Ga naar inhoud

Elsie-94

Silver Member
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Elsie-94

  1. @Marlies1984 haha ja de kerstdagen waren wat minder rustig aan dan gepland, en dat merk je dan weer met naar bed gaan en opstaan. maargoed is nu wel weer bijgetrokken.

    Ik herken helemaal in wat je zegt. ik kan ip alles weer, ook haren wassen (heel voorzichtig). stofzuigen en vaatwasser inruimen en de was laat ik wel aan mijn vriend over  XD.

    Maar de hardheid (en hopelijk de vorm) kan nog wel wat progressie gebruiken maar is nu niet meer dagelijks te zien.

    ik denk dat dat er gewoon bijhoort. ze zeggen niet voor niks 3 maanden.

    het voelt voor mij al erg eigen, ik denk er niet meer bij na elk moment van de dag. alleen de hardheid als ik voel vind niet zo fijn dus ik kijk vooral en probeer zo min mogelijk te voelen :).

     

     

  2. haai meiden!

     

    Update van hier. ik ben nu een week verder met 375 full round silk motiva.

    en wat ben ik blij met mijn nieuwe vriendinnen aka kerstballen.

    het gaat echt top met mij! doe langzaam aan leuke dingen, gebruik geen pijnstillers meer en ben flink aan de wandel want met de feestdagen en thuiszitten ben ik ook flink aan het snoepen XD.

    sochtends voelt alles wat strak en stijf, en 's avonds heb ik echt wel opgezwollen harde borsten met meer vocht.

    ondanks dat de dames nog niet zijn ingedaald ben ik wel al best blij. gewoon omdat ik er echt in geloof dat het nog veel mooier wordt!

    ik kan niet wachten tot ik de steristrips van de wonden af mag halen, ben benieuwd of het litteken al een beetje oke aan het genezen is.

    ik hoef thuis echt niet te tillen of huishoud dingetjes te doen, maar ik doe wel mezelf weer aankleden (bukken), douchen en wasje opvouwen. ook maak ik zelf wel eens een staartje en betrap ik mezelf erop dat mn ellebogen dan ietsje hoger komen.

    Maar hé, het doet geen zeer dus ik ga ervan uit dat dat dan allemaal wel kan. 

    vannacht ook voor het eerst plat geslagen. (met 1 hoofdkussen en zwangerschaps kussen gewoon lekker op de buik).

    als ik weet dat ik een tijdje moet zitten of staan zorg ik dat ik daarvoor even een 1 a 2 uurtjes kan netflixen voor de rust op mn borsten.

    het gevoel is nog wel gek. mijn tepels reageren zo gezegt wel normaal maar het gevoel is heel gek.. ik denk dat mensen dat wel herkennen.

     

    iedereen fijne feestdagen en rustig aan! 

  3. @Marlies84 ja het valt me allemaal mee! inderdaad naar mate de dag vordert wordt het want gevoeliger allemaal. gewoon optijd je rust inplannen. en we zijn pas 2 dagen verder he ! 

     

    ik zit ook om de 6 uur aan  1gr pcm, dan ook nog 3 keer per dag diclofenac en voor het slapen een tramadol om goed te slapen.

    Vooralsnog gaat dit top en ga morgen denk ik proberen af te bouwen. zeker omdat ik mijn grenzen niet goed bewaak en nu al in het huishouden lekker mn dingetjes probeer te doen.

     

    ik heb meer dan genoeg voorraad medicijnen meegekregen... dus dat is prettig.

    mijn darmen liggen alleen wel al stil dus ontlasting komt niet op gang.. ik doe er alles aan om dat weer een beetje op gang te krijgen.

     

    succes verder Marlies, en we spreken elkaar vast nog deze week! gezellig

  4. Hallo allemaal!

     

    Maandag 16 dec (nu twee dagen PO) ben ik geopereerd in de Bauland kliniek in Mill.

    Via de zoekbalk lotgenoten gezocht! vind je mijn weg hier naar toe.

    Ik was verpleegkundige en ben nu operatieassistent, je begrijpt ik wist precies wat me te wachten stond.

    Dan zal het mensen verbazen waarom ik voor Faceland heb gekozen maar ik ben ontzettend blij met mijn keuze!

    De prijs zegt namelijk helemaal niks over de kwaliteit en service. En zeker in dokter Lydia Bol-Oostveen 100% vertrouwen door haar eerlijke overwegingen.

     

    Bij Faceland zelf liet de communicatie en bereikbaarheid wat te wensen over voor de operatie. 

    Wanneer je een keuze menu krijgt, altijd het bandje krijgt het is druk op dit moment we staan u zo spoedig mogelijk te woord en niet direct terug bellen zoals afgesproken begint bij mij de kriebelen in niet positieve zin. Toch bleken de consulenten en de afspraak met de arts mij wel het juiste gevoel te geven. De rest lees je wel in lotgenoten gezocht mocht het je interesseren.

     

    donderdag voor de ok werd ik gebeld dat ik me maandag om 11:45 mocht melden en dat ik 12:10 geholpen zou worden.

    Ik wilde er graag wat eerder zijn, omdat het een uur rijden was en ik ook weet dat programmas wel eens een klein beetje in kunnen lopen.

    Toen ik mezelf had gemeld bij de receptie hoorde ik dat het programma een half uurtje uitliep. Zo gaat het nou eenmaal, geen probleem.

    Als je dan gehaald wordt gaan alles in rapido tempo! uitkleden (ondergoed en sokken blijven aan), OKjasje aan, mutsje op en nummer van met ventje werd genoteerd en ik mocht in een bed gaan liggen.

    Dit was ook de uitslaapkamer maar er lag maar 1 patiënt na OK. Ik kreeg een infuus, ecg plakkers en een bloeddrukband om. De Arts kwam aftekenen, ik stelde mijn laatste vragen en de anesthesist liet zich ook nog even zien. 

    In de holding/uitslaapkamer was maar plek voor 5 bedden dus het was er rustig, ik had ook echt geen last van andere mensen om mij heen.

    Ik voelde me niet zenuwachtig, ik dacht kom maar op in ben vooral benieuwd of het resultaat wordt zoals ik heb gehoopt.

    uiteindelijk werd ik om 13:00 de Ok opgereden en was ik 14:15 weer volledig wakker en alert op de uitslaapkamer. Heerlijk had ik geslapen!

    Wel had ik direct pijn aan mijn borsten dus ik kreeg extra pijnstilling. Hier knapte ik van op.

    Bh aan, plassen , eten en drinken ging ook lekker rapido. de lieve verpleegkundigen moesten mij behoorlijk afremmen en instrueerde mijn partner daar ook op! XD

    Ik vergeet helemaal te zeggen dat ik onder de dekens als zo blij was toen ik naar beneden keek, het was helemaal niet veelte groot zoals ik even in mijn nachtmerrie voorbij zag komen.

    Alles was perfect geregeld bij Bauland, hele lieve instructies waar iedereen uitgebreid te tijd voor nam, kant en klaar pijnstilling schema met alle pillen daarbij aanwezig.

    (paracetamol, diclofenac, pantoprazol (maagbeschermer), en tramadol zo nodig.)

    ik heb de littekencreme aangeschaft en mijn vriendje kon de auto voor de deur parkeren waar ik in een zorgstoel naartoe werd gereden. 

    Kortom een hele goede ervaring.

     

    Eenmaal thuis wilde ik meteen de roze desinfectie en zwarte stift strepen weg wassen.(alleen de zichtbare gedeeltes zoals nek en armen.)
    Tip voor mensen die in het ziekenhuis werken: Doe handzeep in combinatie met blauwe handalcohol op een washandje. Deze samenstelling zorgt ervoor dat je al snel helemaal schoon bent!
    Ik kreeg savonds wat bezoek van mijn ouders, ik wilde namelijk overdag niet gaan slapen voor mijn nachtrust.

    Ik lag heerlijk in een voedingskussen met 2 hoofdkussens, mijn ventje legt mij helemaal in de watten. ik heb van 1 tot 5 wakker gelegen maar ik had geen pijn. gewoon nog een beetje druk in mijn hoofd denk ik. Bovendien ben ik ook geen rugslaper. Uit bed komen zelfstandig lukte niet, maar met hulp ging het allemaal prima. Ik ben blij dat we een hoog bed hebben.

    Eenmaal opgestart heb ik mij gewassen met een washandjes en weer het wondermiddel gemaakt om nu ook in mijn postop bh te wassen. Zachte aanrakingen kan ik allemaal prima verdragen en met mijn T-REX armen (korte armpjes dichtbij het lichaam) kan ik ook prima de deuren open maken. Eigenlijk valt het me allemaal best mee. Na veel heftige verhalen hier op het forum gelezen te hebben was ik hier wat huiverig voor. Maar als ik mij aan het pijnschema hou, rust momenten goed inplan voel ik me eigenlijk super goed en apetrots met mijn voorgevel.

    Ik voel me goed, word goed geholpen dus ik ben helemaal blij!

    OK dag is dag 0, gister was dag 1 PO en vandaag dag 2 PO. vannacht ook prima geslapen en ook al ietsje platter kunnen liggen. 

    Ik voel me zo goed dat ik echt al zin heb om naar buiten te gaan!

     

    Van het resultaat kan je eigenlijk nog niks zeggen. vooral bovenin staat mijn huid bol en strak van het vocht. de arts heeft uitgelegd dat de prothese veel lager zit dus dat dit echt goed komt. 

    Al met al dus een succes verhaal (nu al :p) en mochten mensen er baat bij hebben zal ik het vervolg ook schrijven.

    Ik mocht gisteravond al douchen maar dit ga ik vanavond doen. ik kan me nu ook makkelijker bewegen.

    Ik heb een douchestoel en een verstelbare rug/neksteun voor op de bank geleend bij de thuiszorgwinkel en ik maak er dankbaar gebruik van!

    ook heb ik bij etos een tubetje spierbalsem gekocht, of het werkt weet ik niet maar gevoelsmatig voelt het heerlijk op die strakke huid van de opgezette spieren.

     

    Volgens mij is het een aardig lang verhaal geworden!

    veel liefs! en succes voor de mensen die nog voor nieuwe kerstballen gaan deze week! ?

     

     


     

     

  5. Haai @Marlies84,

    Whaaa ik heb er ook wel zin in.. echt zoiets van kom maar op!

    geen zenuwen maar wel gezonde spanning. Meer dat ik toch hoop dat ik de goede keuze/grootte heb gekozen.

    En dat het gaat voldoen aan mijn wensen.

    Inderdaad laatste wasjes en spulletjes klaarzetten!

    Hoelaat ben jij aan de beurt? ik 12:15...

    We houden contact !

     

     

     

  6. Wauw wat een super fijne en lieve meiden in deze Topic! iedereen helpt elkaar.

    ik heb een zwangerschapskussen van marktplaats waarvan de hoes gewassen is!

    Ik heb telefonisch geïnformeerd bij medipoint (zo heet het bij ons in de buurt) en als het goed is kan een gratis een douchestoel lenen en een verstelbare rug/nek steun. Ik kan gewoon langsgaan met BSN nummer.

    Misschien een tip voor de rest ook, het valt in je basisverzekering! 

    Ik heb gelukkig thuis een heel hoog bed en een buikspieren getraind dus hopelijk gaat dat me helpen straks.

    Ik heb ook nog niet echt tijd om zenuwachtig te zijn.. ik maak me ook totaal niet druk om de ingreep. (het is allemaal bekend terrein voor mij).

    Maar ik vind het herstel en resultaat wel erg spannend.. lijkt me zo niks dat thuis zitten...

    ik struin al langs de lingerie afdelingen om mezelf lekker te maken met wat ik over een paar maandjes kan dragen..

    ik ga voor motiva silk 375 full. soms twijfel ik, maar ik hou me vast aan mijn eerste keus. hopelijk valt het niet tegen.(te groot)

    nog anderhalve week zo vrij als een vogel met sporten, dat is iets wat ik ga missen komen weken/maanden.

     

    veel liefs en succes voor de meiden die ook bijna aan de beurt zijn.

    we keep in touch!

    X

  7. Haai @boobly,

     

    ik heb je resultaat gezien en het ziet er zo natuurlijk uit ! vind het echt een prachtig resultaat!

    Super fijn om te horen dat het langzaam beter met je gaat.. iedereen zou willen dat het sneller gaat denk ik maar helaas

    kun je dat niet sturen.

     

    Jammer dat je nu al beetje spijt hebt van he keuze.. je kunt het niet helemaal voorspellen natuurlijk. 

    Bij mij kwam Lydia aan met 400 cc. ( ik ben een stuk zwaarder dan jij en best brede platte borst van mezelf nu. )

    Ik vond dat zo heftig/zwaar en grof met passen... maar ik wilde wel wel behoorlijk resultaat. ben dus voor de 375 full gegaan. wilde ergonomix maar leek haar niet nodig gezien mijn bouw. nu nog paar weekjes aftellen.... 

  8. Hallo lieve dames,

     

    Aangezien ik veel steun en tips heb gehad uit eerdere topics probeer ik het nog een keer!

    Deze week ben ik bij de de arts geweest om voor een definitieve keuze. Ik was zeer goed voorbereid en wist goed wat ik wel en niet wilde.

    (denk aan zo min mogelijke landingsbaan, niet hoog, zacht en niet naar buiten uitsteken maar wel volume)

    Ik Ging er heen met de gedachte dat ik ergonomix 370 cc zou willen.

    Nu vertelde dat arts die heel veel met ergonomix werkt dat ik de ''gewone'' motiva silk full 375 voor mij prima zou zijn en de ergonomix weinig voordelen meer geeft/zou toevoegen in mijn geval omdat ik van mij zelf nu wat slappe, hangende borsten hebt met genoeg stevige huid en vetweefsel. (ik ben ook niet dun 78 kg)

     

    Zij er dames die hun album willen openstellen die ook (motiva) 375 full hebben?

    ik hoop namelijk dat de vorm en volume overeen komt met mijn wensen.. ik vind het met passen niet genoeg duidelijkheid geven op een of andere manier..

     

    de arts gaf aan dat ik altijd kan switchen naar ergonomix maar in haar ogen zou het weinig toevoeging geven op het resultaat.

    Is wel lastig loslaten als alle resultaten die ik geweldig vind met ergonomix zijn.. 

    Ik hoop nu nog een paar kilo af te vallen... 16 december de grote dag! Heb er zin in maar ik vind het ook spannend!

    Alvast bedankt voor het reageren

    ?

     

  9. @Xritt super fijn dat je je ervaring wilt delen! ik ben ook al tegen wat communicatie puntjes aangelopen bij faceland maar als het hier bij blijft voel ik me nog oke. het is en blijft gewoon productie draaien... ook al zijn de boobies voor ons zo belangrijk!

     

    Ik zou heel graag een kijkje in je album willen nemen als het mag. ben zo benieuwd! sterkte nog met je  herstel!

    ik heb 4 weken vrij maar daarna moet ik toch echt weer aan de bak.. hopelijk voelt het voor mij dan oke genoeg!

     

    liefs!

  10. @Marlies84 oh top kunnen we echt goed contact houden, gezellig! uiteindelijk ervaart toch iedereen het anders denk ik. 

    @Anennas Super van die beha tip, ga er ook 1 extra kopen dan. ik twijfelde of ik dan misschien al een gewone sportbeha kan aanschaffen die dan later ook gewoon met sporten gebruikt kan worden. De hele nieuwe kledinginventaris kost al genoeg haha. heb echt zich om daar al voor op pad te gaan haha.

     

    succes met het herstel nog dames, laat maar weten hoe het gegaan is als jullie daar zin in hebben!

     

    X

  11. aah wat fijn dat je weer lekker thuis bent! Hoe is je ervaring in Bauland? En met Lydia?

    Lekker rustig aan doen meis, genezing heeft echt tijd nodig. en vooral voor de nacht goed in de pijnstilling inderdaad...

    Hoeveel meer heb je voor ergonomix moeten betalen?

    Ik ben ook benieuwd wat voor soort postoperatieve bh je krijgt van hun..

    Sorry voor al mijn vragen! ben gewoon zo benieuwd.

    Als je wil hou me op de hoogte  hoe het met je gaat! ik krijg ongeveer hetzelfde dus ben benieuwd  naar je resultaat.

    Beterschap, en geniet van je boobies voor zover dat nu al gaat ?

  12. Hallo meiden,

     

    Mijn naam is Els, 25 jaar, 1,72 m en 76 kg.

    16 december wordt ik geopereerd door Dr Oostveen-Bol van faceland bij Bauland kliniek.

    naar verwachting wordt het 350cc Dual plane, maar de consultant had er niet het meeste verstand van dus ik wacht nog op het consult met PC Lydia zelf in november.

    Nu vroeg ik me af of er meiden zijn die ook rond die tijd voor een mooie boobies gaan?

    Ik zou het fijn vinden om een beetje te overleggen en hulp te vragen! ik vind de borstenforum nog niet super overzichtelijk.. ook al kijk ik hier al weken rond...

    Ik ben zelf operatieassistent dus inhoudelijk weet ik heel veel..

    Ik kijk alleen op tegen het herstel en de afhankelijkheid.

    Ik heb een voedingskussen gekocht want ik denk dat dit heel comfortabel ligt.. verder ben ik nog een beetje aan het lezen over arnica druppels/tabletten, magnesium en zink.

    Iedereen met tips en resultaatfotos zijn welkom.

    Ook zou ik nog wel meer ervaringen en verslagen van Bauland kliniek (faceland) of dokter Oostveen-bol willen lezen.

    Alle tips en info zijn welkom!

     

    liefs ! 

  13. Hallo Dames,

    Het is voor mij ook zover! 16 december krijg in een bv bij Bauland kliniek van Dr Lydia Oostveen-Bol.

    Waarschijnlijk wordt het 350 cc Motiva maar over de soorten protheses werd niet gesproken tijdens het gesprek met consulent.

    Het gesprek met PC volgt nog in november.

    Ik heb nog wat vragen en hopelijk willen jullie je ervaring delen!

    1) ik krijg 1 bh na de operatie maar ik vind dit te weinig voor 6 weken. Wie heeft de tip voor goed zittende bhs?

    ik heb 3 weken vrij. mijn operatie is gepland tussen 2 werkgevers dus beide hoeven er niets van te weten. (vind ik een fijn gevoel) frisse nieuwe start!

    Nu doe ik wel lichamelijk pittig werk. Ik ben namelijk zelf operatieassistent en er komt wel wat til, duw en andere lichamelijke werkzaamheden bij kijken.

    2) Nu is mijn vraag kun je na 3 weken wel weer fatsoenlijk functioneren? ik vind het niet leuk om op mijn nieuwe werk te moeten zeggen dat ik niet alles kan doen... Uiteraard word ik wel ingewerkt dus kan wel ietsje rustiger aan doen..  Of is jullie ervaring je hebt wel echt 4 weken nodig om er een beetje bovenop te komen?

    verder tips en tricks zijn welkom! alles voor het beste resultaat 

     

    liefs E

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.