Ga naar inhoud

Pipo1

Leden
  • Aantal items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pipo1

  1. 35 minuten geleden, Charlotte94 zei:

    Hallo!

     

    Heb mijn hechtingen eruit laten halen door mijn huisarts. Had er geen last van, en het is een heel eind rijden voor mij naar Verdonck, dus vandaar.

     

    Ik heb net een foto toegevoegd aan mijn album en heb jou eraan toegevoegd.

     

    @Slien en @Pipo1 Ik heb jullie ook aan mijn album toegevoegd.

     

    Mijn ene borst was op voorhand al iets groter dan de andere, maar krijg nu het idee dat mijn kleinere borst er nu iets groter uitziet aangezien aan die kant het implantaat wat sneller zakt. Vraag me af of de vorm nog ongeveer gelijk zal worden. Want bij de borst die minder snel zakt zit mijn tepel precies nog wat lager, hoop dat dit nog wat bijtrekt xx

    Hallo!

     

    Zou normaal nog veranderen! Mijn linker borst was wat kleiner en de borstplooi was ook wat hoger. Ik heb daarom daar 255cc en in mijn rechter borst 235cc laten zetten. 

    Mijn tepels stonden ook niet gelijk en het leek of mijn borst die eerst kleiner was, nu groter is. Maar nu zie ik dat mijn tepels weer gelijk staan en mijn rechterborst weer wat groter is.

  2. Op 22-11-2018 om 18:20, Charlotte94 zei:

    Hey!

     

    Met mij gaat alles heel goed. Ben vandaag naar de dokter geweest om de knoopjes van mijn hechtingen te knippen. Alles ziet er gelukkig goed uit. Bij mij bovenaan intussen ook zacht aan het worden, vooral mijn linkerborst.

     

    Leuk de jouw maat ook perfect is, heb momenteel ook het idee dat het voor mij zowel niet kleiner als groter hoefde te zijn. Heb momenteel wel het idee dat ze wat aan het inkrimpen zijn :P

     

    Welke maat heeft jouw sportbeha? De mijne 75C, lijkt me een mooie maat bij mezelf.

     

    Groetjes xx

    Hey!

     

    Fijn dat het zo goed gaat! Hoe zijn ze ondertussen? Al gewoon geraakt?

     

    Ik heb een sportbh in de maat S dus ik heb geen flauw idee wat mijn cup is..

    Ik dacht eerst ook dat ze kleiner worden maar vond dat niet erg omdat ik dan dacht van ah in die speciale kledij en feestjes kan ik eens een pushup bh dragen maar ik hoorde dat dit niet mag na een BV?

     

    groetjes

  3. 2 uur geleden, Slien zei:

    @Charlotte94 fijn dat het weer beter gaat!! Hoelang heb je echt veel pijn gehad?? 

     

    Mijn consult bij verdonck was fijn. Ik kwam uit op 320 Sebbin/325 Mentor. Ben alleen aan het twijfelen welke prothese ik zou pakken... heb wel wat fotos bekeken enzo, maar vind het toch wel lastig. Ik heb nu nog een consult ingepland en ik hoop dat ik dan eindelijk een keuze kan maken... 8 januari staat mijn operatie ingepland. Kan nu al niet meer wachten..

     

    xx

    Hey!

     

    Fijn! Nu kun je aftellen!!

    geloof het of niet, de kans dat je blijft twijfelen kan tot de dag zelf zijn.. Ik had dat met de maten.

    Je kunt er normaal twee klaarleggen en die de dag zelf nog bespreken en dan kiezen. 

     

    Voor de pijn moet jij je niet al te veel zorgen maken. De eerste 3-4 dagen zijn het ergste! Dan zijn het de nachten nog waarvan de kans groot is dat je zeker 1x wakker wordt ( een week of iets meer) en dan is het allemaal appeltje eitje! Alleen voelt het of je hebt hard gesport als je grote bewegingen gaat maken! 

     

    Ik had enkel nog last van overgevoelige tepels maar die zijn allen geluk voorbij!

     

    Succes met je keuze nog!

  4. Op 13-11-2018 om 17:18, Charlotte94 zei:

    Bedankt voor je antwoord Pipi, da weet ik toch al beter wat er me nog te wachten staat ^_^

     

    Sinds gisteren voel ik me eigenlijk terug redelijk goed! :D Merk dat ik vooral 's morgens nog last heb nu. Denk dat ik zoals je zegt vooral zal moeten oppassen dat ik het rustig aan die. Wat dat stilzitten is blijkbaar toch niks voor mij.

     

    Hoe is het nog met jou ondertussen? Ik geloof dat jij operatie ook nog niet zo lang geleden was? xx

    Hallo!

     

    Met mij gaat het goed!

    Mijn borsten beginnen al wat te dalen en zijn bovenaan wat zachter. 

    Wel nog bol en stevig hoor!

    De maat is perfect! Niet te groot of te klein! Hoewel.. mijn sportbh's perfect pasten en zelf wat elastisch waren en ze nu behoorlijk spannen dus mijn borsten worden precies groter?

     

    Ik moet zeggen dat ik me er soms aan moet herinneren dat ik een operatie heb gehad. Ik heb geen pijn meer of last!

     

    Hoe is het met jou?

  5. 8 uur geleden, Cornelius zei:

    Super!! Dus je kan terug gewoon aan het werk na 2 weken zonder dat iemand persé iets door heeft?? Goh, hopelijk mag ik hetzelfde ervaren. Alvast bedankt voor je foto's morgen.

     

    Ja! Ik geef les in het lager onderwijs en ik doe dat zelf niet graag vanop een stoel.. dus ik ben elke les actief geweest, heb mee spelletjes gespeelt enzo en ik geef ook de turnlessen erbij en zelfs die gaan! Lopen doe ik liever niet maar iets voordoen zoals werpen enzo dat is geen probleem! Nee, niemand die het ziet! 

  6. 5 uur geleden, Cornelius zei:

    Hey Pipo1, verloop t het herstel intss nog even vlot? Zou ik nog eens een foto van jou situatie mogen zien nu je alweer wat meer Po bent? Ik wou gisteren de protheses laten bestellen , maar bij dr. Verdonck maakten ze de brug, dus niemand beschikbaar. Groetjes!

     

    Ja! Enkel gevoelige tepels, voor de rest lijkt het alsof ik geen operatie heb gehad! Ik zal je morgen een foto sturen

  7. 1 uur geleden, IneT zei:

     

    Hey Pipo,

     

    Wij hebben exact hetzelfde als ik het goed lees. 255 motiva progressive plus dual plane. Woensdag 3 weken po. Ik heb ook nog veel bolling bovenaan, valt vooral in profiel op.

     

    Ja inderdaad! Ik ben wel super blij met mijn resultaat! Ben ze wel al wat gewoon geworden maar als ik dan denk aan mijn voorsituatie is dit perfect! Ze lijken nu zonder bh op de grootte die ik altijd probeerde te maken met een dikke pushup bh! 

     

    Ik heb ook van niets last! Enkel bij het douchen deed mijn linker borst even lastig alsof ik gekke bewegingen heb gedaan. 

     

    Maar mijn tepels.. amai die doen veel zeer! Die zijn overgevoelig! Als je erop zou blazen zouden ze al zeer doen.. Is dat bij jou ook zo?

  8. 5 uur geleden, Nevermind zei:

     

    Thnx voor je reactie! Lijkt me heerlijk om al 2.5 week PO te zijn :D

    Met de foto's die ik had laten zien gaf de pc ook aan dat ik dan beter de gewone kon nemen. Ik vraag me alleen af als het aantal cc bijv. hetzelfde blijft, gaat dit dan af van het volume onderin? Begrijp je wat ik bedoel? 

    Heb jij toevallig een album?

     

    Nee op zich niet, je hebt volume onderaan, maar ook bovenaan! Dr. Verdonck had van de pasmodellen een soort push up gemaakt als voorbeeld door er ergens aan te duwen. Het is wat meer verspreid zeg maar. 

     

    Ik heb geen album maar als je wil kan ik mijn foto's in een privébericht sturen

  9. 25 minuten geleden, Nevermind zei:

    Hoi @Cornelius Ik begrijp je dilemma denk ik wel.. Zit zelf ook nog enorm te twijfelen tussen de 'gewone' motiva of de ergonomix. 

    Mijn situatie is overigens soortgelijk: 35 jar en twee jonge kids van een half jaar en 3 jaar.

     

    Mijn dilemma is vooral dat ik enerzijds ook graag een natuurlijke look wil, maar anderszijds 'maar'  ongeveer 250 geplaatst krijg. Ik wil namelijk een plaatsing voor de spier en daar past nu eenmaal niet meer... Ik hoop dus toch dat het groot genoeg uitpakt.. 

    Ben op zoek naar goede foto's om de verschillen te kunnen zien. Heb jij daar al naar gezocht? Zouden dan foto's moeten zijn van protheses die toch al wel een half jaar zeker zitten om een goed beeld te krijgen vermoed ik..

    Wat een lastige keuzes allemaal he ^_^

     

    Hallo!

     

    Ik had een tijdje gelezen ook twijfels tussen ergonomix of progressive plus! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 235 en 255cc dualplane progressive plus omdat ik tegen dr. Verdonck had gezegt wat voor kleding ik graag draag en dan komt dat beetje push up mooi te staan! 

     

    Ik ben nu 2,5 week PO. 

    Ze zijn nog bol en redelijk stevig maar ze beginnen al in te dalen. 

     

    Heb je al een datum voor je operatie?

  10. 49 minuten geleden, Charlotte94 zei:

    Oke, hier komt mijn late verslag van de operatie en het herstel tot nu toe.

     

    Maandag ben ik vroeg vertrokken naar de BBC, was eigenlijk niet echt nerveus voor de operatie. Iedereen was heel vriendelijk en stelde mij goed op mijn gemak. Ook Verdonck kwam op voorhand nog een langs, en we besloten voor de 275cc te gaan aangezien Verdonck me beloofde dat wat je ziet tijdens het passen ook het uiteindelijke resultaat wordt. Alles is eigenlijk heel snel gegaan. Toen ik weer wakker werd had ik niet echt veel pijn. Niet veel later mocht ik water drinken en naar het toilet, waarna ik al snel naar huis mocht. De ganse dag viel de pijn goed mee, ben ook meerdere keren gaan wandelen omdat ik dat moest doen ivm grotere kans op trombose. Heb ook super geslapen, van 23u tot 9u. Maar gisteren hield ik dan de volledige dag niks van eten en drinken binnen. Voelde me redelijk ellendig aangezien ik dus ook mijn pijnstillers niet kon innemen. Ook maar een paar uur kunnen slapen deze nacht. Vandaag voel ik me gelukkig weer een heel stuk beter. Nu vooral hopen dat het ergste deel erop zit en dat ik me elke dag een beetje beter voel xx

     

    Hallo!

     

    Jammer dat jij je zo slecht voelt..

    De eerste 3-4 dagen zijn heel erg! De dagen daarna ga jij je nog slecht voelen maar als je de pijn gaat vergelijken met de dagen daarvoor lijkt het weer niets! 

     

    Komt goed! De nachten gaan denk ik nog een ramp blijven tot een week, misschien twee weken ( dat had ik toch). 

     

    Vanaf alles beter gaat, ga je automatisch weer "normaal" bewegen. Pas hier zeker mee op! Ik ga al snel op mijn zij liggen en dat gaat wel, maar na een tijdje krijg ik steken. 

     

    Ik wens je nog veel beterschap! Nu aftellen om je verband uit te mogen doen!

     

    Groetjes

  11. 6 uur geleden zei Charlotte94:

    Hey!

     

    Las net je topic en zie dat jij binnenkort ook geopereerd wordt door dr. Verdonck!

    Komt wel al dichtbij voor jou!

     

    Ik heb trouwens gisteren dezelfde borstenband besteld als jij zie ik, was ook bang dat die van Verdonck wat te zichtbaar zou zijn onder kledij. 

     

    Leuk dat je een tweede keer gaat passen deze week. Veel succes ermee in ieder geval, want kan nogal moeilijk zijn dat kiezen! ;) x

     

    Ja als je de keuze al gemaakt hebt qua merk mag je nog gaan twijfelen over de maat.. 

    Ik heb vandaag zelfs al een mail gekregen dat de borstband onderweg is dus dat gaat goed snel! Nu de operatie ook nog;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.