Ga naar inhoud

Nevermind

Leden
  • Aantal items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nevermind

  1. 15 uur geleden, Boomer zei:

    <_<Jeetje, blij om te lezen dat ik niet alleen ben! Ik ben ook mama van 2 schattige kindjes, 35 jaar en eindelijk van plan mijn BV te laten uitvoeren. Mr ik zit dus ook met de twijfel over de natuurlijke motiva of het push-Up effect... heeft er iemand foto’s? 

     

    Hoi!

    nog iemand in hetzelfde schuitje, hihi..

    Als het goed is kun je zoeken op afbeeldingen van Motiva. Dan zie je zowel de gewone als de ergonomix. Het nadeel is dat de meeste afbeeldingen van in de eerste weken na de ingreep zijn en weinig van echte eindresultaten.

    Weet je al waar en wanneer je je bv laat doen?  

  2. Op 13-11-2018 om 08:36, Cornelius zei:

    Hey Nevermind, je begrijpt me helemaal!! Ik wil een natuurlijke look, maar dr. Verdonck zei ineens dat sommige vrouwen met Ergonomix protheses achter

     

    Hey Nevermind, je begrijpt me helemaal. Ik wil ook een natuurlijke look, maar dr. Verdonck zei tijdens de 1ste consultatie dat sommige vrouwen met Ergonomix prothesen ietwat spijt hadden omdat ze nadien toch nog een push up BH droegen. Nu vind ikzelf ook géén 6maanden PO foto's van dames met de Progressive protheses. En het definitieve resultaat zou toch pas te zien zijn na 6 maanden he? Op Motiva Instagram ook niet,.... Daarom dat de keuze ook zo moeilijk is!! Bij mij worden ze dual plane geplaatst, 295cc of 275cc, dat beslis ik samen met de dokter nog vlak voor de operatie. Maar voor de spier heb je minder Cc nodig voor hetzelfde effect, dus zal wel groot genoeg zijn denk ik! 

     

    Volgens mij heb ik dit bericht over het hoofd gezien ^_^

    Omdat ik ze voor de spier krijg, moet ik goed rekening houden met de rimpeling aan de bovenkant. Dit kan met de ergonomix wat sneller zichtbaar zijn dan met de gewone motiva begreep ik van de pc. Ik denk dat ik het daar vooral van laat afhangen. Zolang het maar geen ronde bollen worden die er als het ware opgeplakt zitten!

    Ik dacht trouwens dat je beter geen push-up bh's meer kon dragen na een bv. Maar misschien heb ik het mis, hopelijk zelfs want ik zou best nog af en toe hier voor willen kiezen denk ik. Maar ja, ik kan me nog moeilijk voorstellen dat ik geen push-up meer nodig zal hebben ;)

  3. 12 uur geleden, Pipo1 zei:

     

    Nee op zich niet, je hebt volume onderaan, maar ook bovenaan! Dr. Verdonck had van de pasmodellen een soort push up gemaakt als voorbeeld door er ergens aan te duwen. Het is wat meer verspreid zeg maar. 

     

    Ik heb geen album maar als je wil kan ik mijn foto's in een privébericht sturen

     

    Dat zou fijn zijn! 

    Ik heb trouwens de ingreep gepland op 10 januari. Gelukkig nog een consult op 12 december...

  4. 8 minuten geleden, Pipo1 zei:

     

    Hallo!

     

    Ik had een tijdje gelezen ook twijfels tussen ergonomix of progressive plus! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 235 en 255cc dualplane progressive plus omdat ik tegen dr. Verdonck had gezegt wat voor kleding ik graag draag en dan komt dat beetje push up mooi te staan! 

     

    Ik ben nu 2,5 week PO. 

    Ze zijn nog bol en redelijk stevig maar ze beginnen al in te dalen. 

     

    Heb je al een datum voor je operatie?

     

    Thnx voor je reactie! Lijkt me heerlijk om al 2.5 week PO te zijn :D

    Met de foto's die ik had laten zien gaf de pc ook aan dat ik dan beter de gewone kon nemen. Ik vraag me alleen af als het aantal cc bijv. hetzelfde blijft, gaat dit dan af van het volume onderin? Begrijp je wat ik bedoel? 

    Heb jij toevallig een album?

  5. Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. 

    Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar.

     

    Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar'  ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. 

    Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik..

    Wat een lastige keuzes allemaal he ^_^

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.