Ga naar inhoud

MCR

Leden
  • Aantal items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MCR

  1. 4 uur geleden zei vuurzonnetje:

    Zo weer even een update!

     

    Gisteren langs geweest voor mn 1e controle, 1 week po. Dr van der weij bleek uren uit te lopen, dus iemand anders heeft mij uiteindelijk behandeld. Verder prima gedaan. Pleisters eraf, zag er goed uit! Beetje geel en blauw eromheen, maar dat was normaal. Kreeg een ander pleistertje erop ter bescherming. Die mocht ik er na een week zelf afhalen en dan smeren met littekencreme maar! 

     

    Heb wat nieuwe fotos geupload in een album :) het staat op prive, als je wil dat ik je toevoeg geef het even aan!  

     

     

     

     

    Wat fijn dat alles er goed uit zag! Ik heb je foto’s bekeken het ziet er idd al heel mooi uit. Heb je nog veel last van je borsten? 

  2. 9 uur geleden zei vuurzonnetje:

    @MCR heb je net toegevoegd! Succes? Wat is tot nu toe het plan qua implantaten? 

     

    Mij was in de veronderstelling dat ik al had gereageerd maar blijkbaar is dat niet goed gegaan :106:

     

    Maar het ziet er al allemaal al goed uit! Hoe voel jij je nu? 

     

    Ik heb 300 cc dual plane. Dat is voor mij ook de max volgens van der weij. Eigenlijk stond mijn operatie donderdag 27 september gepland maar  ik kreeg een belletje van boerhaave dat de operatie naar een dag eerder is verplaatst... het was even schakelen Haha vooral met de planning voor de kids... 

     

  3. 5 uur geleden zei Timbolini:

    Zoooo hierbij alweer mijn operatieverslag!

     

    Allereerst mijn consult is dus 19 februari geweest en daar hadden we afgesproken dat ik 20 april geopereerd zou worden ( hoe pas ik de titel trouwens aan hihi ). Hier echt dag in dag uit naartoe geleefd, was elke dag te vinden op dit geweldige forum! Vond het al balen dat het 3 dagen werd verplaatst, maar misschien wel beter want ik was namelijk zondag jarig:wub:

     

    de grote dag was dan gister eindelijk aangebroken! Ik was 13:30 aan de beurt, en moest dus ook nuchter blijven al die tijd. Had al honger toen ik wakker werd dus het was even doorbijten hahahha. Ik ben 10 uur opgestaan, hond uitgelaten, bed in orde gemaakt zodat ik er in kon duiken als ik klaar was, gedouched en daarna een pedicure gaan nemen. Wat zat in gestresst in die pedicurestoel!!!!! Ik had mezelf voorgenomen om ruim op tijd te zijn en 12:30 weg te gaan ( is 10 min rijden naar de kliniek) en uiteindelijk was ik 12;45 klaar envmoest ik dus nog naar huis:rolleyes: was weer super gehaast en boos op mezelf natuurlijk hahahah. Uiteindelijk was ik er 13:20, en misschien maar beter ook, kon ik niet al te veel nadenken!

     

    eenmaal daar ging eht snel, ik kwam met gierende zenuwen binnen en kreeg 2 formulieren ter ondertekening en werd heel snel daarna opgehaald door een zuster. Daar werd ik gebracht naar een bedje waar ik me om mocht kleden in mn superhelden pak en mn oh zo charmante haar netje. Ik wachtte samen met mn vriend tot de dokter me af kwam tekenen en we hebben nog een beetje geknuffeld:wub:

    toen de dokter kwam merkte ik wel dat hij geen idee meer had wie is was, maar het is natuurlijk zo lang geleden en hij maakt elke dag kunstwerkjes, dus ik vond het helemaal niet erg.

     

    ik werd uiteindelijk door de man die me onder narcose zou brengen gerold naar de operatie kamer, hele vriendelijke mensen trouwens allemaal!!! En toen zag ik de operatietafel, er schoot nog een ‘ jezus waar ben ik eigenlijk aan begonnen’ door mn hoofd en ik werd onder narcose gebracht, moet zeggen dat ik dat wel lekker vond! Ik werd wakker en ik dacht ???? Wow ik ben 2 sec weggeweest maar door de pijn in mn linkerkant aan de incisie wist ik dat het al gebeurd was.

    de zuster pakte een spiegel voor me en ik was al heel erg tevreden met wat ik zag, ik word nu ook blij als ik eraanndenk :)

     

    ik werd teruggerold naar de uitslaapkamer waar ik de hele tijd nog wegviel van de narcose, maar opeens beschuitjes voor me zag staan! Beetje eten en wat thee deed me heel goed, maar wat deed die linkerkant pijn zeg!!!! Ik werd uiteindelijk aangekleed en naar mn vriend gebracht ( muizenstapjes hahah ) en lekker naar huis. Hij had een smoothie voor me grhaald en daarna voelde ik me nog beter. Had echt het gevoel van ; voel me helemaal mezelf maar het lijkt alsof ik gewoon een hele grote snee onder mn borst heb.

     

    eenmaal thuis heb ik wat series gekeken, ennlekker geluierd. Ben 23:30 naar bed gegaan, en ik ben een echte buikslaper dus ik keekner al tegenop, ben uiteindelijk 1x wakker geworden en nu om 7 uur wakkerheworden. WAT EEN PIJN VANDAAG JONGENS, VEEL ERGER DAN GISTER. Maar niks wat het niet waard is. Toen ik gister in de spiegel keek was ik nu al zoveel meer tevreden dan waar ik mee begon, ik heb nergens spijt van. Nu hopen op een spoedig herstel zonder complicaties:143:

     

    ik ga trouwens een album proberen te maken! Laat me weten als je toegevoegd wilt worden

     Leuk om te lezen! Hoop dat je een goed herstel hebt. Ik ben afgelopen zondag bij van der weij op consult geweest en gister bij van straten maar ik ga het denk ik ook door van der weij laten doen. Zou ik misschien in jou album mogen kijken? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.