Jump to content

Kelly78

Silver Member
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kelly78

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Mvd123 Bedankt hiervoor. Ik ben eventjes gaan kijken, maar voor mezelf zou ik toch liever wat meer willen. Dus nu weet ik dat ik zeker meer dan 420cc moet kiezen. Alvast bedankt.
 2. @Mvd123 Hallo, bedankt voor uw reactie. Ja ik zou wel graag je album eens willen zien.
 3. @Lindan Inderdaad scheelt niet zoveel, maar ik heb zo meer in gedachte van volume zoals uw borsten. Vind ik mooi, echt een volle boezem maar ook niet overdreven. Daar ik een slappe c heb. Heb ik een simulatie gevraagd met 475cc om daarvan het resultaat eens te zien.
 4. @Lindan Zelf ben ik ook heel erg benieuwd. Juist een beetje bang om de verkeerde beslissing te nemen van volume. Maar als je zegt dat 50cc niet zoveel verschil is, moet ik er misschien niet zo bang voor hebben. Maar ik zodra de beslissing er is hou ik je op de hoogte en kan de datum voor de operatie worden vastgelegd. Maar er is niet zo een lange periode om te wachten tot de operatie.
 5. @Lindan hallo, nee het zouden ronde prothesen high profile zijn maar ze zouden achter de spier geplaatst worden. Maar op de simulatie was het liftende effect hiermee al zoals ik het graag zou willen.
 6. Vandaag bij dr Depuydt geweest voor 2e opinie en heb te horen gekregen dat een borstlifting niet nodig is. Zeer tevreden. Er is ook een simulatie gemaakt via programma en nu is het eigenlijk nog de juiste hoeveelheid te kiezen. Ik twijfel tussen 515cc of 565cc. En dan kan ik beginnen uitkijken naar de volgende stap. Dr ging de simulatie nog doorsturen zodat ik het samen met mijn man thuis nog een kon bekijken om de beslissing te maken. Maar de uitvoerende dokter zal dr Depuydt worden.
 7. Ik ben tijdje geleden op consultatie geweest bij pc Dr. Depuydt toen was er enkel sprake van een borstvergroting. 1 september ben ik op consultatie geweest bij pc Dr. Verdonck maar daar kreeg ik te horen dat een borstvergroting niet mogelijk is maar dat er een borstlifting met implantaten dient te gebeuren. Ik heb enkele foto’s toegevoegd hoe mijn borsten er nu uitzien. Weet er iemand uit ervaring wat mogelijk is of gelijkaardige borsten voor de operatie en met welke operatie (borstvergroting of borstlifting met implantaten)?
 8. Hallo iedereen, Ik ben al een hele geruime tijd aan het overwegen voor een borstvergroting. Maar de schrik zit erin wat als het fout loopt. Als eens op google kijkt zie je toch wel veel borstvergrotingen die mislukt zijn. Vandaar dat ik op dit forum toch wel even enkele vragen wil stellen. Welke Plastische Chirurgen worden aangeraden? Zelf heb ik nu een kleine c en door mijn zwangerschap hangen ze heel erg. Graag zou ik gaan voor een DD cup en qua vorm zou ik bovenaan toch graag wat volume hebben. Maar welke protheses en cc moet ik kiezen. Graag zou ik ook eens voor e
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.