Spring naar bijdragen
Borsten Forum

-Melody

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  58
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutral

Recente profielbezoeken

302 profielweergaven
 1. Heeee, Ja, dat lees je helemaal goed! Heb er al geen last meer van. Heb al sinds 'n week t gevoel dat ik gewoon weer alles kan op zwaar tillen na. lig alweer lekker te draaien in bed, heb alleen nog niet op m'n buik geslapen en daar wacht ik ook nog maar ff mee. Ik zou zeggen bij twijfel, ga voor groter als het mogelijk is. Bij mij was het niet mogelijk om groter te gaan omdat m'n pocket te klein was. 'T is heel mooi geworden hoor, maar 't springt er niet echt uit dat mis ik wel een beetje.
 2. Hey! ik voeg je even toe :) Ben je ook bij dr. Verdonck geweest? Ik ben na m’n consult ook aan’t twijfelen geraakt omdat ik iemand met 600cc zag wat heel mooi was. En toen voelde ik me wel ‘n beetje treurig met m’n 355cc. Maar ik ben er uiteindelijk wel voor gegaan en ze passen echt mooi bij m’n figuur. Neem maar een kijkje!
 3. Niet? Dat verwachtte ik wel haha. Ook niet in de eerste paar dagen? Mooi is dat hé, was het net onder de douche zelf even aan’t bekijken en ‘t ziet er echt netjes uit!
 4. Ik heb even gekeken! Ook het verhaal er even bij gelezen, ging ook niet bepaald vloeiend voor je.. 'T ziet er echt pijnlijk uit bij je tepel haha. Moet zeggen dat ik ze wel mooi vind! Ik vind ze ook niet bepaald klein eerlijk gezegd. Welke maat draag je nu in bh's? Ja vreemd idd. Misschien afhankelijk van de operatie? idk. Mijn chirurg heeft me ook helemaal ingepakt met pleisters en rekverband voor de eerste 2 weken. Dat doet ook niet iedereen. K kon amper ademen maar het zat wel allemaal perfect en stevig op z'n plek wat ik ook deed. Ik kon hem 24 uur per dag persoonlijk bereiken, als ik hem 'n smste belde hij me meteen op. Hij is gespecialiseerd in borstoperaties en doet er 800/1000 per jaar. Dus als hij mij papieren mee geeft waar in staat dat ik .. weken moet wachten dan denk ik dat ik er wel van uit mag gaan dat het klopt. Maar nogmaals, misschien is het wel afhankelijk van de operatie want daarin verschillen we toch wel 'n beetje.
 5. Op mijn papieren staat(heb voor de zekerheid nog ff gecheckt); pas na 6 weken in bad, 6 weken lang sportbh en borstband dragen. Na 6/8 weken kunt u alle sportinspanningen weer aan en afhankelijk van uw beroep na 2 weken weer werken. Na 3 weken mits alle wondjes dicht en genezen zijn kun je met littekencreme beginnen, en littekens gedurende 18 maanden beschermen en indien in de zon insmeren met factor 60 of hoger. Het gehele genezingsproces duurt 3 tot 6 maanden. Dit was zo'n beetje alle info voor de eerste weken.
 6. Nu ben ik ook erggg nieuwsgierig naar die van jou! Jij met 550cc en te klein en 510cc van mevrouw hierboven vind ze te groot. Heb je ook een album? Ben benieuwd hoe het er uit ziet want kan het me bijna niet voorstellen dat je op een C'tje uitkomt met deze hoeveelheden en of het iets met lengte te maken heeft. :x
 7. Je vragen zijn bedoeld voor @fitgirlkim toch? Ik ben wel benieuwd naar die van jou hoor! Heb je 'n album? en zo ja, mag ik meekijken?
 8. Hellohello, Ik heb gisteren zelf voor het eerst m'n littekens gezien. Aan de linkerkant is het wat slechter geheeld, ik upload zometeen even foto van m'n litteken in m'n album. Heb jij eigenlijk 'n album gemaakt? Of een verslag geschreven? was laatst aan't kijken op je profiel maar kon niet echt iets vinden. Ben stiekem wel nieuwsgierig hoe die van jou zijn geworden :x. Ik heb 2 dagen geleden toch weer de hunkemoller bezocht haha. Kon het niet laten en ben zonder te vragen gewoon 'n pashok ingelopen met 'n paar bh's, toen moesten ze me wel laten passen muahaha. Maar daar stond een vrouwtje bij te kijken dus ze had me al snel door toen ik hulpeloos vroeg of m'n vriendin even wilde komen helpen. Ze heeft me verder wel goed geholpen, en ben naar huis gegaan met een 75D, 75C pastte gewoon echt niet, wat very confusing is want ik heb een 75C sportbh aan van Verdonck en er nog een liggen van intersport a 75D dus ik snap er niks van. Hoe meet jij dat? Kan ik dat toevallig ook zelf? Heb nog nooit gehoord van een coupeuse maar na wat research weet ik nu wat het betekend. Ofja dat denk ik tenminste haha! Je maakt kleding toch? Ik ga komend weekend weer beginnen met werken. Je mag idd 6 weken niet tillen ofzoiets maar heb al aangegeven dat ik niet met zware dienbladen kan lopen of met kratten kan gaan sjouwen. Kga 't gewoon proberen want vind dit thuis zitten ook niks. Kan ook prima bewegen, geen klachten of oncomfortabel gevoel meer. Ze horen echt bij mij! Ben nu wel nieuwsgierig naar m'n maat want als dit een Dcup is is het niet wat ik me er bij voorgesteld had. Onder kleding lijken die van mij ook een klein C cupje. Denk wel dat ik voor nu goed heb gedaan aan de progressive plus, geeft toch net wat meer volume naar mijn idee dan de ergonomix. Maar ben wel al aan't nadenken over later, als ik zwanger ben geweest enzo en t gaat er dan weer lelijk uit zien dan denk ik dat ik weer wel voor de ergonomix ga want dan is m'n pocket ook groter en denk dat als er meer cc in kan de ergonomix mooier is. Hoeft dan ook niet echt bolling te hebben aan de bovenkant. Butttt that's a thing for later.. Op 't moment ben ik zeer tevreden Zal een van deze dagen ook een foto postten van hoe het er uit zag voor m'n operatie!
 9. Heyhey! ik voeg je toe, ik heb zelf voor dd progressive plus gekozen en ben erg tevreden!
 10. Jaa dan hebben we idd dezelfde maat! Heb zojuist 3 nieuwe foto’s toegevoegd. 2 ervan net gemaakt met m’n nieuwe bh
 11. Heb even naar die van jou gekeken maar die zijn ook wel echt heel mooi geworden hoor
 12. Ofcourse, ik voeg je toe! Haha ja, dat dacht ik idd.. Voor m’n gevoel waren ze kleiner geworden en heb ik een 75C sportbh gekregen van de kliniek. Maar vanmiddag stond ik te passen met ‘t vrouwtje van de hunkemoller en moest ik toch 75D omdat 75C niet pastte. Ik vertelde haar hetzelfde verhaal over dat ik het gevoel had dat ik nu C had maar ze zei al meteen nouuu volgensmij zijn zd toch wat groter, en dat ik ook niet groter had moeten gaan voor de bouw van m’n lichaam dat dit wel mooi was zo. Dusja who knows, misschien over ‘n paar weken weer ‘n heel ander verhaal haha!
 13. Hihi dankje! Ik vind ze zelf ook echt wauwie! In ‘t begin ben ik even aan’t twijfelen geweest omdat het allemaal erg strak en stevig was. Maar het is ondertussen al wat zachter en minder gezwollen en ik kan er zachtjes in knijpen, dat voelt toch wel heel fijn en ook niet hard ofzo. Kan niet wachten om te zien hoe het over ‘n paar weekjes is! ^_^
 14. Haha ja isgoed! Ik heb het ook moeten vragen hoor haha. Maar blijkbaar staat alle tekst en info in het eerste bericht dat je in je inbox hebt ontvangen! Wel jammer dat ze je niet ongeveer ‘n maat kunnen zeggen. Ik wist het ook niet helemaal zeker maar hij zei tegen mij volle C/kleine D. Heb vandaag m’n eerste bh gekocht en ik ging er vanuit dat ik C moest hebben maar dat was uiteindelijk net te klein.. Sooo, zit op 75D nu ^_^
 15. Oeeeh leuk dan ga ik meelezen! Heb je je foto's openbaar staan? Anders voeg me maar even toe ja! Wil wel even kijken! Jaaa ik snap dat het veel lijkt maar je hebt ook een grotere pocket dus ik denk dat het wel heel mooi gaat worden! Hebben ze al gezegd hope groot ze denken dat het gaat worden bij je? En die zwangerschap! Gossie wat kijk ik daar tegenop voor over 'n paar jaartjes.. Ben echt bang dat m'n tieten dan weer lelijk worden. Ahwell, ben inmiddels over m'n 'eens maar nooit weer' status heen dus wie weet laat ik ze na zwangerschap(pen) gewoon nog een keertje doen. Dan past die D cup wss wel in m'n pocket hahaha!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×