Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Chica82

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

Recente profielbezoeken

84 profielweergaven
 1. @Stephh90de vorige keer geloof ik maar 4 dagen ofzo, van wat ik me ervan kan herinneren. Heb ook voor de spier, dus dat scheelt wel. En nu komt er 'maar' iets van 200 a 250 cc bij. Ik hoop voor je dat je eerder terecht kunt!
 2. Chica82

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Trouwens, vertellen jullie het wel aan vriendinnen? Die van mij weten er van. Inmiddels hebben 3 vriendinnen (die elkaar niet kennen) ook borstvergrotingen ondergaan en die hadden spijt dat ze het niet eerder hadden gedaan! Ik wil maar zeggen dat tegenwoordig zoveel vrouwen het laten doen, alleen zeggen ze het niet allemaal! En dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet, want dat moet je zelf weten. Op mijn werk vertel ik bijvoorbeeld niets.
 3. Chica82

  Verteld aan ouders? Ja / nee / hoe?

  Toen ik 19 was, wisten mijn ouders dat ik erg ongelukkig was met mijn A cup. Mijn moeder wist precies hoe dat voelde, daarom had zij een borstvergroting genomen en weet je wat? Mijn ouders namen mij mee naar een goede kliniek en betaalden mijn operatie. Nu, 18 jaar later, gaan ze weer met mij mee voor een prothesewissel en mag ik bij hen herstellen na de operatie. Lief hè! Mijn vader zegt niet wat hij ervan vindt en mijn moeder vindt wat ik wil te groot, maar ze respecteren mijn wens wel.
 4. Chica82

  Wat na 15 jaar?

  Hoi, ik ga in oktober voor een wissel na 18 jaar. De 3 chirurgen waar ik op consult ben geweest zeiden alledrie dat het in principe niet nodig is, omdat het er nog goed uitziet en niet ingekapseld is. Wisselen is alleen noodzakelijk als het implaat niet meer goed is en dus problemen veroorzaakt. Je kunt een scan laten maken om het van de binnenkant te zien. Ik doe de wissel dus om cosmetische redenen, maar eigenlijk ziet het er nog prima uit haha.
 5. Dat weet ik niet, zoiets zeggen ze nooit @Stephh90 Hoeveel dagen 'vrij' heb jij geregeld van je werk? Ik wil de maandag erop weer beginnen.
 6. @Stephh90de app heet countdown, heel toepasselijk. Ik kreeg al een telefoontje van de week of ik toevallig 4 Sept al wilde! Nou nee! Alles gepland voor de 16e, dus last dat mooi zo staan.
 7. Chica82

  Mijzelf even voorstellen :)

  Tjee, je wacht er al lang op zie ik! Des te blij zul je ermee zijn. Groetjes, Chica
 8. @Stephh90 wat leuk! Ik heb nog geen tijdstip doorgekregen, jij wel? Ik krijg ook voor de spier trouwens! Kunnen we samen aftellen haha. Ik heb zo'n afstel-app op mijn telefoon gezet
 9. Chica82

  Doorgeven aan je werk

  Word -t trouwens haha
 10. Chica82

  Doorgeven aan je werk

  Ik werk ook in het onderwijs en ga niets vertellen. Wordt dinsdag in de herfstvakantie geopereerd en moet dan maandag weer lesgeven. Mocht ik dat nog echt niet kunnen, dan meld ik mij ziek. Ik had de vorige keer maar een paar dagen last, maar dat is 18 jaar geleden.... Fingers crossed!
 11. Chica82

  Afspraak met Nio

  @bloem89 Ik denk dat ik nu 350 cc heb en heb al cup 75E. Daar komt dus nog ongeveer 200cc bij.
 12. Chica82

  Afspraak met Nio

  Hi, ik heb even meegelezen. Zit er zelf ook mee dat iedereen het verschil gaat zien op mijn werk. Ik werk namelijk op een middelbare school en die leerlingen zien alles! Ga het denk ik toch wat proberen te verbergen en ontken als iemand het vraagt, want dat gaat ze niets aan. Collega's een iets ander verhaal. Eén heb ik in vertrouwen genomen. Ga trouwens voor een wissel en krijg 200cc extra.
 13. Graag! Laat maar eens zien! Ik heb ook al zin om te shoppen haha, maar moet nog langer geduld hebben.
 14. @@Mama01 ben heel benieuwd naar jouw resultaat! Hoe voelt het nu aan na een paar dagen? Kun je een beetje slapen 's nachts? Ik heb een afstel-app op m'n telefoon gezet voor mijn operatie hihi.
 15. Hi, ik lees nu pas je bericht en heb gelijk je operatieverslag gelezen. Tjee, je zult wel flink geschrokken zijn van wat je te horen kreeg!! En al helemaal blij met het nieuwe resultaat? Of kun je het nog niet goed zien? Bij mij gaat het allemaal net even anders dan gepland: ik kreeg namelijk een vervelend telefoontje van de kliniek in Waalre, dat mijn operatie van 16 oktober niet door kon gaan! Dr Franssen gaat namelijk op vakantie.. Nou dat had ie wel eerder mogen bedenken, voor ik alles geregeld had! Kon wel een week eerder komen, maar dat gaat natuurlijk niet met mijn werk en kind etc. Dus ik meteen op zoek gegaan naar een andere kliniek en gisteren mocht ik op consult bij de Parkkliniek in Rotterdam, want er was 16 oktober nog een plekje vrij bij dokter Timminga. Ben daar dus geweest en vond het een aardige man. Hij nam echt de tijd voor me en ik heb veel vragen gesteld na aanleiding van de vorige consulten, waar ik dus tegenstrijdige adviezen kreeg. Ook heb ik foto's laten zien van wat ik graag wil en we zijn uitgekomen op 500 a 550cc. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel ik nu al heb. Maar de datum staat dus weer vast en ben opgelucht dat het door kan gaan. Haha, als ik eenmaal mijn zinnen op het gezet, dan ga ik net zo lang door tot ik het voor elkaar krijg! Duss.. Moet de titel hier ook aangepast worden @Desert-Rose
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×