Ga naar inhoud

Xritt

Leden
  • Aantal items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Xritt

  1. Dank jullie wel ❤️

     

    @best_boobieKomt wel een beetje overeen met mij. Ik was 6 maanden po toen het begon. Vaak voelt mijn borst erg gezwollen En stijf. Als ik in de spiegel kijk zie ik wel aardig wat verschil. Maar wel minder dan dat het voelt. 
    Ik blijf er zo van balen. Met in rechter borst is zo eigen en Ziet er echt mooi uit. 
     

    ik heb Naproxen 500 gekregen. Ik weet niet precies wat het is. Maat las in de bijsluiter dat het voor meerder dingen gebruikt wordt. Het is gelukkig ook pijnstillend. Al merk ik daar vandaag niks van. 

    goed dat je het zegt. Ik heb een uur voor het bloedprikken wel Naproxen genomen. Ik wacht het nog twee weken af. Wordt het niet minder, dan sta ik weer bij de huisarts op de stoep. Het belemmerd me best wel in mijn dagelijks leven. Het komt denk ik ook Omdat ik niet weet wat er is. Wat kan ik wel doen, wat niet....

     

  2. Hey dames, 

     

    daar ben ik weer😄

    mij ben nog niet veel wijzer, helaas. Vandaag bij de chirurg geweest. Zij heeft onderzoek gedaan maar kon niks geks voelen. Wel heeft ze meegedacht in mogelijkheden en wat ik verder nog kan doen. De chirurg dacht ik vooral last/pijn heb aan mijn eigen klier en borstweefsel. Hoe dat kan wist ze niet. De pijn zit ook hoger op de borst en aan de zijkant. De afgelopen tijd heb ik ook steeds vaker pijn in mijn arm. Vooral de onderkant. 
    De chirurg stelde voor om mij door te verwijzen naar iemand die meer gespecialiseerd is in borst “problemen”. Zij gaf eerlijk aan dit dit soort dingen die verder gaan dan plastische chirurgie. Haar pet te boven gaan. Ze kon mij wel naar een goede collega door verwijzen in het Zaans medisch centrum. Omdat dit een stukje verder is dan mijn eigen ziekenhuis, denk ik er nog even over na. 
     

    In de auto de huisarts gebeld om te overleggen wat ik nu het beste kon doen. De adviezen en gedachtes van de chirurg benoemd. De huisarts gaf aan dat ze Mechelen kon doorverwijzen naar een arts in het ziekenhuis in de buurt. Maar dat de poliklinieken nog dicht zitten. Besloten om een uitgebreid bloedonderzoek te laten doen en te starten met een grotere antibiotica kuur die ook gelijk iets pijnstillend is. Als dit niet helpt en er komt niks uit de bloed uitslagen. Dan verwijst ze me door. In het ziekenhuis hebben ze ook een arts gespecialiseerd in mastopathie. Dit benoemde de chirurg ook. Wel gek dit ik dit opeens zou hebben. Ik heb nog nooit last van mijn borsten gehad. Zo maar eens uitgebreider Googlen op mastopathie. 
     

    ik merkte dat mijn borst weer de hele dag gezwollen was nadat de chirurg er aan had gevoeld en geknepen. Geknepen klinkt een beetje gek...🙄😅

     

    Nu dus afwachten of de antibiotica gaat helpen

     

     

  3. @TinyAA Ik heb de ergonomix van Motiva. Ik dacht micro textuur. de chirurg met wie ik een telefonisch consult had. Dacht dat het geen bia alcl was. Anders was er meer zwelling te zien. Er is zeker wel zwelling. Maar dit komt en gaat. 
    zij dacht eerder aan kapselvorming. Ook dit was biet te zien op de echo of mammo. Kan je kapselvorming of vocht soms ook niet zien? 
     

    Vandaag de hele dag geen bh aan gehad. Vanmorgen had ik na 10 min al last van de Tommy bralette. Zonder bh is niet echt mijn ding, ik voelde me erg naakt hihi. Maar met iets om mijn borsten krijg ik gelijk pijn. En heb ik het gevoel dat mijn borst opzwelt. 

  4. Ik blijf tussendoor updates geven. Wie weet kan ik er andere mee helpen in de toekomst. 
     

    nadat ik de onderzoeken heb gehad, heb ik een verwijzing gekregen voor de plastisch chirurg in het ziekenhuis. Helaas is de polikliniek dicht en had ik een telefonisch consult met dr Kroesse. Zij kende mij niet en ik haar ook niet. Het gesprek verliep niet zo fijn. Ze was eerder een tikkeltje geïrriteerd dat zij nu met mij opgescheept zit. Ze vond dat ik bij de kliniek moest zijn. Uitgelegd dat de situatie nu wat anders is en dat de kliniek dicht zit. De arts benoemde meerdere keren dat als ik pijn had, koorts kreeg en het rood werd. Mijn protheses er uit moesten. “ ja dan moeten we hem er naar uithalen”. Voor mijn gevoel was 1x benoemen wel genoeg geweest. Ik ben ook bekend met Google. Dus dat had ik uiteraard gelezen. Ze vroeg welke chirurg mij geopereerd had. Ze had haar ondertussen gegoogled. Ze maakte nog een opmerking dat ik me beter bij hun had kunnen laten opereren. Ik had echt een slecht gevoel na het gesprek.
     

    ik heb na dit gesprek gelijk Faceland gebeld. Zij waren heel vriendelijk en begrepen mijn zorgen. Ze heeft voor volgende week een consult bij de chirurg ingepland. Gelukkig...

     

    het ging iets beter met mijn borst. Je zag nog steeds verschil, maar de pijn was minder en de zwelling ook. Misschien komt dit doordat ik een paar dagen rustig aan heb gedaan. Sinds gisteren weer meer pijn en zwelling☹️ ik heb ook meer gedaan gisteren en vandaag. De pijn zit vooral bovenop mijn borst en iets aan de zijkant. Het straalt soms door naar mijn oksel en door naar mijn tepel. Als ik pijn heb en aan mijn borst voel, voel ik verder niks aan de buitenkant van mijn borst. Soms denk ik dat het onder mijn borst zit of misschien toch een spier.... het is een irritante scherpe pijn. Niet heel hevig, gewoon naar. Mijn hoofd benoemd het als ontstekingspijn. Waarom weet ik niet, maar dat is waar ik zelf aan denk. Bij het naar voren bukken hou ik mijn linker borst vast. Als ik dit niet doe, dan voelt het irritant. Ik kan nog steeds geen bh’s aan, soms zelfs niet de normaal fijne sport bh level 1 of 2. Ik loop dan zonder bh. Al het andere, ook de losse Calvin klein topjes zitten irritant. 
     

    ik probeer te beschrijven wat ik voel. Wie weet herkent iemand het, of heeft er eerder over gelezen. Eind van de week of maandag bloedprikken om te kijken wat mijn onstekingswaarden zijn. Met de echo foto’s, mammografie en de uitslag van het bloed. Hoop ik dat de chirurg er wat mee kan. Begin er nu wel echt van te balen. Ben soms ook best bang dat er iets mis is.....😰

    • Like 1
    • Upvote 1
  5. Dank je wel. Het blijft vreemd. Soms denk ik dat het de spier is. Ik voel die soms aanspannen en gespannen aanvoelen. Maar ik heb vandaag wel aan de huisarts gevraagd om mij door te verwijzen naar de plastisch chirurg in het ziekenhuis. Gelijk benoemd of ze erbij kan zetten dat ik eventueel een punctie zou willen van het vocht vanwege bia Alcl. Ik wil het eigenlijk niet zeggen, maar ik heb best wat overeenkomsten met de symptomen😰

    ik heb op een Amerikaanse site wat uitgebreider info gevonden. 
     

    @best_boobie ik heb flucloxacilline gekregen. 

  6. 1 uur terug, Robijntje02 zei:

    Niet alles is op een mammografie te zien. Dus blijf wel heeeel goed naar je eigen gevoel luisteren @Xritt, en helpt de ab niet en blijft t pijnlijk dan gewoon weer aan de bel trekken

    Hoe zouden ze anders nog kunnen kijken? En wat zien ze niet. Ik ben niet zo bekend met dit soort dingen. Foto’s ? Of is dat minder waardevol dan de mammografie? Ik ging ervan uit dat ze juist op een mammografie alles konden zien. 

    ga ik zeker doen. Het blijft tot nu toe niet oké aanvoelen. 

  7. Hoi meiden,

     

    ik heb vanmorgen een afspraak in het ziekenhuis gehad. Ik was best zenuwachtig. Ik merkte dat ik ook wel een tikkeltje emotioneel was. Ik was zo bang dat het foute boel was. 

    Mijn huisarts had zondag  bereikbaarheidsdienst. Omdat ik toch nog best veel last had, richting het pijnlijke. En ik me niet lekker voelde, ik had het steeds extreem koud en dan weer warm. Maar geen koorts. Heb ik toch naar de huisartsenpost gebeld. Gelukkig na een onderzoek kreeg ik antibiotica. Die zondag middag voelde mijn borst al wel rustiger en minder pijnlijk aan. Toch begonnen met de antibiotica. Maandag en dinsdag merkte ik dat mijn borst minder gezwollen was en steeds minder pijn ging doen. Ik voelde nog steeds een spanning op mijn borst. En vooral s avonds deed het pijn. Ik kan ook niet zonder sport bh. Dan gaat het binnen een half uur pijn doen. Ik heb twee level 2 bh’s die als gegoten zitten.  S avonds is de zwelling ook het grootst. Overdag zie je echt wel verschil in borsten. Wat voorheen nooit was! Maar s avonds zie je het nog beter en staat hij ook strak. Dan gaat het gevoel ook richting pijnlijk. Overdag is het vooral irritant en naar. 
     

    vanmorgen kwam ik in het ziekenhuis, best gespannen😬 Ik kreeg toch eerst een mammografie. Ik schrok hier best van. Maar moet zeggen dat het me mee viel. Ze stelde me gerust en zeiden er rekening mee te houden. Het deed vooral in mijn oksel zeer. Maar verder goed te doen. Daarna nog een echo gehad. Bij beiden was niks te zien. Ik was echt stomverbaasd. De arts zag ook zwelling aan de buitenkant en zei dat de ene borst harder was dan de ander. Maar op de mammografie en echo was echt niks te zien. Er was een arts, een arts in opleiding en diegene die de mammografie had gemaakt. Niemand zag iets. Geen extra kapselvorming, het zag er netjes en rustig uit. Geen ontstekingen, of andere rare afwijkingen. Mijn klieren in mijn oksel waren wel wat groter. Maar nog niks om je zorgen over te maken.

    Ik snap er echt niks van....🤔 Tuurlijk ben ik blij dat ze niks kunnen vinden in mijn borst. Maar vraag me oprecht af, wat kan het dan wel zijn. Het voelt gewoon niet normaal. 
    de arts gaf aan dat als dit over 2 a 3 weken niet over is. Ik weer contact moest opnemen met de huisarts. 
     

    geen duidelijk antwoord Helaas. Maar wel blij dat alles er goed uit zag. 
     

    liefs

  8. Bedankt voor jullie reacties. Niemand in mijn omgeving weet van mijn bv. Zo kan ik het toch een beetje van mij afpraten. Ik heb vanmiddag zitten twijfelen of ik de huisartsenpost zou bellen. Niet omdat ik zoveel pijn heb, wel iets meer dan gisteren. Aan de borst is niet veel verandert. Maar meer omdat ik nu wat pijn in mijn oksel heb en een druk voel met ademen. En op mijn rug, ter hoogte van mijn borst voel ik ook een druk. Vannacht en vandaag had ik een paar keer dat ik het super warm kreeg. Vooral mijn hoofd. Ik heb mijn temperatuur opgemeten, maar ik had geen verhoging. Als dit morgen nog zo is ga ik wel bellen. Dit heeft de huisarts ook gezegd. Toch houdt iets je tegen om te bellen. Ik vraag me dan af, is dit wel erg genoeg. Misschien moet ik toch wachten. Vooral nu met het Corona kom ik niet graag in het ziekenhuis. 
     

    Maar jou tip ( @best_boobie) voor de antibiotica vond ik erg fijn. Ik ga dit morgen Overleggen. Wie weet kan ik zo wat ergs voor zijn, of het verhelpen. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een antibioticakuur heb gehad. 
     

    ik bel dinsdag gelijk de huisarts om te vragen of ik een mri mag ipv een mammografie. Of eerst een echo en daarna misschien een mri indien nodig.  Pfff ik baal zo. Ik snap er ook niks van. Het ging zo goed. Mijn borsten zijn echt heel mooi. Het litteken ziet er ook echt netjes uit. 

  9. Ik heb nu eigenlijk altijd leuke sport bh’s aan. Vind die het fijnste zitten. Met mijn 80 F/75 G vind ik het sowieso lastig om een goede en vooral fijne bh te vinden. 

    Ik heb vanmorgen de kliniek gebeld. Ze hadden even overlegd. Ik moest het aankijken. Ze dachten dat ik te veel gedaan had en dat daardoor de zwelling ontstaan was. Ik kon mijzelf daar niet in vinden. Nadat ik er over nagedacht had heb ik toch de huisarts gebeld. Het kon vanmiddag al terecht. Pfff, dat wassen opluchting. De dokter kon niks geks voelen, het zag er allemaal mooi uit en geen warme plekken. Wel zag zij ook een zwelling en was de ene borst een tikkie harder dan de andere. De zwelling werd meer werd hoe langer ik de bh uit had. Ik voelde mijn borst opzwellen? de dokter dacht ook dat het vocht was. Maar ze vond het wel vreemd dat het nu ineens komt opzetten. Miss iets van overmatig kapselvorming, toch een ontsteking, het kon ook met mijn menstruatie te maken hebben, of zou mijn lichaam de prothese afstoten... ? ik hoop zoooo dat het niks ergs is. ?Ik ben nooit blij met mijn lichaam geweest. De zomertijd en zwemmen vond en vind ik nog steeds vreselijk. Ik ben niet dik, misschien iets stevig. Maar vind mij lichaam gewoon niet mooi. Mijn borsten was het enige wat ik voor mijn zwangerschappen mooi vond aan mijn lichaam. Na mijn bv was ik zo blij. Ze zien er echt weer mooi uit. Mijn linker nu even niet....

     

    zo frustrerend dat ik op internet ook bijna niks Jan vinden over complicaties na 6 maanden. 

     

  10. Bedankt voor jullie reactie. @best_boobie ik ga morgen de kliniek bellen. Helaas kan je nu niet langs komen alleen voor spoed. Ik had al wel gegoogled. Ik dacht misschien heeft iemand hier op het forum dit ook mee gemaakt. Ik probeerde op Google te zoeken naar complicaties na 6 maanden. Maar kon niks vinden. Heb jij dit wel eens gehoord? Ik heb vaker dat mijn linker borst wat opzwelt. Maar dat is nooit zo erg en snel weer verdwenen. Nu voelt het alsof er soms belletjes bewegen. Mijn tepel staat ook iets naar buiten. Dus ik heb het gevoel dat de zwelling vooral aan de binnenkant zit. Het doet daar geen pijn als ik er op druk. Ik heb ook steeds het gevoel, misschien heel stom. Dat het van binnen wat koud aanvoelt?

    Als het morgen nog zo voelt en de kliniek niet veel zinnigs kan zeggen. Dan bel ik de huisarts. Vanwege de Corona zijn ze allemaal wat terughoudend als het geen spoed is.  
     

    die bh’s pfff drama. Ik heb ook wat moeite met het dragen omdat mijn borsten best dicht tegen elkaar aan  staan. Dus een bh met hogere beugels of een breder tussenstuk voelt niet fijn. Soms zelfs pijnlijk. 

     

  11. Hoi dames,

     

    ik ben nu bijna 7 maanden po. Nog steeds heb ik vaak last van mijn linker borst. Het is niet dat hij pijn doet, maar hij zwelt wel op. Ik heb dan ook een naar gevoel in mijn borst. Af en toe een gek jeukend gevoel die naar mijn tepel toe doorstraald. Mijn rechter borst is voor mij echt perfect. Daar ben ik zo blij mee.❤️ Hij is mooi, al redelijk zacht en ik heb er nooit last van. Ik kan ook nog steeds niet langer dan ongeveer 5 uurtjes een bh aan. Dan zwelt mijn linker borst gelijk op en begint het wel pijn te doen. Meestal is die zwelling de volgende dag weg. Nu heb ik er al een paar dagen last van en neemt de zwelling niet af. 
     

    herkent iemand dit?  Hoe voelen jullie borsten na een aantal maanden. Misschien hoort het er bij....Ik vind het best gek dat mijn linker borst soms in een keer opzwelt tot wel een cupmaat groter. En dat zoveel maanden na mijn bv. ?Het maakt me een beetje onzeker. 
    sinds gisteren Heb ik mijn po bh weer aan s nachts. 
     

  12. Haaai meiden,

     

    Ik ben 4 weken terug van een paard gevallen. Ik heb sinds een tijd het rijden weer opgepakt. Wat heerlijk om weer op een paard te zitten. Ik viel ook zo dom. 
     

    Het is 4 weken geleden gebeurd, maar heb nog steeds veel pijn aan mijn borsten. Ik ben een week na de val bij de huisarts geweest. Zij kon niks raars zien of voelen. Ze dacht dat ik gekneusde ribben had. Als ik over mijn borsten wrijf voel ik niks geks. Ze doen aan de buitenkant niet veel pijn. Wel voel ik van binnen nog steeds een naar gevoel. Soort spierpijn, maar ook een scherpere pijn. Daarnaast voel ik soms bubbeltjes in mijn borsten. Vooral rond mijn tepels heb ik steeds een naar gevoel. Ik draag de po bh weer en een sport bh. Ik maak me best zorgen. Ik ga volgende week weer naar de huisarts. Ze gaf toen al aan dat als ik me nog zorgen maakte, ze een check in het zh liet doen. 
     

    ik ben 4 maanden po. Heeft iemand ervaring met bijv:  vallen na een borstvergroting. Ik vind zelf dat het nu wel lang duurt. Na 4 weken heb ik nog pijn/naar gevoel. En kan ik niet hardlopen of paardrijden. Ik heb het wel geprobeerd. Maar ik krijgt snel pijn en de rest van de dag blijft de pijn aanhouden. 
     

    ik baal er zo van?Ik ben echt heel heel blij met mijn borsten ?

  13. 23 uur geleden, Lady.D zei:

    Hi meiden,

    Ben al een hele tijd aan t oriënteren, en vind het best een zoektocht... zie af en toe door alle mogelijkheden en opties door de bomen het bos niet meer. 
    Omdat ik hier niet in thuis ben, ben ik zelf als eerst terecht gekomen bij Diana Gabriels (door social media), en weet een paar die daar geholpen zijn. 
    Nu 4 keer op consult geweest, en loop echt wel tegen communicatie dingen aan daar. 

    De eerste keer was bij Hupkens, daar hoor ik de meest positieve verhalen over qua opereren. Maar een hele aparte man in communicatie, en ons eerste gesprek ging niet helemaal goed. 
    daarna 2 keer op gesprek geweest bij dr A Damen, en dat was gelijk een heel fijn gesprek. Iemand die echt naar je luistert, en wilt weten waarom je dit wilt, en wat je wensen zijn. En neem ook echt de tijd voor je.  
    kortom, bij de arts een heel goed gevoel, bij de praktijk wat minder. Nu denk ik wel, de arts moet zijn werk doen, en die zorgt voor het resultaat. En dan heb je verder weinig met de praktijk te maken. Alleen vraag ik me wel af hoe hun zijn mocht je vragen hebben of er wat mis zijn. 
    Dat is ook gelijk de reden waarom ik twijfel of ik niet verder moet kijken Bij bijv faceland of een andere kliniek. 
     

    Ik ben trouwens 1,69 en weeg 55kilo, had altijd een kleine Bcup (bh maat 70C) en nu echt een lege A/B cup. 
    Ik wil graag de Motiva ergonomix, en mij werd nu de ergonomix demi 320cc geadviseerd door dr Damen. 
    hupkens adviseerde mij echt de full, omdat hij aangaf dat bijna iedereen die demi kiest, achteraf groter had gewild. En andersom bij full bijna niemand het te groot vind. Terwijl ik echt natuurlijk wil, en iig niet dat mensen zien dat ik m’n borsten heb vergroot. Ik wil graag opvulling. 
    Weet wel dat hupkens vaak grote borsten maakt. Hij kwam uit op 375cc full 

     

    Nu zou ik heel graag voorbeelden willen zien van ongeveer dezelfde situatie. En ik lees hier veel over Dr Oostveen, en meeste lijken tevreden over haar. 
    @Nala80 @Xritt @Anennas @Boobly @Elsie-94 Zou ik in jullie album mogen kijken naar jullie resultaten? Alvast bedankt! 

     Wat mij bij alles enorm geholpen heeft. Is luisteren naar je eigen gevoel. 
    Ik heb mijn eerste operatie uit moeten stellen. Achteraf voor mijn keus heel fijn. Ik had bij die chirurg een minder fijn gevoel. Ik had dat eerst niet zo door omdat ik erg gefocust was op “ik wil zo graag grotere borsten”. 
     

    ik ben erg tevreden over dr Oostveen. Mijn littekens zijn erg mooi en het resultaat is precies wat ik wilde. 
    Bij mij is ook wel eens geadviseerd om groter te gaan omdat sommige vrouwen achteraf spijt krijgen. 
    Ik heb dit niet. Ik wilde grotere borsten, maar niet dat het voor andere erg opvalt. Ik zou me daar alleen maar ongemakkelijk door voelen. Daarnaast was ik bang om dikker te kijken. 
     

    ik heb je toegevoegd aan mijn album. 
     

    succes met je keus
     

     

  14. @Damita-Jo wat vervelend dat jij er nog zo lang last van hebt. Ik heb tips gehad over bh’s. Helaas zit nog niks echt lekker. Ik draag ze hooguit 3uurtjes. Als ik ze langer draag viel ik langzaam de pijn opkomen. ik denk ook vanwege de zwelling. 
     

    ik ga volgende week even kijken voor bh’s (Stevige en voorgevormde)zonder beugel. Ik heb een 80 F. Door de grotere maat, is dit best lastig te vinden. 

    hoop dat ik iets vindt?

    welke bh’s draag jij?

     

  15. Op 5-11-2019 om 10:08, Sjuul zei:

    Daar heb ik dus ook last van gehad en dat heeft echt wel even geduurd. Tig bh’s gepast, alle modelletjes wel aangehad en uitgeprobeerd geen een zat comfortabel. 
     

    Dit heb ik vervolgens zo opgelost, op de plekken waar de bh beugels duwden daar plakte ik een pleister in de bh dit haalde de druk wat weg. En met een tussenstukje kon ik de rest van de problemen enigszins handelen, ik deed de bh dus wat losser met zo’n tussenstukje.
     

    Het heeft er volgens mij veel mee te maken dat je borsten nog lang niet klaar zijn met het genezingsproces en dat ze nog aan het dalen en settelen zijn en bij veel beweging ook nog vocht vasthouden.


    Succes met zoeken naar de perfecte bh, groet, Sjuul

    Bedankt voor je tip. Ik heb dat gisteren geprobeerd. Ik heb toch nog een keer een 80 F geprobeerd. Daar had ik veel minder last van de beugel. Na een paar uur merkte ik wel wat pijntjes. Vooral rond mijn littekens. Ik heb hem snel uit gedaan. Ik heb helaas de hele avond en nacht last gehad van mijn borsten. Geen succes dus nog. Ik laat het nog even zitten. Over twee weken probeer ik het wel weer. 
     

     

  16. Op 5-11-2019 om 09:48, best_boobie zei:

    @Xritt stuur me eens een foto van de bh die je gekocht hebt (als je hem aan hebt) dan kijk ik ff met je mee!!

    Misschien moet je gewoon een ander model hebben. 
    Vaak is het de eerste maanden lastiger om de juiste bh te vinden. In een later stadium wordt dat steeds makkelijker. 
    Is het trouwens een jurk die dicht is? Of zijn er nog speciale wensen qua bh? Stuur me dat alles ff in pb. 
     

    xx BB

     Ik heb je een PB gestuurd

     

    Alvast bedankt

  17. Hoi dames,

     

    ik ben nu 7 weken po. Met 5 weken voor de gein bh’s gepast. Ik merkte dat mijn borsten niet mooi in de bh’s zaten. Dus weer twee weken gewacht zodat ik echt die 6 weken voorbij was. Afgelopen weekend bij de Hunkemöller en een andere lingeriezaak geweest. Ik heb mij bij beiden zaken laten opmeten. Ze kwamen op 80 E uit. 
    de ene bh zat beter dan de andere. Maar toch bleven de beugels steken/te strak zitten. Vooral bij mijn oksel en tussen mijn borsten in. Ik heb bij de speciaalzaak een bh gekocht. Deze kan ik maar heel even aan omdat ik te veel druk voel aan de zijkant van mijn borsten. Dit voelt echt niet fijn. 
    Ik heb daarnaast ook een 85 E gepast en een 80 F. 
    85 E is veel te los. De 80 F heeft bij de cup ruimte over. Ik krijg dan ook een beetje punt tieten hihi. 
    ik heb gisteren 20 bh’s van de wehkamp binnen gekregen. Niks zit fijn. Terwijl mijn borsten wel al  best zacht aanvoelen. En al een stuk zijn gezakt. 
     

    ik ben zelf nu ongeveer 1,75 en weeg 71 kilo. Ik heb 380cc ergonomix. 
     

    Herkent iemand mij verhaal, of heeft iemand tips. Ik heb over 2,5 week een bruiloft en een hele mooie jurk. Ik wil echt geen sport bh hoeven dragen hihi. Dat verpest mijn outfit. 
     

    Wanneer hebben jullie een bh kunnen dragen. Wanneer voelde het goed en fijn?

  18. @Elsie-94 @Boobly ik heb jullie toegang gegeven. 
     

    ik kon na twee weken wel weer auto rijden. Sturen ging wel goed. Alleen het schakelen was echt niet fijn. Na drie weken ging dat beter. 
    klopt ook. De prijs is er ook na. Ik ben ook nog bij andere geweest. Ik voelde me goed bij Lydia. De twee andere chirurgen ervoor gaven mij een minder fijn gevoel. 
     

    succes met je herstel

  19. Hoihoi,

     

    ik ben 16 september geopereerd door Lydia via Faceland. Wat hier al beschreven wordt. Het is wel een beetje lopende band werk. Ik vind dat gevoel achteraf wel wat vervelend. Dat is meer mijn eigen dingetje. 
    Bij mij waren er voor de operatie wat dingen via Faceland verkeerd gegaan. Daar baal ik nog steeds van. Erg gestructureerd zijn ze niet. Zelf zou ik hun niet aanbevelen of daar nog iets laten doen. Ieder zijn ervaring.

    lydia vond ik wel fijn. Alles ging wel snel. Voor de operatie nam ze nog even de tijd voor me. Dat was erg fijn. 
    Het herstel vond ik zoals ik had verwacht. De onzekerheid en alle twijfels speelde bij mij heel erg mee. Ik had niet verwacht dat ik daar zo’n last van zou hebben. Ik was elke keer bang dat er iets mis was. Wat kan je wel en niet. En zoals hier al vaak op het forum beschreven, geduld geduld geduld. Dat is nu nog erg lastig hihi. 
     

    ik vond de postoperatieve bh van hun wel prima. Ik heb ook een sport bh van Hunkemöller en van shock absorber. Ik vond en vind deze nu nog soms vervelend als ik ze lang moet dragen. Ik wissel het soms wat af. Ik mag al bh’s dragen. Maar ook dit zit nog niet zo fijn voor langere tijd. Ik heb nu via Hunkemöller verschillende soorten en maten bh’s besteld. In de winkel kwam ik er niet uit. Ook niet na opmeten. 
     

    rust en hulp zijn super belangrijk. Mijn man is 3 weken thuis geweest (thuis gewerkt) Daarna was hij er nog steeds wel eens vanwege de kinderen. 
     

    mik had tegen de zwelling en spierpijn een crème van, ik dacht VSM. Dat kan je na de operatie op je borsten smeren. Ik weet niet of het heel erg hielp. Maar voor mijn gevoel verlichte het wel iets. 
     

    ik heb trouwens een album als je wilt kijken. Er staan nog geen recente foto’s in. Ik wilde alleen voor mezelf een album bij houden. Maar heb al een paar andere toegevoegd. Merk dat ik er ook veel baat bij had dat ik bij andere kon kijken. Elkaar helpen staat in dit forum voorop. 
     

    als je vragen hebt. Stel ze gerust 

  20. haha, deze vraag wilde ik ook stellen.
    Hoe doen jullie dat trouwens met het kopen van een bh. Bij mij passen ze echt nog niet in een bh. Ik ben bijna 6 weken po. Ze zworden al zachter, maar omdat ze nog zo bol en hard zijn. Krijg ik ze niet mooi in een bh. Ik heb afgelopen zondag wat bh’s gepast omdat er korting was bij Hunkemöller. Na heel veel bh’s passen, ben ik zonder bh weg gegaan. Baalde best. Ik ga volgende week nog een keer proberen. 

     

  21. Op 15-10-2019 om 23:44, vithoufiore zei:

    Voor de geinteresseerden: vandaag moest ik voor m'n beste vriend z'n vriendin in de Hunkemoller zijn. Agz ik bijna 4 weken PO ben en vanaf dan een BH zou mogen dragen (is niet m'n plan), me toch even laten opmeten en gepast. Onder het mom nu ik er toch ben he haha. Nou, was even schrikken. Bij de Hunkemoller (nu is hun sizing wel 'groter' ikv marketing, hoorde ik in de wandelgangen) zou ik uitkomen op 65F... 65 in omtrek verkopen ze maar heel zelden en alleen online, dus dat vond ik echt een tegenvaller. 70E zat echt te wijd helaas. Als iemand tips heeft waar ik mooie BH's in 65F koop: help me out!!

     

    Voor de gein een fototje gemaakt in een van de BH's, geen idee meer welke maat, hij paste in ieder geval niet. Je ziet dat ze nog niet echt mooi 'in' de BH vallen en nu een beetje geforceerd worden. De BH voelt nu meer als een omhulsel/verpakking dan echt als een buste'houder'. Maar het lijkt al enigszins ergens op. Vier weken verder en het ziet er alweer heel anders uit denk ik . Voor nu houd ik ze nog lekker veilig in m'n charmante sportBH's.

     

    IMG_4091.thumb.jpeg.df6d35daa7305513fac9c694426245b7.jpeg

     

    Hoihoi,

     

    ik heb precies hetzelfde als jij. Ik ben vandaag bh’s wezen passen. Ik ben morgen 5 weken po. Maar bij mij zitten/vallen ze ook niet zo goed en voor mijn gevoel Mooi in een bh. Ik wilde zelf even kijken hoe ze in een bh zitten. Maar ik denk dat ik ook nog even moet wachten. Het voelde ook nog niet zo fijn. 
    De juiste maat bh vinden was echt lastig. Ik ben er maar mee op gehouden na 8 bh’s. 
     

    ben benieuwd hoe andere meiden dit hebben gedaan. 
     

    die onderste foto is heel mooi. 

     

  22. Fijn dat je tijd bekend is. Spannend hoor. Ik heb best lang moeten wachten. Ik denk een paar uur. Normaal is het dacht ik 1a2 uur. 
    Goed dat je een beslissing hebt genomen. Het gaat vast super mooi worden. 
    Ik heb zelf toen ook niet voor de grootste maat gekozen. Ik was erg bang dat ik breder en dikker zou lijken. Ik vind dat grote borsten je soms wel grover doen lijken. Dat was bij mij een overwegingspunt om niet groter te gaan hihi. Ik wil wel vollere borsten, maar niet grover lijken?

     

    heel veel succes donderdag!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.