Ga naar inhoud

Sam83

Leden
  • Aantal items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sam83

  1. 4 minuten geleden, FL_94 zei:

    Oh dat is fijn, wil liever niet de hele tijd in bed gaan liggen. Hoelang heb je trouwens nog gaasjes nodig? 

    Haha liggen gaat het sowieso niet worden denk ik;) ik heb veel zittend op de bank geslapen in mn voedingskussen. Gaasjes niet lang nodig gehad. Volgens mij maar 4 dagen gebruikt. Ze waren steeds droog en schoon, dus dacht dan hoef ik ze ook niet meer te gebruiken. 

  2. 11 minuten geleden, FL_94 zei:

    Oh ben echt zo benieuwd. Ik hoopte misschien na een week een beetje weer te gaan wandelen en erop uit te gaan maar als ik dat zo hoor valt dat eigenlijk tegen.. 🤷🏼‍♀️ thanks😁 in heyendael door dr Straten!

    Je kan wel weer wandelen hoor! Ik ben het weekend (4 dagen na mn operatie) een klein rondje gaan lopen en de 6de dag naar het winkelcentrum gelopen om gaasjes te kopen bij de apotheek. 

  3. 7 minuten geleden, FL_94 zei:

    Vraagje, hoe voelde je je 3 tot 5 dagen na de behandeling? Ik mag 15 december!

    Spannend!! Ik voelde me vooral erg onthand en stijf. Alsof er iets heel zwaars op je borstkas ligt. Kon wel zelf omhoogkomen en naar toilet gaan, maar verder moet wel echt alles voor je gedaan worden. Alvast veel succes🍀waar wordt je geopereerd en door wie?

  4. 17 minuten geleden, Juliette zei:

    Hallo, net als jou nu ook twee geleden geopereerd. Het gaat ook hier heel goed. Zo goed dat je het huishouden weer helemaal wil doen maar weet dat het niet mag. 

    Haren zelf wassen lukt ook al, alleen een hoge staart of dot maken probeer ik nog niet. 

    We gaan niet klagen maar zal zo leuk zijn als we weer alles mogen doen 😊.

    Fijn dat alles goed gaat! Haha inderdaad niet klagen en gewoon geduld hebben, al is dat voor mij thuis soms echt lastig.. Als je je goed voelt doe je al snel teveel.. 

  5. Op 19-11-2020 om 21:28, Boobcar zei:

    Hoe gaat het met je? 

    Sorry late reactie! Ben even niet online geweest. Het gaat erg goed met mij, al denk ik wel dat ik het soms wat rustiger aan moet doen.. Vandaag precies twee weken na mn borstvergroting. Ik ga zo even nieuwe foto’s maken en in mn album zetten. Nog steeds erg blij en qua pijn is het goed te doen. Neem al lang geen pijnstillers meer, maar merk wel dat als ik teveel doe ik meer last krijg van mn rechterborst/arm. Beetje trekkend gevoel en mn litteken voelt wat hard op sommige plekken herkennen jullie dat? Ben heel benieuwd wat jullie allemaal al deden/doen na twee weken. Ik heb namelijk mn haar al een paar keer zelf gewassen, vaatwasser uit en ingepakt (behalve de zware pannen) en ik kook ook al wel zelf. Afgieten en water in de pan doen en op het vuur zetten laat ik wel aan mn man over. Daarnaast probeer ik mn haar als het vast moet, vast te doen door voorover te buigen en zo een staart of knot te maken. Maar lees nu her en der dat dat ook niet mag.🤔Zo lastig allemaal, maar ik weet ook niet zo goed wat nou echt niet mag of wat op zich wel kan en mag. Fijne avond allemaal🤗

  6. 16 minuten geleden, Jescar zei:

    Hoii😀 is de brandende pijn al wat minder geworden?? En gaat het opstaan al wat beter? 

    Bij mij zeiden ze ook dat de eerste controle telefonisch zou zijn maar kreeg vervolgens toch een mail met een afspraak bij de kliniek. Vond ik toen zelf ook veel fijner al stelde het niet veel voor hoor. Als je lang zou moeten rijden zou ik het er niet voor over hebben gehad. 

     

    Ja ben zelf wel tevreden met het resultaat 😀😀 hoop dat ze nog iets meer gaan hangen zodat het nog iets 'natuurlijker' wordt. 

    Goedemorgen! Ja veel minder. Gisteren geen paracetamol genomen en veel wezen wandelen. ‘S avonds kreeg ik wel weer wat meer last en heb ik 2 paracetamol genomen, toch iets teveel gedaan denk ik;)

     

    Fijn dat je toch even langs mocht komen. Hebben zij de pleisters eraf gehaald voor je?
    Ik heb vanmorgen zelf de pleisters eraf gehaald en mijn consult telefonisch gehad. Eerst foto’s opgestuurd van de wonden. Zien er goed uit. Hier en daar nog wat korstjes en verdikkingen, maar trekt nog weg zeggen ze. 
    Ja dat komt vast wel! Vind je ook niet dat ze met de dag veranderen? 

  7. 19 minuten geleden, Juliette zei:

    Hallo, je zou men album moeten kunnen zien. Indien niet, laat nog maar weten.

    Ik heb idd de gaasjes van 10 bij 10 gekocht en ze zijn steriel, ik weet dat dit niet moest maar neem liever het zekere. 

    Jaa ik kan ze zien. Wauw heel mooi zeg🤩wat een verschil dan he. Oké zou ik ook doen. Zekere voor het onzekere! Zitten de wonden al wel helemaal dicht? 

  8. 29 minuten geleden, Juliette zei:

    @Sam83 goeiemorgen, ik gisteren de pleisters er af gehaald en niet slecht dat je het toch zelf mag doen want ik vond dat niet aangenaam en thuis kan je altijd even pauzeren ☺️

    Incisies zien er goed uit. Deze namiddag heb ik men telefonisch consult.

    O ja en je boobs zien er heel mooi uit!

    Goedemorgen! Brrr lijkt mij ook niet fijn🙈moet er eerlijk gezegd nog niet aan denken.. gelukkig ziet het er wel goed uit. Heb je nu gaasjes van 10 bij 10 cm tussen je wonden en sportbh? Dankjewel!! Vind ze ook steeds mooier worden. Ik kan trouwens nog niet in jou album kijken, kan dat kloppen? Prettige dag vandaag! 

  9. 16 uur geleden, Jescar zei:

    Ah ja de eerste dagen zijn echt het meest vervelend. Daarna merk je vaak per dag al hoe veel beter het gaat. Hopelijk lukt het vanavond om weer op bed te gaan slapen. Heb je ook last van je rug? Hoe was je ervaring eigenlijk bij de Heyendael Kliniek? 

    Wat goed dat je al zelf je haren hebt kunnen wassen en opmaken. Voelt zo fijn dan🥰

    Dat je geduld moet hebben lees je inderdaad hier overal 😄 al maakt dat het helaas niet makkelijker haha vond dat ook wel lastig hoor. Maar als ik mijn foto's van na de operatie vergelijk met nu (bijna 6 weken po) zijn ze echt heel veel veranderd. 

    Goedemorgen!! Jaa klopt. Gisteren de 4de dag echt een topdag gehad, maar in de avond wat minder. Denk dat ik dan toch weer te enthousiast ben🤣🙈. Vooral brandende pijn. Denk dat dat wondpijn is. Vannacht in bed geslapen. Ging goed, alleen het opstaan vond ik dan wel weer heel pijnlijk. Maar na een paar minuten gaat dat dan weer beter. Geen last van mn rug! Had jij dat wel? Mijn ervaring bij de kliniek was heel goed! Al heb ik geen vergelijkingsmateriaal, maar ik werd erg kundig en vriendelijke ontvangen en behandeld. Wat ik wel jammer vind is dat we de eerste controle telefonisch doen ik moet dan zelf de pleisters eraf halen en foto’s mailen, zodat ze kunnen zien hoe het eruit ziet. Dit moet ivm Corona. Jaa geduld is een schone zaak.. Ben ik ook niet zo goed in, maar nu ik het verschil al zie na een paar dagen wacht ik rustig af😉al wil ik wel steeds vaker even spieken. Ben jij helemaal tevreden met het resultaat? Fijne dag!! 

  10. 21 minuten geleden, Juliette zei:

    @Sam83 heel goed met mij. Rugpijn is weg, grootste spanning is afgenomen dus kan al iets doen. 

    Morgen heb ik een telefonische consultatie en daarom moeten de pleisters er vanavond af zodat ik foto's kan doorsturen. 

    Hoe gaat het met jou?

    Ahh fijn!! Zo snel al de pleisters eraf! Ook afgelopen woensdag geopereerd toch? Ik donderdag telefonisch consult. Ik voel me sinds vandaag ook echt stukken beter🥳net mn haar gewassen en weer lekker make-up op gedaan. Eigenlijk sinds vanmorgen ook geen echte pijn meer. Hopelijk blijft dit zo! Ga straks ff nieuwe foto's maken. Ben benieuwd naar het verschil. 

  11. 13 uur geleden, Jescar zei:

    Hoi @Sam83

    Hoe gaat het met je?? 

    Vandaag echt stukken beter! Het was ff een paar dagen afzien in de zin van een brandende pijn in mn rechterborst en dan vooral bij het opstaan/omhoogkomen. Heb nu alleen nog maar zittend op de bank geslapen, maar wil vanavond proberen weer in bed te gaan liggen. Ben nu vier dagen verder en net zelf mn haar gewassen (voorovergebogen) en mn make-up weer op gedaan. Doet mij goed. Ga straks nieuwe foto’s maken van mn boobies. Moet zeggen dat ik dag 2 erg schrok van ze, maar vond het gisteren alweer wat minder gezwollen en strak staan. Geduld hebben zeggen ze he😉

  12. 21 minuten geleden, Simone89 zei:

    Ik ga je toevoegen

    Ja dat ken ik wel al heb ik het ene moment zoiets van het komt goed het andere moment denk ik is dit het. 500cc is niet niks. 

    Bij mijn hebben de wonden eigenlijk niet gebloed. Er zit geen pleister op maar ik had 2 verbandjes in mijn bh en die bleven eigenlijk altijd schoon. Ik zou je niet te druk maken, ik weet niet echt hoelang het bloeden mag duren maar anders zou ik naar de kliniek bellen als je twijfelt.
     

    Thanks! Ja herkenbaar. Maar jij bent dus ook de 11de geopereerd? Zie idd dat je ze ook nog vrij hoog hebt zitten. Ik heb zelf 345 mentor hp co III dual plane laten plaatsen, maar kwam van een a cup. Alleen nog maar foto’s van 4 uur na de operatie in mn album. Zal vanavond even nieuwe maken, maar gisteren dacht ik echt even geen foto🙈oke bij mij wel wat bloed, maar een klein beetje. Heb ook bij het opkomen na het zitten en of liggen een brandend gevoel in mn rechterborst. 

  13. 3 minuten geleden, Joyforlife zei:

    Ze zien er echt al goed uit , met dual plane is dit wat je zou verwachten in het begin , je spieren hebben even de tijd nodig om wat losser te worden en te wennen aan de nieuwe situatie , als ze gaan zakken komt die bolling tevoorschijn en dat is denk ik wat je mist nu maar die komt echt !

    @Simone89Zou ik misschien ook mee mogen kijken in je album? Ik ben afgelopen woensdag geopereerd en ben gisteren wel een beetje geschrokken van hoe ze nu uit zien. Snap ook wel dat het tijd nodig heeft en alles is nog gezwollen, maar was er gisteren wel een beetje emo onder. Kan natuurlijk ook door de narcose en weinig slaap komen;) daarnaast ben ik zo benieuwd hoe lang het ongeveer duurt voordat de wonden dicht gaan. Zie nu door de doorzichtige pleisters nog wel wat vers bloed. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.