-Melody

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About -Melody

Recent Profile Visitors

745 profile views
 1. Heeee, Ik neem het je niet kwalijk, haha! Heb er zelf ook moeite mee om te updaten en school/werk etc bij te houden. Ik heb het opgemeten maar volgensmij doe ik echt iets niet goed want kom uit op een B cup en dat kan ik bijna niet geloven.. Dus ik laat het wel een keertje in de winkel doen als ik weer eens in de stad ben. Hoe gaat het bij jou nu? Heb je al iets gehoord over die afspraak na 6 weken voor controle? Ik heb al sinds 2 weken die geen borstband meer om overdag. Alleen met werken nog. Maar dan moet ie idd af na een tijdje ivm het snijden. 'T went echt snel hé! Ik ben zelf alweer aan't sparen. :x Denk dat ik toch nog ietsjes groter wil gaan over 'n paar jaartjes..
 2. En ohja, sportbh zou ik erna doen. Hij adviseerde mij een bh uit te zoeken en die te passen over het verband heen dat je straks om krijgt. Die wat 2 weken moet blijven zitten. Dit zodat er nog ‘n beetje speling is en ‘t niet te strak aanvoelt erna.
 3. Kheb je een pb gestuurd! Ik heb na 2 weken nacontrole gehad en heb er nog een tussen de 6/8 weken po. Ik ga het de volgende keer wel kenbaar maken maarja er is niet veel dat we kunnen doen hé.. haha
 4. Hellohello! Ff druk geweest met school/werk dus vandaar de late reactie haha. Maar ik ben nu 4weken po. En ik vind ze echt te klein geworden. Ik het begin waren ze voller en dikker. Dat was mooi vond ik, nu echt net iets te klein. Zal binnekort een nieuwe foto uploaden. Ik heb idd ook dual plane laten doen! x
 5. Heeee, Ja, dat lees je helemaal goed! Heb er al geen last meer van. Heb al sinds 'n week t gevoel dat ik gewoon weer alles kan op zwaar tillen na. lig alweer lekker te draaien in bed, heb alleen nog niet op m'n buik geslapen en daar wacht ik ook nog maar ff mee. Ik zou zeggen bij twijfel, ga voor groter als het mogelijk is. Bij mij was het niet mogelijk om groter te gaan omdat m'n pocket te klein was. 'T is heel mooi geworden hoor, maar 't springt er niet echt uit dat mis ik wel een beetje.
 6. Hey! ik voeg je even toe :) Ben je ook bij dr. Verdonck geweest? Ik ben na m’n consult ook aan’t twijfelen geraakt omdat ik iemand met 600cc zag wat heel mooi was. En toen voelde ik me wel ‘n beetje treurig met m’n 355cc. Maar ik ben er uiteindelijk wel voor gegaan en ze passen echt mooi bij m’n figuur. Neem maar een kijkje!
 7. Niet? Dat verwachtte ik wel haha. Ook niet in de eerste paar dagen? Mooi is dat hé, was het net onder de douche zelf even aan’t bekijken en ‘t ziet er echt netjes uit!
 8. Ik heb even gekeken! Ook het verhaal er even bij gelezen, ging ook niet bepaald vloeiend voor je.. 'T ziet er echt pijnlijk uit bij je tepel haha. Moet zeggen dat ik ze wel mooi vind! Ik vind ze ook niet bepaald klein eerlijk gezegd. Welke maat draag je nu in bh's? Ja vreemd idd. Misschien afhankelijk van de operatie? idk. Mijn chirurg heeft me ook helemaal ingepakt met pleisters en rekverband voor de eerste 2 weken. Dat doet ook niet iedereen. K kon amper ademen maar het zat wel allemaal perfect en stevig op z'n plek wat ik ook deed. Ik kon hem 24 uur per dag persoonlijk bereiken, als ik hem 'n smste belde hij me meteen op. Hij is gespecialiseerd in borstoperaties en doet er 800/1000 per jaar. Dus als hij mij papieren mee geeft waar in staat dat ik .. weken moet wachten dan denk ik dat ik er wel van uit mag gaan dat het klopt. Maar nogmaals, misschien is het wel afhankelijk van de operatie want daarin verschillen we toch wel 'n beetje.
 9. Op mijn papieren staat(heb voor de zekerheid nog ff gecheckt); pas na 6 weken in bad, 6 weken lang sportbh en borstband dragen. Na 6/8 weken kunt u alle sportinspanningen weer aan en afhankelijk van uw beroep na 2 weken weer werken. Na 3 weken mits alle wondjes dicht en genezen zijn kun je met littekencreme beginnen, en littekens gedurende 18 maanden beschermen en indien in de zon insmeren met factor 60 of hoger. Het gehele genezingsproces duurt 3 tot 6 maanden. Dit was zo'n beetje alle info voor de eerste weken.
 10. Nu ben ik ook erggg nieuwsgierig naar die van jou! Jij met 550cc en te klein en 510cc van mevrouw hierboven vind ze te groot. Heb je ook een album? Ben benieuwd hoe het er uit ziet want kan het me bijna niet voorstellen dat je op een C'tje uitkomt met deze hoeveelheden en of het iets met lengte te maken heeft. :x
 11. Je vragen zijn bedoeld voor @fitgirlkim toch? Ik ben wel benieuwd naar die van jou hoor! Heb je 'n album? en zo ja, mag ik meekijken?
 12. Hellohello, Ik heb gisteren zelf voor het eerst m'n littekens gezien. Aan de linkerkant is het wat slechter geheeld, ik upload zometeen even foto van m'n litteken in m'n album. Heb jij eigenlijk 'n album gemaakt? Of een verslag geschreven? was laatst aan't kijken op je profiel maar kon niet echt iets vinden. Ben stiekem wel nieuwsgierig hoe die van jou zijn geworden :x. Ik heb 2 dagen geleden toch weer de hunkemoller bezocht haha. Kon het niet laten en ben zonder te vragen gewoon 'n pashok ingelopen met 'n paar bh's, toen moesten ze me wel laten passen muahaha. Maar daar stond een vrouwtje bij te kijken dus ze had me al snel door toen ik hulpeloos vroeg of m'n vriendin even wilde komen helpen. Ze heeft me verder wel goed geholpen, en ben naar huis gegaan met een 75D, 75C pastte gewoon echt niet, wat very confusing is want ik heb een 75C sportbh aan van Verdonck en er nog een liggen van intersport a 75D dus ik snap er niks van. Hoe meet jij dat? Kan ik dat toevallig ook zelf? Heb nog nooit gehoord van een coupeuse maar na wat research weet ik nu wat het betekend. Ofja dat denk ik tenminste haha! Je maakt kleding toch? Ik ga komend weekend weer beginnen met werken. Je mag idd 6 weken niet tillen ofzoiets maar heb al aangegeven dat ik niet met zware dienbladen kan lopen of met kratten kan gaan sjouwen. Kga 't gewoon proberen want vind dit thuis zitten ook niks. Kan ook prima bewegen, geen klachten of oncomfortabel gevoel meer. Ze horen echt bij mij! Ben nu wel nieuwsgierig naar m'n maat want als dit een Dcup is is het niet wat ik me er bij voorgesteld had. Onder kleding lijken die van mij ook een klein C cupje. Denk wel dat ik voor nu goed heb gedaan aan de progressive plus, geeft toch net wat meer volume naar mijn idee dan de ergonomix. Maar ben wel al aan't nadenken over later, als ik zwanger ben geweest enzo en t gaat er dan weer lelijk uit zien dan denk ik dat ik weer wel voor de ergonomix ga want dan is m'n pocket ook groter en denk dat als er meer cc in kan de ergonomix mooier is. Hoeft dan ook niet echt bolling te hebben aan de bovenkant. Butttt that's a thing for later.. Op 't moment ben ik zeer tevreden Zal een van deze dagen ook een foto postten van hoe het er uit zag voor m'n operatie!
 13. Heyhey! ik voeg je toe, ik heb zelf voor dd progressive plus gekozen en ben erg tevreden!
 14. Jaa dan hebben we idd dezelfde maat! Heb zojuist 3 nieuwe foto’s toegevoegd. 2 ervan net gemaakt met m’n nieuwe bh
 15. Heb even naar die van jou gekeken maar die zijn ook wel echt heel mooi geworden hoor