Ga naar inhoud

Luna1803

Leden
  • Aantal items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Luna1803

  1. @beblessed nog tot dinsdag 6/11 normaal, maar ik ga terug werken 5/11 en zou het weekend ervoor de band verwijderen en dan mijn sportbh en een bostband dragen. Rechts is mooi aan het indalen heb ik de indruk. Links daarentegen.. pijnlijk hoog en gezwollen. Ja ik had ook al gebeld want de eerste twee dagen heb ik overgegeven van de verdoving en alle medicatie. Hetzelfde antwoord: je moet er doorheen. Nu is de pijn al draagelijker maar de eerste dagen dacht ik echt van, dit doe ik nooit meer. 

    • Like 1
  2. @beblessed know the feeling. Ik dacht echt ook dat ik me aan het aanstellen was maar ben ook gillend/huilend wakker geworden. Precies messteken in mijn linkerborst. Voor de rest ook vooral rugpijn door altijd in dezelfde houding te slapen. Ik kan mijn verband er wel nog niet afdoen dus geen idee hoe het er allemaal uitziet.. nu denk ik nog niet mooi, ik heb precies 4borsten, implantaten zitten nog echt hoog haha. 

  3. 1 uur geleden zei sophieberry:

    Ja natuurlijk! Ik heb je toegevoegd!

    ik zou 10000% zeker voor de grootste maat gaan! 400 cc klinkt echt heel veel maar nog niemand in mijn omgeving heeft iets opgemerkt, dus oogt super natuurlijk!

    succes!

     

    xoxo

    Hoi! Thanks voor het toevoegen. Ziet er inderdaad echt mooi uit! Ja de meeste zeggen dat maar als je soms fotos ziet denk ik woow dat is te groot..

    xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.