Ga naar inhoud

Loesepoes

Leden
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Loesepoes

  1. Hé Pearl fijn dat het goed met je gaat! Ben je al wat beter te been ? Stukjes lopen lukt dat al ? ( ik moet na een week wel weer met honden kunnen lopen ?) en Zit het al wel een beetje een beugel bh ? Wel fijn om te lezen dat Nio zo werkt. Ik had al bijna een extra compressie bh / sport bh gekocht ! Wat dus misschien niet nodig is ! En het geluk dat ze niet groter gaan vallen ?nu al groot genoeg ?  

  2. 2 minuten geleden, NHB zei:

    Eerlijk gezegd hoop ik dat het 825 wordt, vind 925 gelijk zo groot klinken haha. Terwijl het verschil op zo'n grootte minimaal is denk ik....

    Snap je helemaal ik twijfelde ook enorm! Heb vorige week nog even met Nio gebeld en toen toch de knoop doorgehakt om voor de 925 te gaan . Klink idd groot maar hij zegt je moet niet na de getallen kijken . 

    • Upvote 1
  3. 15 uur geleden, NHB zei:

    Ik zal je toevoegen in mijn album, dit is wel al met een bv van 10 jaar;-). Dr. Damen heeft alle 3 de formaten besteld en kijkt met een sizer in de ok wat het mooiste is. Moest wel extra betalen voor die sizer maar ja ?‍♀️?

    Dank je voor het toevoegen ? en fijn toch dat het  juist zo kan . Dat zijn die extra centjes dan wel waard ! T is toch al duur? maar alles voor een super mooi eind resultaat daar gaat het om. Er is NIx zo vervelend dan achteraf te denk( spijt) had ik maar groter, kleiner. ?

    • Upvote 1
  4. 1 minuut geleden, Loesepoes zei:

    Het blijft moeilijk om jezelf met iemand anders te vergelijken , had het bij Ansje ook al gezien erg mooi!? maar mijn schouders zijn bijvb veel breder. Ben ook erg benieuwd wel meer dames dus die intresse hebben in hoe de 925 motiva eruit ziet ?ik moest wel van te voren aangeven welk aantal cc het werd aangezien ze boven de 750 niet op voorraad hebben en speciaal besteld moet worden ( werd mij verteld)  dus hoe doet hij dat dan bij jou NHB? Ben ook bij jou benieuwd wat het gaat worden ??

     

  5. Het blijft moeilijk om jezelf met iemand anders te vergelijken , had het bij Ansje ook al gezien erg mooi!? maar mijn schouders zijn bijvb veel breder. Ben ook erg benieuwd wel meer dames dus die intresse hebben in hoe de 925 motiva eruit ziet ?ik moest wel van te voren aangeven welk aantal cc het werd aangezien ze boven de 750 niet dus hoe doet hij dat dan bij jou NHB? Ben ook bij jou benieuwd wat het gaat worden ??

  6. Hoi ik volg even mee, ik ben wel benieuwd na hoe het gaat worden . Ik heb ook een operatie staan voor 925 vind het zelf erg spannend . (24 maart ) ook bij Dr Nio. Ik hoop niet dat het te groot word heb momenteel 560 en een double bubble ?
    er is niet veel over te vinden hè hier .  
    Ik vind ze ook ver uit elkaar staan , vandaar de keuze 925. Ik ben 176 en 80 kilo .!

    mijn borstkas is ook vrij breed. 

    heel veel succes met je operatie dat je maar prachtige boobs mag krijgen . ?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.