Nicolleke

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About Nicolleke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ohhh jenkaat ze vergroten?! Ik juist verkleinen. Mij wil nog zeker 20 kilo kwijt heb er inmiddels 13 af.
 2. Ik wil eerst nog flink wat afvallen en de bvk is als allerlaatste aan de beurt. Ik weet nog niet waar want ik woon helemaal in Zuid Limburg en kan nergens ervaringen van iemand uit deze omgeving vinden.
 3. Ik heb de kids nu in de leeftijd van 20,16 en 11 dus die redden zich wel. Als het moet want liefst laten ze mama alles opknappen. Wat werk betreft ik ben huismoeder dus ik hoef alleen rekening met mijn gezin en huishouden te houden. Ik heb wel een jonge hond die ik dan niet kan uitlaten omdat ie nogal omstuimig is, dat is even een dingetje maar goed. Als ik het nu niet doe is mijn kans verkeken. Ik ben nu met mezelf bezig dus ik moet doorzetten ( pffff....) Op zich best jammer dat ik nog zo lang erop moet wachten voelde me er nu wel klaar voor.
 4. Ja ik vind me aan de ene kant te oud aan de andere voel ik me Juist jonger nu ik afval etc. Nu is voor mij ook pas echt de tijd rijp om het te doen. Jongste in groep 8 dus ze kunnn zich alledriewel zelf behelpen als er iets is en zijn niet meer zo afhankelijk. Dus ik kies nu toch voor mezelf . Neemt niet weg dat ik er doodsbang voor ben en inderdaad , je gaat ‘gezond ‘ erheen en komt gammel thuis dat is wel ff een dingetje vind ik. Ben benieuwd hoe het met jou verdergaat.
 5. Ik doe weight watchers online en begin me hierdoor heel bewust te wordeb van wat ik eet. Hele gezin kan nu gewoon mee eten en niks geen dieet gevoel maar alles mogen eten alleen goede afwegingen maken. Voor mij werkt dit super!
 6. Het zal nog een hele tijd duren eer ik voor een verwijsbrief ga. Ben nu 14 kilo afgevallen en wil er nog 20. Dus eerder dan volgend najaar zal het beslist niet worden. Denk dat het beter is dat ik eerst een goed gewicht krijg. Maar dan ga ik ook voor mijn 2.0 versie hahah. Alles kleiner
 7. En dat volgen ...ik vind het niet...( blond )
 8. Daarom ben ik door het lezen van jou verhaal ook grondig erover aan het nadenken;)
 9. Ik ben pas nieuw hier en heb me vandaag eens verdiept in je verhalen. Ik wil me eindelijk ook eens gaan verdiepen in een bvk. Na jaren steeds maar uitstellen. heel fijn om nu eens te horen van mensen die het echt ondergaan hebben. Want nergens krijg je echt goede en eerlijke informatie. maar Wow....wat zul jii blij zijn nu!
 10. Ik ben nieuw hier en inderdaad even zoekende op het forum. Ik lees overal een beetje mee als dit oké is voor jullie.
 11. Wow wat goed van je dat je op deze Leeftijd al de beslissing neemt. Mijn ouders waren toendertijd heel erg tegen en dus deed ik het niet. Nu ben ik 42 en zit ik in de oriëntatie fase. In al die jaren zo vaak in dubio gestaan maar nooit was de tijd er echt rijp voor. Altijd was er wel wat. Ik wens jou heel veel sterkte en ben echt benieuwd hoe het verder verloopt met je.
 12. Hallo, ik hoop dat ik het hier goed neerzet. Maar ik heb me aangemeld omdat ik al zeker 15 jaar een Bvk overweeg maar er telkens wel een reden was om het niet te doen. ( zwangerschappen, gewicht, overlijden moeder etc etc) Nu de kids allemaal wat ouder zijn is het tijd voor mijzelf. Ik ben wel in mijn ogen al wat aan de oudere kant om het te laten doen (42) maar ik voel me nog jong genoeg. Ik zeg er eerlijk bij dat ik er nu nog niet helemaal aan toe ben omdat ik een paar maanden geleden begonnen ben met een gezondere levensstijl en eerst de nodige kilo’s wil en moet afvallen. Hoop dat het voor jullie oké is als ik hier al wat meelees/kijk? Je mag me verder alles vragen.