Ga naar inhoud

oopsnewboobs

Leden
  • Aantal items

    222
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door oopsnewboobs

  1. Hoi @rtx! Ik heb even meegelezen met je topic, en allereerst: gefeliciteerd met je Straten boobs! Fijn te lezen dat je er blij mee bent (en nu ook met de maat?). Ik ben zelf vorig jaar geopereerd en ik heb lichte scoliose. Ik maakte me dus ook best wel druk om mijn rug en heb er af en toe ook behoorlijk last van gehad. Ik merkte dat ik een heel erg verkrampte houding aannam om zo min mogelijk beweging/pijn te hebben in mijn borsten, maar dat vond mijn rug niet zo fijn. Dus uiteindelijk heb ik langzaam aan geprobeerd de oefeningen die ik altijd van mijn fysiotherapeut moest doen - maar natuurlijk nooit deed/volhield - en te zorgen dat er 'ruimte' in mijn rug kwam en hij ontspannen aanvoelde. Beweging en rekken zijn voor mij wel heel belangrijk geweest! En op een gegeven moment heb ik warmtepleisters gekocht voor op mijn schouderbladen en bovenrug omdat die zo gespannen waren geworden. Verder sliep ik veel met een kruik, die kon ik dan neerleggen zoals ik het fijn vond en ontspande mijn spieren. En ja, meer kan je volgens mij niet doen met net nieuwe borsten hihi. Als je op een gegeven moment weer normaal kan gaan sporten, dan zou ik ook je rug serieus gaan trainen. Ik merk dat die nu sterker is en dat ik minder vaak 'door mijn rug ga'. 

     

    En verder, super tof dat je gaat reizen! Ik heb ook al veel gereisd, maar nog nooit alleen. Kan me voorstellen dat je het spannend vindt, maar Azië is een top continent voor backpackers en je zult zelden alleen zijn! :) 

  2. Op 24-2-2018 om 20:34 zei Kimmik:

    Zo leuk om dit allemaal terug te lezen! Zat in een heel andere fase toen en nu heb ik gewoon Straten boobs! Hoe gaat het met je ondertussen?

    Hihi, ja gek he! Ik lees dat het goed is gegaan!! Gefeliciteerd met je boobies :43: Het is even pittig, maar vooral achteraf gezien is alles het waard! Zie je al verandering met de eerste dag? 

     

    Met mij gaat het goed! Ik ben gister voor het eerst wezen zwemmen :67: Eindelijk niet meer onzeker over of mijn borsten wel aansloten in mijn bikini en dat ik ze te klein vond voor mijn lichaam. Wel nog best onwennig omdat kleine borsten toch nog wel in je hoofd zitten dan en voor je gevoel iedereen kijkt. Maar het was leuk!

     

    Ga je nog foto's op het forum zetten van je borsten? 

  3. 21 uur geleden zei Kimmik:

    Ja graag! Volgens mij ben ik ook in goede handen als ik alles zo lees omtrent Straten. Kan echt niet wachten! Ik heb mijn consult 22 januari en optie op operatie 21 februari. Heb een heel goed gevoel over hem en de kliniek (en nazorg etc) aan de hand van verhalen. Dus i'll go for it! Wil je mij toevoegen? 

    X

     

    Nou super spannend!! Heel leuk. Ga je alleen naar Straten? Ikzelf ben alleen bij hem geweest, omdat ik er zo'n goed gevoel bij had. Nog eventjes geduld dus! Ik heb je toegevoegd! X

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.