Ga naar inhoud

Chica82

Leden
  • Aantal items

    84
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Chica82

  1. Hoi, 

    Ik heb zelf scoliose en had de eerste nacht veel pijn. Mijn borsten deden geen pijn, alleen die rot rug. De pijnmedicatie helpt er wel tegen, dat scheelt! Ik lig redelijk plat, ipv op hoge kussens en lig ook voorzichtig op m'n zij, maar ik lees hier vaak dat dat niet mag van de chirurgen. Tegen mij is dat niet gezegd. In beweging blijven helpt ook, dus rustig wandelen bijvoorbeeld na een paar dagen. 

    Groetjes, 

    Chica 

  2. Hoi Linda, ik ben dinsdag geopereerd door dokter Timmenga en ben erg tevreden over hem en de Parkkliniek in Rotterdam. Daar werkt ook dokter Nio, die gespecialiseerd is in grote borsten. Je zou daar eens op consult kunnen gaan om hun mening te horen? Het consult kost €50 en dat geld wordt in mindering gebracht wanneer je besluit om je daar te laten opereren. Ik heb echter een waardebon van €50 gekregen na de operatie die je wel mag hebben. Groetjes, Chica 

  3. 17 uur geleden zei Kramp:

    @Peanut82meid bij mij heeft het 2 dagen even wat meer pijn gedaan en plots waren ze gewoon gedaald en helemaal zacht! Hoop dat het bij jou ook zo is het is even wennen maar het verschil is echt beter ik heb trouwens de ava nu voor de nacht. Dat was voor liggend wel voldoende zeiden ze en dan gebruik ik ze iig nog

    Dat dalen kan dus snel gaan! Ik ben zo benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Geduld heb ik nooit, mijn slechtste eigenschap haha. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.