Ga naar inhoud
Borsten Forum

IsabelleR

Leden
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hallo, dit had ik bij het verwijderen van de knooojes / draadjes. De pc zei ook op dit dagelijks te spoelen met water, ontsmetten en haasje. Omdat ik wondvocht kreeg ben ik ook bij de huisarts langsgeweest ter controle. Daar adviseerde ze om ook niet dagelijks te ontsmetten omdat dit de wondheling vertraagd. Ik heb beide gedaan. Per 1,5 dag gespoeld+ ontsmet en niet meer met een gaasje gewerkt maar een waterafstotende plakker die minder in de wond kleefde. Dit gaf voor mij het snelste resultaat. Nu na 2,5 weken zit er al een mooi genezen korst op. Nu heb ik een ander ‘probleempje’. Mijn andere tepel was al vrij mooi genezen en was mijn snelst genezende borst. Ik gebruik siliconenplakkers voor een mooiere genezing. Plots heb ik nu een mini gaatje op mijn tepelhof waar er wit - gelig vocht uitkomt. Geen massa maar nu toch al 2 dagen. Heeft iemand hier ervaring mee?
 2. Hallo, ik ben 5,5 weken geleden geopereerd. Ik heb een borstlift met een klein implantaat 225 cc en een tepelhofverkleining gehad. Het meeste geneest correct. Ik had wel nog een kleine open wondje na het verwijderen van knoopjes onderaan 1 borst. Ik gebruik sinds week 4 siliconenplakkers voor de litteken genezing. Mijn snelst genezende tepelhof vertoond nu plots een zeer klein wondje. Niet aan de rond maar wat meer naar het midden toe. Er komt daar wat wit / geel vocht uit. Heeft er hier iemand ervaring mee? Binnen enkele dagen vertrekken we op reis. Ik zou toch graag in het zwembad zitten.
 3. Zo erg voor jou. Ik kan u niet helpen maar ben je al eens bij een andere plastische arts langs geweest? of bij de gynaecoloog?
 4. IsabelleR

  Sportbeha instellen

  Hallo, ik heb 6 dagen geleden een borstlift met vergroting gekregen. Met het wassen vd sportBH weet ik niet meer zeker op 1 hoogte verschil na waar de haakjes vd bandjes gesloten moesten worden. Heeft dit een invloed als dit 1 haakje hoger (dus meer gelift maar dan heb ik meer last aan mijn ribben en rug, maar is mss noodzakelijk) of 1 haakje lager is? Gr
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×