo is dat! Mooi worden ze altijd! ? 

  5. 12 uur geleden, Boobmom zei:

    Ooohhh. Nog 3 dagen. Waarvan nog 2 werken!

     

    sinds dat ik de tijd van kliniek heb gekregen zijn de spanningen weg en heb ik alle rust. Soms denk ik nog wel eens. Als t maar niet te groot wordt. Maar als ik foto’s op instagram kijk vind ik juist die wat grotere heel mooi. Dus groot of wat kleiner. Ik ga sowieso blij zijn. 

     

    Behalve de eerste pijnlijke week dan.

     

    @Francisca91jij bent alweer over moeilijkste punt heen geloof ik hè? Nog even en dan mag jezelf kijken. Spannend ook hoor

    Zoek je fotos op insta? Waar zoek je dan op? 

     

    Zo is dat! Mooi worden ze altijd! ? 

  6. Op 5-1-2019 om 20:55, Ann1997 zei:

    Hey @NatasBrabant

     

    Heb er echt lang over nagedacht maar na de zoveelste "grappige" opmerking, of kleedje dat ik moest terug hangen omdat het niet mooi op mijn lichaam paste heb ik de beslissing gemaakt om een consultatie te plannen. 
    Als ik van mensen in mijn omgeving hun (vaak negatieve) mening over plastische chirurgie hoor begin ik toch terug te twijfelen. Ben nogal gevoelig voor de mening en reacties van anderen... 

     

    Ik probeer mij niet te veel te focussen op bh maten of aantal cc's, het eindresultaat is uiteindelijk toch bij iedereen anders en zo kan ik ook niet achteraf teleurgesteld zijn denk ik. Dank je trouwens voor de tip van de foto's, visueel kan ik beter laten zien wat ik wil dan met mijn woorden denk ik ? Snel nog een paar voorbeeldjes zoeken dus. 

     

    Zit er bij jou veel tijd tussen je eerste consult en de operatiedatum? Zou graag al de operatie begin maart hebben aangezien ik dan twee weken vrij ben, maar lijkt nogal snel :4:

     

    Nu we een aantal weken en gesprekken verder zijn begrijpt mijn vriend wel dat dit iets is dat ik voor mezelf doe en niet voor anderen. Gelukkig staat hij nu dus voor 100% achter mij :43:

     

    Groetjes Ann 

    Hoi @Ann1997 


    Poging 2... net een heel mailtje getypt, klik ik per ongeluk het venster weg. Lekker handig

    Vervelend die opmerkingen die je krijgt! Ik ken ze ook helaas, maar tegenwoordig maak ik ze vaak al zelf voordat iemand anders er wat van kan zeggen. Maar blijft natuurlijk niet leuk. 

    Je moet je vooral niet laten beïnvloeden door negatieve reacties van andere. Dan zou ik inderdaad gewoon je mond dichthouden. Ik heb het bijvoorbeeld wel tegen al mijn vrienden/vriendinnen en mijn zus al verteld omdat bij ons plastische chirurgie heel normaal is. Alleen mijn ouders en mijn collega's weten het nog niet, zij zijn zo ver ik weet behoorlijk anti... Na de operatie vertel ik het natuurlijk wel. Van 2 ruggen naar big boobies kun je niet verborgen houden haha. Maar wat super dat je vriend er nu wel 100% achter staat!! Dat geeft je stiekem toch een fijner gevoel

    Hoe is jouw consult verlopen vandaag? Ben heel benieuwd! Had je wat aan de foto's gehad? En hoe reageerde je vriend?

    Ik heb mijn eerste consult gehad in oktober en vervolgens het 2e gesprek en bij een andere kliniek in november. Ik had eerder geopereerd kunnen worden, maar ik heb bewust gekozen net voor de carnaval, omdat ik dan makkelijk vrij kan vragen.

  7. Hoi @Ann1997 

     

    Super goed van je dat je de stap gaat zetten! Ik wou dat ik de tijd kon terug draaien en die stap ook op mijn 21ste al heb gezet :6: Ik ben bijna 32 en loop al ruim 10 jaar met de gedachten dat ik ooit een borstvergroting wil. Mijn voorsituatie is hetzelfde als bij jou, ook een 75A draag alleen maximizers dus voor een normale bh is een 75A soms te groot. 28 februari heb ik mijn operatie gepland staan bij Velthuis Kliniek in Eindhoven. Ik dacht aan een volle c/kleine D, maar bij het passen bleek het toch niet genoeg in mijn ogen haha. Blijkbaar heb ik toch een heel ander beeld qua grootte. Op mijn profielfoto heb ik een prothese van 460cc gepast. Klinkt mega veel maar staat toch wel bescheiden terwijl ik maar 1.62 ben. 460cc  was helaas niet mogelijk, uiteindelijk besloten om voor 440cc ronde prothese van Mentor te gaan en dual plane te plaatsen.

     

    Ik zou jou als tip mee willen geven om wat foto's te laten zien aan je chirurg van borsten zoals jij ze mooi vind. Ik zei dus tegen mijn chirurg volle C kleine D, maar de foto's die ik liet zien waren een cup e! Op de foto's die ik liet zien was ook duidelijk te zien dat mijn voorkeur uit gaat naar ronde prothese, omdat ik de bolling aan de bovenkant juist heel mooi vind. Je kunt hier in de galerij  foto's vinden maar ook op heel veel sites van klinieken. Dan weet jouw chirurg wat je voor ogen hebt en kun je samen kijken of dat mogelijk is. 

     

    Ik zou tijdens het consult inderdaad wel iemand meenemen die volledig achter jouw keuze staat. Wat jammer dat je vriend er niet helemaal achter staat, de mijne was zo blij als een kind in een snoepjeswinkel :4: En ik ben het ook met je eens, niet naar de prijs kijken, maar gaan voor het beste gevoel. Ik ben in Waalre geweest was 800,- goedkoper dan waar ik me nu laat opereren. Maar uiteindelijk toch een beter gevoel in Eindhoven. Ook krijg ik de nieuwste prothese van Mentor, was ook weer 400,- duurder. Op zo iets moet je niet besparen vind ik, maar gaan voor het beste! Dan spaar ik liever een paar maandjes extra door :1:

    Succes met je consult op 8 januari! :35:

  8. Op 6-11-2018 om 12:24, Babbb zei:

    Hallo dames!

    Ik stelde mij vorige week al even voor, ik ben babbb en ben op zoek naar dames die ongeveer dezelfde lichaamsbouw hebben zoals mij om even te kunnen vergelijken wat ik mooi vind en hoe ik mezelf zie na de operatie. Dit zou mij heel hard helpen in mijn beslissing qua volume en maat. Als jullie jezelf herkennen in dit profiel laat gerust een berichtje achter en misschien komen we samen tot een leuke kennismaking op dit forum. 

    Ik ben 1.61m groot. (klein dus...^_^)

    Gewicht: +-58kg

     

    Mvg Babbb

    Hoi @Babbb

     

    Ik ben wel vergelijkbaar met jouw lengte en gewicht. Ik ben namelijk 1.62 en weeg 53 kilo. Gisterochtend heb ik mijn eerste consult gehad en a.s. maandag staat nog een afspraak gepland bij een andere kliniek zodat ik ze kan vergelijken (gaat natuurlijk niet om een broodje wat je koopt). Blijkbaar heb ik best een brede borst 14 cm en rechte borstkas. Tijdens het consult had ik een prothese van 460 cc gepast :18:, klinkt mega groot maar het stond prima, had nog groter gemogen zelfs, maar dat is helaas niet mogelijk. Samen met mijn chirurg hebben we besloten om voor het maximale te gaan, 450 cc, ronde prothese van Mentor en high profile :wub: Ik heb ook dit forum gekeken naar vergelijkbare meiden, maar dan zie je bijvoorbeeld heel vaak rond 300 cc word geadviseerd als maximum. Ook heb ik mijzelf vergeleken met vriendinnen, zij zijn allemaal veel langer en iets zwaarden maar kregen uiteindelijk toch minder cc. Je kunt er dus niks van zeggen, het is puur afhankelijk van jouw afmetingen. 450 cc had ik bij lange na niet verwacht en toch ziet het er niet groot uit (zie mijn profielfoto waar ik een prothese van 460cc heb gepast) Momenteel heb ik trouwens momenteel een 75A ;)

     

    Mijn advies, gewoon een consult plannen en je laten verrassen! :D

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.