Ga naar inhoud

Whisky

Leden
  • Aantal items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Whisky

  1. @Myrthe83 ja ik ben al heel tevreden, nu nog wachten tot ze wat zachter worden en mooier.

     

    @Boon heb ook juist even gekeken, zien er ook al heel mooi uit! Inderdaad zie ik niet veel zwelling maar dat voel je zelf wel he. 

     

    @Cassie heb je toegevoegd. 8 mei is ook al snel! 

     

    @Daniëla89 dat zoeken naar een houding 's nachts heb ik ook. Heel vervelend, vind niets dat echt comfortabel ligt haha. 

     

    Hoe gaat het nu met jullie? 

     

  2. Oef dat weet ik niet. Ik ben een uur vroeger moeten gaan dus ze hebben iemand opgebeld die mij verder geholpen heeft.

     

    Zojuist voor het eerst gedoucht en strips er af gehaald en litteken crème gesmeerd.  Heb nu rugpijn, denk omdat ik band niet om heb ofzo.  Zal zo even foto's plaatsen in mijn album. Mijn linkerborst vind ik wel al mooier dan mijn rechter. 

     

    Heb op dit moment niet echt goeie olie om te masseren en enkel body lotion van rituals dus veel parfum. Morgen dus langs de apotheek gaan. 

  3. 37 minuten geleden, Boon zei:

    Hoe bevallen ze u @Whisky
    Heb je ook de sportbeha bij hun gekocht? 
    Ik verschoot wel dat het vanaf nu 6 weken is eer je mag sporten en heffen...Dacht vanaf nu nog 4 weken 🙄😂

     

    Ik heb precies soms last aan mijn rechterkant, lijkt zenuw die gevoelig is en soms trekt via mijn borst naar boven arm. En prothese beweegt precies soms bij mij. Of mss haal ik me vanalles in mijn hoofd 🙈

    Ja ik heb 1 bh van hun genomen, heb er ook nog besteld en daar ga ik nog 1 van houden.  

     

    Nu ben ik aan het twijfelen of ze zeiden 6 weken nu nog of vanaf dag 1 na operatie eigenlijk 🤔 ik ging ook van uit na 1 maand terug normaal te kunnen werken 😂

  4. @Myrthe83 wat jammer dat je nog niet kan douchen dan! Nog even geduld, hopelijk is vrijdag alles netjes dicht dan.

    Ja die borstband blijft nog wel even nodig maar zullen helpen om het resultaat alleen maar mooier te maken! Ik ben benieuwd naar de foto's. Is het niet vreemd nu een sportbh te dragen haha opeens niet meer dat vervelend verband. 

     

    Nog 2 dagen en dan kan ik ook eindelijk eens kijken 🤞

  5. Ik heb voorlopig nog geen last van losse tape buiten misschien een halve cm aan losse eindjes. Goed dat je het zegt dat ze daar ook sportbh's hebben. Dat maakt het toch wat makkelijker. Dat het maar snel maandag is 😁 spannend!

    Hier heb ik ook voornamelijk als ik last heb van rechts last. Deze nacht even rechtop gaan zitten om me terug goed in bed te kunnen leggen en kon toen wel gillen van de pijn opeens. Terwijl links wel groter lijkt in de spiegel haha. Vreemd. 

  6. Voila, ik heb een paar verschillende maten sport bh's besteld van triumph bij zalando, die zouden ten laatste de 27 ste hier zijn. Moeilijk wel om te gokken, ik heb al jaren geen bh's meer gekocht aangezien ik mij meer schaamde dat ik ze nooit mooi paste en nu blijkt mijn ondermaat zelf 70cm te zijn oeps. Nu met het drukverband kwam ik uit op 70B 😂 Heb dus maar een cupmaat groter genomen.

  7. 3 uur geleden, Daniëla89 zei:

    @Boon@Whisky hoe gaat het jullie af nu?

    Hier ook wisselend. Iedere dag gaat beter maar word 's nachts wakker van de rugpijn. Merk ook af en toe gespannen borsten bovenaan. Terwijl mijn band wel Losser begint te zitten. 

    Begin ook meer paniek te krijgen met de gedachten 'oei misschien had ik toch groter moeten gaan' ook al was dat geen optie volgens chirurg. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.