Depri-E

Silver Member
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Depri-E last won the day on February 13 2019

Depri-E had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

1 Follower

About Depri-E

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toen ik me in het begin aan het orienteren was voor deze operatie had ik heel veel aan de voor en na foto’s. Hierbij de mijne. ik ging van een 85E/F naar een 85D. De na-foto’s zijn 7 weken na de operatie genomen. Ze moeten dus nog de uiteindelijke vorm krijgen. Er zit nog wst vocht en de littekens zijn nog rood. Maar ik ben zelf al heel tevreden met het resultaat.
 2. Dat is bij die kleine wondjes bij mij ook. Op het ziekenhuis zeiden ze dat mijn afweermechanisme de hechtingen eruit wil hebben. Er ontstaat dan een kleine ontsteking. Dan gaat dat wondje open en komt er nog een hechting uit. Ook dat gele wondvocht waar je het over hebt. Misschien is het dat ook bij jou? Als ik de hechting eruit krijg is het wondje de dag erna al veel beter. Lukt het niet dan kan het nog dagen wat vocht verliezen. Ik heb in het begin voor de zekerheid contact opgenomen met het zh. Kon heel snel komen. Ze verwijderden nog wat hechtingen en gaven met betadine gaasjes mee.
 3. Ik kon na 4 weken weer op mijn zij slapen. Van tevoren een beetje schuin geslapen want recht op mijn rug jan ik echt niet. Na een week if 2 weer licht huishoudelijke taken maar niets zwaars. Ik ben na 3 weken heel voorzichtig begonnen met werken en werk nu nog steeds halve dagen. Ik heb een hele drukke baan en ben vooral nog erg moe ‘s middags. Ik kreeg van een vriendin de tip om de Annamammelle bh te kopen. Speciaal voor na borstoperaties. Die heb ik gebeld welke maat ik moest hebben. En die bh heb iknu nog iedere dag aan. Soms als ie in de was zit doe ik even een strak hemdje aan. Ik blijf voorzichtig want mijn drielandenpunten blijven gevoelig en soms komt er ineens een wondje waar dan een hechting loopt te irriteren. Zwemmen dus voorlopig nog niet. Fietsen en wandelen wel al veel.
 4. Hoi Hanah, Bij mij waren de wonden naar ruim 1 week dicht met kleine dunne korstjes. Die gingen er na 2 weken bijna allemaal af. Na 2 weken waren ook de meeste blauwe plekken weg op wat gele plekjes na. Mijn rechterborst en borstbeenkuiltje waren echt superdonkerblauw. Maar nu na 4,5 week gaan soms de drielandenpunten weer een beetje open. Er moeten dan wat hechtingen uit. De huid is daar ook wat stijf en strak. De borsten zelf beginnen nu wat soepel te worden. Nog steeds veel vocht richting zijkant en oksels. Ik voel nog niets in tepels en in de huid rondom het anker. Vraag maar raak. Ik loop net een paar weekjes voor op jou.
 5. Haai allemaal, inmiddels 4,5 weken po. Alles gaat prima. Weer aan het werken weer op de fiets! Mocht ik gewoon doen van het ziekenhuis. Alleen mijn afweermechanisme wil de hechtingen eruit hebben en probeert die middels kleine ontstekingen eruit te werken. Ik loop dus wel wat te sodemieteren met kleine wondjes en verwijderen van irriterende hechtingen. Eenmaal de hechting eruit gepeuterd dan geneest het wondje weer snel. Vervelend maar niet ernstig. Wel neem ik iedere dag nog steeds een paar uur rust op de bank of op bed. Ik houd jullie nog even op de hoogte. Ik vond het zelf ook fijn om te lezen hoe de trajecten van anderen verliepen.
 6. Vandaag 3 weken na de operatie. Vandaag heb ik me naar kantoor laten rijden en zowaar 2,5 uur wat gewerkt. Toen was mijn hoofd weer vol en werd ik weer naar huis getaxied. De rest van de dag doe ik dan niet veel meer hoor! Zo heel langzaam een beetje terug gaan werken vind ik wel fijn. Zo kan ook mijn conditie zich weer wat gaan opbouwen want ik merk dat ik heb ingeleverd. Met de wondgenezing gaat alles goed. Mijn huid reageert op wat hechtingsdraadjes die dicht bij het oppervlak zitten. Deze steken dan ineens eruit middels een puistje. Ik mag deze met een pincet en schaartje zo kort mogelijk afknippen zodat de huid kan genezen. Ik merk dat die kleine wondjes daarna binnen 1 dag weer genezen zijn. Tot zover het verslagje van vandaag.
 7. Ja @Doe ik het of niet? Ik heb de foto’s van jouw nieuwe collectie wel eens gezien ? prachtig!
 8. Ik heb nog een aantal mooie oude bh’s in de kast liggen. Of ook bh’s die ik eigenlijk te klein gekocht had. Deze heb ik kort even gepast en ze passen me op dit moment perfect. Dat betekent dat ik nu een D cup heb. Maar de boel moet nog krimpen omdat alle vocht er nog in zit. Ik verwacht een stevige C of kleine D over te houden. Maar nieuwe kopen doe ik voorlopig ook niet. Ik heb op dit moment nog steeds een Annamamelle bh aan die speciaal voor na borstoperaties is. Die zit heerlijk en doe ik voorlopig ook niet uit. @Doe ik het of niet? Je maakt me erg aan het lachen. Grappig dat je de exacte datum zo goed weet. ?
 9. Hier nog steeds alles goed. Inmiddels 2,5 week na de operatie. Dingen als koken en licht huishoudelijk werk kan weer masr niet teveel. Iedere dag nog even rusten want moeheid blijft. Ook iedere dag even eandelen om de bloedsomloop te stimuleren. Verder drink ik heel veel thee (matcha thee) om alles goed af te kunnen vieren. Toch ontstaan er nu allemaal puistjes rond de littekens van de oplosbare hechtingen die eruit willen. Zonde want het was als zo mooi roze en gesloten. Verder voel ik me goed. Over de uiteindelijke maat kan ik niet zoveel zeggen. Er is in totaal maar 350 gram af maar is 9 cm gelift. Ik las in het operatieverag dat er een lap huid met weefsel is verwijders van 22x9cm per borst met een dikte van 4,5 cm. Dat is toch een flink stuk. Je zou in mij geval meer nog kunnen spreken van een borstlift met een beetje verkleining dan andersom. Maar ik ben er blij mee. Ik zie nu al dat ze heel mooi worden als straks de verkleuring en zwelling weg zijn.
 10. Hoe dames, leuk dat jullie even informeren naar mijn toestand. Gisteren 2 weken po en ook de 1e nacontrole bij de verpleegkundige. Het zag er goed uit. Alle korstjes zijn er af en mag nu gaan smeren. Ze heeft nog 2 hechtigen verwijderd. Mijn borsten zijn nog wel erg hard en gevoelloos. Beetje bobbelig ook nog. Maar de verpleegkundige zei dat het allemaal nog soepel wordt en dat het goedkomt. Maar nog zeker twee weken veel rust nemen, niet tillen, niet fietsen. Het is goed voor mij dat ze dat zo zei. Ik neig nogal snel naar iets teveel doen. Dus zitten we weer op de bank met Netflix en een goed boek. Hoe is het met jouw genezing @Pixie1 jij bent weer een paar weken verder.
 11. Hoi Mouchke, welkom hier op het forum. Ik kom uit nederland en vergoedingen werken hier anders dus daar kan ik je helaas niet mee helpen. Maar er zijn een aantal andere dames actief die ook een borstverkleining hebben ondergaan en wel uit Belgie komen. Wat ik je wel kan vertellen is dat in mijn geval mijn borsten ook niet enorm verkleind zijn maar wel erg gelift. Dat alleen zorgt bij mij al voor minder gewicht en automatisch een betere houding. Ze hebben er bij mij ook niet teveel afgehaald omdat ik groot en stevig gebouwd ben (heb bmi van 27). De PC zei inderdaad tegen mij ook dat te klein echt niet mooi zou zijn. En ik zit nu 9 dagen na de ingreep en zie dat ze echt gelijk heeft hoor! succes!
 12. Kleine status update. Inmiddels 8 dagen na de operatie. Het gaat tot nu toe super! Zit al enkele dagen zonder pijnstilling. Het geneest mooi hoor. Ik zie al wat het gaat worden straks als alle vocht eruit is en alle blauwe plekken weg zijn. Nog steeds we stuwing in de borsten en geen gevoel in tepels. Dat zal nog wel even duren. Ik ga iedere dag wandelen en doe lichte klusjes in huis. Verder lees ik veel en kijk ik tv. Komende week wat kleine afspraakjes buiten de deur voor de kinderen. En vrijdagochtend verpleegkundige nacontrole. Ik ben benieuwd wat ze zeggen.
 13. Hadden jullie veel blauwe plekken? @Pixie1 @Doe ik het of niet? Ik op een borst heel erg maar vooral ook de bh rand onder mijn borsten en het kuiltje er tussenin. Echt super donkere plekken. Grootste deel is nu na de 1e week bijna weg of nog geel.❤️
 14. Hoi Joke, fijn dat het achter de rug is en dat het goed verlopen is. Ik heb helemaal geen pleisters of verband gehad. Zo gewoon los in mijn bh. 1e dag 1 gaasverbandje op een lekkend wondje. Nu ben ik 1 week po en alles zit mooi dicht. De spanning wordt al wat minder. Vandaag wel heel erg moe moet ik zeggen. En doe dus ook niet zoveel. Neem je rust en laat goed voor je zorgen.
 15. Tussenstand: vrijdag geopereerd, zaterdag thuis. Zondag en maandag heel rustig aan gedaan. Dinsdag stukje gewandeld. Vandaag (woensdag) weer een stukje wandelen. Gewoon maar een kort rondje. Mijn darmen hebben last om weer op gang te komen. Normaal loop en fiets ik overal naartoe en nu zit ik de hele dag stil. Met de wonden gaat het goed. Alles zit vooralsnog keurig netjes dicht langs strakke lijntjes. Ik voel wel wat trekken rond het onderste drielandenpunt dus zou me niet verbazen als daar nog wat gaat gebeuren. Het blauw paarse over mijn hele borstkas maakt plaats voor bruin en geel. Ik ben net een toverbal. ? Volgende week vrijdag op controle bij de verpleegkundige. Verder gewoon gezond eten en veel water en thee drinken. Ondanks dat er bij mij maar 350 gram is weggehaald in totaal heb ik een enorme lift gehad. Dat zorgt er al voor dat de last in mijn nek en schouders stukjen minder is. Mijn schouders blijven gedurende de dag meer ontspannen en mijn nek wordt al wat losser....en daar hebben we het toch allemaal voor gedaan!