Ga naar inhoud

Depri-E

Silver Member
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Depri-E

  1. Ik heb nog een aantal mooie oude bh’s in de kast liggen. Of ook bh’s die ik eigenlijk te klein gekocht had. Deze heb ik kort even gepast en ze passen me op dit moment perfect. Dat betekent dat ik nu een D cup heb. Maar de boel moet nog krimpen omdat alle vocht er nog in zit. Ik verwacht een stevige C of kleine D over te houden. Maar nieuwe kopen doe ik voorlopig ook niet. Ik heb op dit moment nog steeds een Annamamelle bh aan die speciaal voor na borstoperaties is. Die zit heerlijk en doe ik voorlopig ook niet uit. @Doe ik het of niet? Je maakt me erg aan het lachen. Grappig dat je de exacte datum zo goed weet. ?

    • Like 2
  2. Hoi Joke, fijn dat het achter de rug is en dat het goed verlopen is. 

    Ik heb helemaal geen pleisters of verband gehad. Zo gewoon los in mijn bh. 1e dag 1 gaasverbandje op een lekkend wondje. Nu ben ik 1 week po en alles zit mooi dicht. De spanning wordt al wat minder. Vandaag wel heel erg moe moet ik zeggen. En doe dus ook niet zoveel. Neem je rust en laat goed voor je zorgen. 

  3. Hoi Pixie, goed om te lezen dat alles zo goed verlooen is. Mijn operatie is nu over 2 weken. Ik ben echt stikzenuwachtig...voor alles. Kan er bijna niet goed van functioneren. Ben blij als het achter de rug is masr kijk er ook naar uit. Gek hé!? Het gevoel de controle te verliezen vind ik moeilijk. Een verhaal als dat van jou doet me dan goed. Ik wens je in ieder geval een prettig herstel. ?

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.