Ga naar inhoud

Odys

Leden
  • Aantal items

    259
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door Odys

  1. 12 uur geleden, rtx zei:

    @Odys jaa je hebt helemaal gelijk, heb net voor het douchen even staan kijken en vind de vorm en stand wel echt al heel mooi. 

    Vanaf wanneer mag jij weer op je zij slapen dan? Ik mocht dat al na 2 weken, vind het vooral heel fijn om even lepeltje lepeltje te liggen haha en zodra ik echt ga slapen draai ik wel gewoon nog naar mijn rug. Gelukkig heb je nu geen last van nachtmerries, zou wat zijn als je dat elke nacht zou hebben nu. Hahaha ja over je kont kan ik niks zeggen, maar je borsten zijn in ieder geval heel mooi geworden al. het is inderdaad ook gewoon een proces van wennen en accepteren van je nieuwe lichaam. 

    Vind ik ook! De vorm en stand ziet er echt heel mooi uit. Komt echt wel goed hoor!

    ik mocht 6 weken niet op Mn zij liggen dus daar probeer ik me maar aan te houden. Al heb ik hier veel verschillende dingen gelezen dus maak me ook niet super druk als ik wel op Mn zij wakker word :)

     

    en dat van Mn kont.. whahaha is gewoon onzin en slaat nergens op. Zou daar ook nooit wat aan doen maar zegt wel dat het wennen is aan een nieuw lijf met andere verhoudingen. Nu valt dat me weer op. 

    Zo blijven we lekker bezig ;)

     

    en thank God ja van die nachtmerries dan was het echt een ellende geweest whaha. Hopelijk vannacht voor ons beide weer een goede nachtrust. Slaap lekker! :53:

  2. 15 minuten geleden, rtx zei:

    @Odys dankjewel voor je berichtje lieverd. Ik ga mezelf inderdaad gewoon de tijd gunnen om er aan te wennen en proberen me er een tijdje niet zo druk om te maken. Nu schiet ik steeds in de stress als ik ze zie omdat ik denk van straks ga ik er nooit aan wennen. Maaar denk inderdaad dat dat gewoon nog gaat komen, dus ik laat het nu even los. Thanks voor de oppepper.

     

    Voor jou moet het heel fijn zijn dat je nu gewoon weer je mooie volle borsten terug hebt! Hoe gaat het verder met jou nu?

    Jaa komt wel goed! Probeer niet teveel te focussen op hoe groot het is (of voelt) maar meer op wat je er wel mooi aan vindt.. ik zie namelijk genoeg mooie dingen :)

     

    opzich gaat het met mij wel goed. Ben nog niet helemaal klachtvrij maar het is oké. Blij als ik straks weer op Mn zij kan slapen, al valt het op Mn rug slapen me alles mee. Voorheen kreeg ik altijd nachtmerries op Mn rug maar nu lijkt dat toch te zijn verholpen :)

     

    nog terugkomend op hoe je je borsten ziet.. ondanks dat ik heel blij ben met Mn borsten heb ik ook momenten dat ik er anders over denk. Ik denk toch dat dat hoort hij het accepteren van je nieuwe lijf enz.. vind nu Mn kont in verhouding weer heel plat whaha.. maar goed zo blijven we bezig :p

  3. @rtx komt helemaal goed hoor Meis! Fijn dat je iig van de pijn en klachten af bent.

    Hopelijk ben je ook snel minder moe. 

     

    Onze situaties zijn niet te vergelijken, maar het formaat past echt prima bij je lichaam! Ik vind ze echt absoluut niet te groot. Vind ze heel goed in verhouding en een mooie vorm hebben. Ze worden in de loop van de tijd alleen maar mooier. Geef het wat tijd, vergeet ook niet dat je er heel veel jaren anders uit hebt gezien dus dat het logisch is dat het beeld van jezelf niet meer matcht met wat je ziet en dat je daaraan moet wennen. Ik had bv vroeger wat ik nu weer heb waardoor ik me juist weer meer vertrouwd voel met Mn lijf maar zo komt ieder natuurlijk vanuit een andere positie. Twijfel niet, het ziet er echt prachtig uit!

  4. 18 minuten geleden, Jorinde97 zei:

    Het is een tijdje stil geweest rondom mijn bv. Samen met mijn vriend een huis gekocht (heel leuk fijn en happy!) maar daardoor weer wat langer moeten doorsparen natuurlijk.

     

    Maar na 6/7 maanden verder vanaf mijn eerste consult bij Boerhaave begint het nu langzaam een beetje in zicht te komen!

     

    Ik ga nu 9 december nogmaals op consult bij van der Weij en hopelijk dan ook mijn datum prikken! :wub:

    Gefeliciteerd!! Lekker samenwonen :)

    geniet er van! Ben benieuwd wat de uiteindelijke datum wordt :)

    succes!!

  5. Op 11-10-2018 om 17:22, ellen001 zei:

    Dank je wel!

    Wauw, Heel erg mooi en natuurlijk! Hoe snel had je het gevoel in je borsten en tepels weer terug?

     

    Ik heb 18dgn geleden 425cc anatomisch voor de spier laten plaatsen maar voelt allemaal nog dof..

     

    mag ik ook een kijkje nemen in je privé album? 

  6. 7 uur geleden, Vonnepon zei:

    @Odys hahaha nou onze nicknames beginnen wel allebei met een V :45:

     

    De eerste weken waren ze een soort van verdoofd, een doof gevoel zeg maar. Net als na een verdoving bij de tandarts. ik kreeg rond de 3-4e week juist enorm gevoelige tepels, dat was echt even niet grappig :93:Na de 5e week werd dat wat rustiger. Heb wel best lang erg gevoelige tepels gehad. Na 3 maanden was dat wel weer redelijk normaal. 

    Hahaha en jullie zijn beide al tijdje geleden geopereerd maar bedankt voor je bericht :)  dan heb ik nog 2,5 maand te gaan! Haha het is soms echt een aparte gewaarwording om je hand op je borst te zien liggen maar het amper te voelen in je borst.. al voelen ze vandaag heeel irritant! Continue in een soort van ‘ik heb het koud stand’ zonder harde tepels haha

  7. 1 minuut geleden, Odys zei:

    @vuurzonnetje dag babe, even een vraagje aangezien je al wat langer po bent :) hoe staat het met het gevoel in je borsten en tepels? En... als je weer gevoel hebt, hoe lang heeft dit geduurd? Xx

    @Vonnepon sorry dit is jou topic en gek genoeg had ik jou in me hoofd maar stuurde het richting vuurzonnetje! Haha.. anyway aan jou dus bovenstaande vraag :blush:  xx

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.