Luna1803

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

2 Followers

About Luna1803

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi meid! Heb dit ook, vandaag 3weken po. Er zat al een miniem verschil op, te kleine om verschillend volume te nemen. Maar met de vergroting wordt dit ook ‘uitvergroot’. Nu valt het ook meer op omdat ik veel kijk naar mijn borsten haha. Links voel ik ook iets bewegen heel raar.. is ook pijnlijker dan rechts..
 2. Hoi meid!! ik heb de indruk dat het al wat beter met je gaat? Je moet inderdaad nog echt je rust nemen en opletten met wat je allemaal doet, het lijkt een kleine operatie maar ik denk dat het vanbinnen toch echt tijd nodig heeft om allemaal te genezen hoor. Ik merk ook dat als ik een actieve dag gehad heb, alles gezwollen staat.. Hihi ik heb ook een vriendin die een zestal jaar geleden een bv gehad heeft en nu reeds twee kids en ze zien er nog steeds prachtig uit! Draag jij nog je borstband? die duwen de boobs ook wat dichter bijeen heb ik de indruk. xx
 3. @AtizHey meid! Rot dat je je zo voelt maar inderdaad het hoort erbij hoor! Ze moeten bij mij ook nog ferm zakken ... alsk ik 5min de borstband uit doe lijkt alsof ze ophoog kruipen.. en je vriend moet hij niet wennen? Al vind ik wel dat hij wat respect moet tonen hoor. Xx
 4. @Atiz hoi meid! Hoe was je werkdag? hier ok maar nu wel pijn hoor.. hebt gevoel dat het ook echt strak staat, misschien wat vocht. En mijn buik staat ook gezwollen.. nu lekker op de bank. Joepiee. Xx
 5. @beblessed hoi! Blij dat het beter gaat meid! Hier ook beter en beter maar de borstband zit wel ambetant.. ivm littekens geen idee, durf de plakkertjes er nog niet af te doen.
 6. @Atiz op de laatste foto inderdaad iets meer zichtbaar. Tgoh de implantaten zitten nog echt hoog bij mij. In het echt is het grootteverschil ook wel minder maar toch. Heb een mail gestuurd naar de pc
 7. @Atiz net eens gekeken. Vind ze heel wat mooier dan de mijne hoor! Je hebt een klein grootteverschil maar vind ze wel heel mooi!
 8. Ik heb een foto geplaatst en je toegang gegeven.. eerlijk oordelen he meid
 9. @Atiz zou heel erg lief zijn van je ja hoor ik zal eens een album maken en je toevoegen ook.
 10. @Atiz nee kan het niet geloven momenteel.. amai was echt geschrokken door het verschil. Heb jij dit ook?
 11. @Atiz ik heb vandaag het verband verwijdert om over te schakelen naar sportbeha. Amai wat zijn ze lelijk.. een groot verschil tussen links en rechts ook.. hopelijk zal het allemaal nog bijdraaien maar nu vind ik ze afschuwelijk. Ik hoop ook dat ik geen groot verschil tussen links en rechts zal hebben.. voel me er even niet goed bij..
 12. @beblessed Hey! Wat fijn dat de controle goed verlopen is meid! Ik ken het gevoel, drukverband aan de bovenkant te los dus borstband erover. Veel pijn links maar na een nachtje slapen is dat eigenlijk over. Ik heb ook het gevoel dat het wel deugd doet die extra druk.
 13. @Atiz super dat het langzaamaan beter gaat! Dat moe zijn herken ik ook maar ik vrees dat dat is omdat we net zo weinig doen ik ben nu 7dagen po en kan al zelf aardig eten maken en kleine zaken doen. In vergelijking met dag 1 toch een groot verschil hé.
 14. Goeiemorgen! Ik vond de dagen ernaartoe spannend. Had zelf soms erge twijfels de laaste dagen. Maar de dag van de operatie zelf was ik heel erg relaxed. Het is derdaad gewoon een dutje doen. Ik was wel enorm misselijk achteraf maar mijn maag en medicatie komen nu niet echt goed overeen. De meeste hebben hier geen last van. Heel veel succes morgen hoor!!