Spring naar bijdragen
Borsten Forum

theezakjes

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  55
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

2 Volgers

Recente profielbezoeken

779 profielweergaven
 1. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Ik dacht in het begin ook dat mijn borsten van porselein waren, zo breekbaar voelde ik me. Gelukkig had ik een bed waarvan de bovenkant omhoog kan. Succes de eerste dagen. Rustig aan!
 2. Ik heb je huidige situatie bekeken en je hebt inderdaad een mooie brede borst! Bij mij zit er nog flink wat ruimte tussen de borsten en was er al niet heel veel, dus kleiner wilde ik het ook niet . Ik ben zelf ook heel tevreden over het herstel en het resultaat! Nooit zulke prompte borstjes gehad! Wat fijn dat je een goed gesprek hebt gehad bij dr. van Engeland. Ik vind haar ook een heel prettige persoon die met overtuiging spreekt. Het klinkt alsof je je nu iets zekerder voelt over wat er kan en wat je wilt. Heb je de knoop al doorgehakt dat je de operatie bij haar laat uitvoeren? Ik kan me voorstellen dat je het dan zo snel mogelijk gedaan wilt hebben en uitkijkt naar je nieuwe borsten! Je zou nog kunnen overwegen om de operatie na de zomer te doen, want je moet na de operatie 6 weken een flinke sport bh (makkelijker te verhullen in een slobbertrui )aan. (Met het lekkere weer deze week is het voor mij even zoeken naar kleding waarin die bh niet zo opvalt). Daarbij mag je bijvoorbeeld 6 weken niet zwemmen en wat minder bewegen. Ik ben heel benieuwd hoe het voor jou gaat lopen. Als je nog vragen hebt kun je me die altijd stellen.
 3. Hoi Janna, Ik heb je voorsteltopic even gelezen. Hoe beviel het consult bij dr van Engeland? Ik had een fijne klik met haar. Vond haar helder en nuchter. Wat was er volgens haar mogelijk? Ik zal je toegang geven tot mijn album. Zou ik ook bij jou mogen kijken? Groetjes
 4. Je bent bijna aan de beurt meid! Hoe gaat het met de zenuwen?
 5. Dag 10 Ik heb een nieuwe foto toegevoegd aan het album
 6. Herstel gaat nog steeds prima. Heb de dosis paracetamol gehalveerd en wil er na de controle morgen mee stoppen. Ik heb wel een blauwe plek en 1 borst is geel, maar de littekens zien er goed uit. Ik heb nog niet gewerkt, maar ik denk dat het goed gekund had nu na een week. Ik doe kantoorwerk, dus hoef ook weinig fysieks te doen. Snel weer aan de slag
 7. Dag 5 po! Ik ben nog steeds erg tevreden over het herstel. Een zijde is helemaal dicht en aan de andere kant komt er nog 1 drupje wondvocht uit bij het ‘drie-landen-punt’. Vanaf dag 2 ga ik alweer naar buiten voor kleine ommetjes van 1km en steeds wat verder. De eerste dag ging dat langzaam, nu alweer op normaal tempo. De middagdutjes zijn ook niet meer nodig. Ik kan lekker naar de film of een terrasje pakken. Tillen of de armen boven het hoofd bewegen doe ik niet. Met herhaaldelijke bewegingen (snijden, koken, haren borstelen) ben ik ook voorzichtig. Ik ben een week bij mijn moeder, want ik dacht dat ik weinig zelf zou kunnen, maar ook dat valt me mee. Ik kan eigenlijk best veel en gebruik alleen paracetamol voor de pijn. Vandaag ga ik even rustig wandelen door het museum. Als ik af en toe kan zitten komt het wel goed, denk ik zo.
 8. Fijn dat je zo tevreden bent en alles goed gaat. Wat was je oude cupmaat? Ik ben ook tevreden, al denk ik dat er misschien een 75B overblijft (was 75C, ze waren ook wat ongelijk). Wel prompte borstjes . Ik ben er dus blij mee en zal je toevoegen aan het album. Het herstel gaat nog steeds goed met alleen paracetamol.
 9. Dank je! Het valt me echt alles mee. Ik denk zelfs dat ik bijna weer zou kunnen werken . Misschien helpt het dat ik niet zoveel volume heb en geen protheses dat het herstel snel gaat. Ik heb je een berichtje gestuurd voor mijn album.
 10. Hoe gaat het met jou @Moppie1982? Ik ben nu 2 dagen po en het valt me alles mee. Ik heb een foto in mijn album gezet, als je wilt kan ik je toegang geven.
 11. Hier een uitgebreid verslag van de operatiedag: Ik was erg nerveus over de operatie. Ondanks dat ik mijn borsten niet mooi vond, vond ik het een heftige beslissing om in mijn gezonde lijf te laten snijden. Zelfs op de dag van de operatie keek ik er niet naar uit.Spannend hoe het zal worden, hoe groot de littekens worden en hoe ik me zou voelen na de operatie. Ik ging erheen met het openbaar vervoer en de bus van het station reed niet. Het alternatieve busje zat vol en mocht ons niet meer meenemen. Alle taxi’s zaten vol en ik stond in de wacht bij de telefoon van de kliniek. Uiteindelijk kon ik toch nog komen met een bus later,maar was ik er om 8:50 ipv 8:15 terwijl de operatie voor 9:20 gepland was... ik was flink overstuur, ondanks dat de verpleging erg vriendelijk was. Ze brachten me naar mijn kamer, lieten me verkleden en legden alvast wat uit over medicatie bij het herstel. Mijn bloeddruk werd gemeten en die was natuurlijk hoog. Toen mijn arts (dr. Van Engeland) kwam werd ik wel wat rustiger, maar ik had nog steeds tranen van de spanning en de stress van de reis. Ze tekende alles af en stelde voor het kleine verschil in grootte tussen de borsten ook te corrigeren. Ik ging al snel naar de OK. Al het personeel schudde me een handje en ook de anesthesist was heel vriendelijk en stelde me gerust. Ik ging fijn de narcose in. Voor ik het wist werd ik wakker in de uitslaapkamer en ik voelde me direct zo opgelucht! Ik leek uit een lekkere droom te zijn wakker geworden en de verpleegster in de uitslaapkamer was wederom heel aardig. De operatie had 1,5 uur geduurd en alles zag er goed uit. De tepels waren goed doorbloed. Ik ging al snel naar mijn kamer. Daar kreeg ik een sport bh aan en paracetamol en een infuus. De pijn viel me alles mee: een beetje branderig gevoel onder de borsten. De arts en de anesthesist zijn nog langsgekomen en waren beide positief. Mijn bloeddruk was nog wat laag dus ik moest voorzichtig naar het toilet. In de loop van de dag ging het beter. Ik heb af en aan wat dutjes gedaan. ‘s Avonds had ik gezonde trek en mocht ik al zelfstandig naar het toilet. Ik heb licht, maar goed geslapen op mijn rug en ‘s morgens zijn de wonden verzorgd en is de arts nog langs geweest en mocht ik naar huis.
 12. Ik zie dat mijn bericht niet goed is doorgekomen. Ik probeer het nog eens. De pijn is goed te doen met paracetamol. Ik ben net thuis en heb het resultaat bekeken. Ik vind het nog heel onwerkelijk! Zo gek dat dat mijn lijf is. De vorm ziet er nog wat gek uit. Ik denk dat dat ook komt doordat ik alleen maar gelegen heb en het moet in de loop van de tijd nog gaan veranderen. Nu is het liggen nog fijn omdat er dan geen druk op de littekens komt. Ik ga proberen me goed rustig te houden zodat het herstel goed gaat en de littekens hopelijk gaan meevallen.
 13. Het is gebeurd. Ik ben zo benieuwd hoe het eruit ziet, maar het is me alles meegevallen. De operatie was zo voorbij en sindsdien is de pijn goed te doen met
 14. Wat fijn dat je weer naar buiten kunt! Elke dag een stapje verder. Rustig aan. Hoe is het met het pijnlijke plekje?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×