Ga naar inhoud

Kramp

Leden
  • Aantal items

    141
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Kramp

  1. 14 uur geleden zei Peanut82:

    Vandaag was het tijd voor mijn eerste controle in Amsterdam bij de Velthuis kliniek, 8 dagen po.

    Ik weet niet waarom, maar ik had er geen moment over nagedacht of ik wel in staat zou zijn om in mijn eentje 12minuten te lopen naar het station, 50 minuten trein, metro en daarna nog eens 10 minuten lopen.

    Daar heb ik dus enorm spijt van gehad, kreeg echt al harde borsten toen ik op het station was. De controle was goed, maar nog wel veel zwelling en ik had een te kleine bh van de kliniek gekregen, dus ik moest een andere passen. Ik heb de afgelopen week de ava gedragen. Ik heb nu een andere bh van de kliniek, maar deze geeft veel meer compressie dan de ava, de verpleegkundige zei dat dat ook moest omdat dat de zwelling tegengaat, deze voelt echt als een harnas vergeleken bij de ava. Vraag me dan ook af, of de ava de afgelopen week niet veelste los was. Ik had namelijk wel na een stuk lopen dat mijn borsten gingen zwellen. En dat ik me niet prettig voelde. Maar ik heb maat m d-e-f en denk dat ik bh maat 75F/G. En ik weet dat er hier genoeg meiden zijn die deze maat dragen met kleinere boobs als ik

    @Kramp of @DoubleD had een van jullie het er gisteren niet over dat de kliniek tegen een van jullie had gezegd dat de ava te weinig steun gaf?

     

    Anyway toen moest ik nog helemaal terug, kon bijna wel janken toen ik thuis was. Het was echt teveel en te snel om deze reis in mijn eentje te maken. Maar ik heb mezelf getroost met koekjes, een dutje en ik heb net een nieuwe bank besteld :lol:

    Sorry niet het positiefste verhaal, maar het was niet echt een goede dag en ben echt even terug geroepen door mijn lijf.

    Maar ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen met de compressie bh's en hoeveel compressie je nou eigenlijk moet krijgen ervan. 

     

    Dat was ik inderdaad! Als ik ging wandelen werden ze heel hard en pijnlijk maar ik snap nu waarom de ava was echt gewoon veel te slap

    Omdat mijn omvang niet in verhouding was met mijn borsten veel te smal met te grote borsten gaf deze niet genoeg compressie

     

    Hoop dat het vandaag beter met je gaat meid liefs x 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.