Ga naar inhoud

Loesje3

Leden
  • Aantal items

    211
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Loesje3

  1. Hi Detje,

    Lees niet altijd meer mee, maar zag dat je door dr Franssen geopereerd gaat worden. Hij was ook mijn arts in januari. Hele prettige chirurg, je bent in goede handen!

    vwb medicatie, ik kreeg in de kliniek 2 pcm voorafgaand aan de operatie. Daarbij een recept voor naproxen, pcm en oxycodon (heb ik uiteindelijk niet ingenomen, is voor wanneer de pijn heftig wordt) dacht ik. In ieder geval voldoende om te pijn te kunnen handelen ;)

     

    Veel succes!

  2. Wat vreselijk irritant dat het nogsteeds niet helemaal lekker gaat 😏 Je bent er niet helemaal gerust op hè? Morgen inderdaad even goed duidelijk maken bij vd Pot.

     

    Ben ook benieuwd naar je voortgang met rechts. Bij mij blijft deze nog achter, links gaat goed maar rechts mag nog wat verder ‘bollen’ zeg maar.

     

    Fijne dag vandaag, lekker op t gemakje en gooi er nog een extra paaseitje in, we mogen dit jaar toch niet op vakantie dus bikini proof kunnen we ook weer een jaar uitstellen 😘

     

     

  3. Lindan gaf het al aan; jij staat altijd voorop voor een meelevend, informerend of geïnteresseerd woord voor alle dames hier. Natuurlijk, dit gun je niemand, maar vooral jou niet. En ja, je komt hier weer doorheen want je bent een enorm sterke vrouw. Maar dat het ontzettend k** is, daar mag je nu gewoon even dik van balen.

     

    Sterkte meis ?

  4. Hee @Lindan! Ja, ik slaap al regelmatig zonder BH. Ik heb geen grote borsten en ze moeten nog wat soepeler worden, ik heb zelf het gevoel dat de sport BH dat juist tegenhoudt.

    Ben ook heel blij dat het hardlopen meteen weer goed ging, had het zo gemist. Mijn conditie mag wel weer wat beter na ruim 7 weken rust, maar ik had de vrees dat het echt pijnlijk zou worden. Gelukkig niet dus!

    Het gevoel aan de onderkant is nog niet terug, in mijn tepels begint het nu wel terug te komen. Hoe is dat bij jou?

  5. Ha dames, hier even een 2 maanden update omdat ik het zelf ook fijn vond om wat meer te lezen van dames enige tijd na de operatie.

     

    Het gaat erg goed, ik heb nergens last meer van al enige weken. Ik slaap heerlijk op mijn zij, soms nog met po-BH maar meestal zonder. Sinds de magische 6 weken grens draag ik een beugelBH (85C) en ik merk dat sindsdien mijn borsten ook beter ‘in model’ komen. Met name links, de rechterkant heeft nog wat meer tijd nodig. Ook prima, en anders maar niet. Ik ben al heel blij met wat er nu zit in vergelijking tot de voorsituatie.

    Verder ga ik nu bijna dagelijks een rondje joggen, ook dat gaat prima. Ik ben daar niet direct bij 6 weken mee begonnen, een klein weekje later schat ik in. Was wel even wennen de eerste keer maar ach, de protheses moeten toch nog wT verder in de onderpool zakken dus dan schudden ze mooi op hun plek zo ?

     

    Het beste dames, blijf gezond ?

  6. Ik heb bij de zeeman onlangs van die tepelpads gezien, van een soort siliconenmateriaal. Maar goed, die kun je moeilijk los in je hemdje stoppen want dan heb je halverwege de dag iets uit te leggen als ze eruit vallen.

     

    leukoplast met een gaasje misschien? Ik herken het probleem (helaas) niet want mijn tepels werken nog niet naar behoren.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.