Ga naar inhoud

@jajeudndow

Leden
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door @jajeudndow

  1. @Rosanna123jaa de ergonomix geeft een super natuurlijke look dat zie ik ook overal. Ik denk ook dat ik voor de demi ga want ik ben een beetje breed boven en daarom komt de full vrij fors over op mijn lichaam. Het is zo lastig

    om iemand met mijn postuur te vinden die ook de borsten heeft wat ik graag wil.

     

    Ik zal een foototje toevoegen zodat je een beeld hebt, je ziet duidelijk dag de borsten mooi vol zijn maar toch natuurlijk hangen. En bij de full ben ik echt bang voor koplampen :84:

    CE067556-9AD9-476B-8F45-0E78C7D4C249.jpeg

  2. @ellen125 ik vind die van jou juist super mooi maar ik denk dat het ook door je bouw komt je bent smaller en meer taille. 

    Ik begrijp de schema niet zo goed maar ik denk dat ik me daar even in moet verdiepen omdat je zo je maat kan checken. De full  450 cc lijkt ook wel aantrekkelijk maar het gekke is dat ze mij dus echt alleen de demi aanraden en ik daarom blijf hangen bij demi... 

    ik weet alleen dat ik geen borsten in me nek wil hebben om het maar overdreven te zeggen. Ze mogen wel een beetje mooi hangen. 

    Xx

  3. @Ellen125bedankt voor je uitleg!

    Ik wil ook inderdaad de projectie. De arts raadde demi aan omdat je met full een hele overdreven decolleté zou creëren(volgens haar dan).. waardoor ik dus ook weer twijfelde.

    ik ben 161 cm en 61 kilo en heb een kleine b cup maar mijn bouw is vrij breed boven dus totaal niet mooi.

     

    Ik heb zelf aangegeven mooie volle borsten te willen zonder overdreven ronde “koplampen”.

     

    dan denk ik dat ik toch voor de 380 ga als het verschil nauwelijks is. Heb je misschien een foto van je full implantaten? Want ik twijfel nu enorm of ik voor de demi moet gaan.

     

    Xxjaje

  4. Lieve mensen! Ik ben voor de derde keer op consult geweest bij faceland en ja nog steeds heb ik twijfels en vragen ondanks alle uitleg. 

    Elke keer komen we weer op andere maten.. facelands eerste advies was 320 cc demi motiva .. de tweede was 340 cc demi en nu voor het laatste keer adviseert de consulente mij 360 cc demi motiva ergonomisch met 350 euro extra bij betaling. De ergomische raadde ze aan omdat ik aangaf geen koplampen te willen en het mooi vol en natuurlijk wil met een beetje “hang”.

     

    Nu mijn vraag .. zijn er mensen met ervaring en kennis tussen de full en de demi ergonomisch.. en is er een heel groot verschil tussen 360cc en 380 cc demi 

     

    ik ben benieuwd ! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.