• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

theezakjes

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Recente profielbezoeken

276 profielweergaven
 1. Hoi Asni, Ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat. Hoe is met het verschil in de borsten en hoe gaat het herstel? Groetjes, theezakjes
 2. Borstlift. Waar en wat vertel je op werk?

  Hoi allemaal, weer een update van mij: Ik ben afgelopen zondag bij Dr. van der Weij van Boerhaave geweest. Hij is een stuk goedkoper dan Bergman waar ik eerst was, maar voor mij was het geen fijne arts. We gingen vrij direct naar de stappen die ik moest nemen en daarbij leek hij weinig geïnteresseerd in waarom ik de operatie wilde en wat ik wilde. Hij ging snel over tot het maken van foto's en metingen. Ik kreeg geen voor mij duidelijk antwoord op mijn vragen of ik de operatie beter kon doen in zomer of winter. (In de winter ben ik vaak wat slanker en zijn mijn borsten een cupmaat kleiner). Al met al ik voelde me niet heel erg op mijn gemak. De foto's die hij liet zien van de operaties zagen er mooi uit. De nuchterheid van Dokter van Engeland van Bergman past meer bij mij. Gewoon eerlijk en duidelijk over de risico's zonder er drama van te maken, maar de risico's ook niet wegpraten. Ik ga denk ik nog langs bij een andere arts, maar weet nog niet welke en zal dan overgaan tot een keuze. Dat ik geen protheses wil is helder, maar nu een arts vinden waar ik me vertrouwd bij voel en die betaalbaar is. Als iemand nog tips heeft hoor ik ze graag.
 3. Ha Asni, Fijn dat herstel goed gaat. Kun je alweer alles doen wat je zou willen doen? Vervelend dat je borsten er anders uitzien. Of dit weggaat weet ik niet. Misschien kan iemand met ervaring je helpen? Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!
 4. Fijn dat alles goed gegaan is Asni! Rustig aan en herstellen van de operatie. Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat, maar fijn dat je nu al blij bent met wat je ziet!
 5. Heel veel succes volgende week! Ik ben benieuwd hoe het gaat en ga het volgen.
 6. Borstlift. Waar en wat vertel je op werk?

  Goed om te weten, dan is het helemaal niet zo uit de route Spannend Asni! Ik zie dat jij ook zoekt naar een borstlift zonder protheses. Volgende week al! Ik ben heel benieuwd hoe het gaat!
 7. Ja, ik ga me eerst gewoon eens laten informeren. Het zou ook zonde zijn als ik na de borstlift toch nog besluit nog een prothese te willen en weer onder het mes moet. Naast dat dat veel geld kost vind ik het vooral zonde om dan weer in mijn lijf te moeten snijden en te moeten herstellen. Ik houd je op de hoogte!
 8. Dank voor je uitgebreide verhaal! Heel fijn om te horen wat jij allemaal hebt meegemaakt, en bijvoorbeeld dat plaatsing van een prothese alleen maar achter de borstspier kan bij een borstlift! En wat fijn dat je over een maand al terecht kunt. Vind je het spannend? Ik heb zelf een gesprek gehad bij Bergman Dr van Engeland voor een lift zonder protheses. Zij gaf mij een fijn gevoel en zij ook al toen ik mijn kleren amper uithad dat ik een kandidaat ben voor een borstlift. Ik heb ergens foto's geplaatst, dan kun je zien hoe 'zielig' mijn borsten zijn. Over 3 weken ga ik praten bij de Boerhaave kliniek bij Dr van Weij. Hij wordt hier op het forum veel genoemd. Bovendien is Boerhaave 1300 euro goedkoper (ben benieuwd hoe het zoveel kan schelen). Nu ik wat meer op het forum kijk wil ik misschien toch eens informeren naar de mogelijkheden van protheses. Zoals jij zegt, als je het doet, doe het dan mooi. Maar ik twijfel daar wel over vanwege een slechte ervaring in de familie na het verwijderen van borsten ivm borstkanker... Hier zie je mijn voorsteltopic: Ik ben benieuwd hoe het verder gaat bij jou!
 9. Borstlift. Waar en wat vertel je op werk?

  Ben jij al door hem geopereerd, Sky_1? Nu ik alles op de site aan het bekijken ben ga ik toch ook twijfelen over protheses. Ik ga me over drie weken eens laten informeren bij Boerhaave.
 10. Borstlift. Waar en wat vertel je op werk?

  Ik heb even gekeken en deze kliniek zit wel erg uit de route, maar ik hoor veel mensen positief over hem. De foto's op de website laten geen borstlift zien, maar voornamelijk borstvergrotingen. Heeft iemand ervaring met borstlift bij hem?
 11. Borstlift. Waar en wat vertel je op werk?

  Ik heb nu ook een afspraak gemaakt bij Dr Van der Weij in de Boerhaave kliniek over drie weken. Na alle verhalen hier ben ik wel benieuwd en bovendien is het daar een stuk goedkoper.
 12. verdrietje

  Jeetje verdrietje, wat een verhaal! Fijn dat je nu gehoord wordt. Hopelijk gaat het goed opgelost worden.
 13. Ik herken dit ontzettend! Ben benieuwd naar de adviezen die jij krijgt. Ik wil zelf ook een borstlift laten doen. Hoe is je consult in Venlo geweest? En waarom heb je gekozen voor protheses? En wat voor protheses? Ben heel benieuwd naar je ervaringen en hoe jij je keuzes hebt gemaakt!
 14. Is het nog de moeite?

  Hoi allemaal, Ik zie ook dat veel jonge meiden al iets aan hun borsten laten doen. Zelf ben ik 35 en krijg ik van vrienden met ervaring het advies om het vooral te doen. Ik denk dat je er nooit te oud voor bent. Als je gezond bent en fit, dan zul je vast mooi herstellen. Het is voor mij een verademing geweest om de knoop door te hakken en een consult te hebben bij een kliniek. Het is mogelijk en helemaal niet zo raar wat ik wil! Ga vooral eens praten en kijk hoe dat voor jou voelt. Succes met de keuze!
 15. Hoi Savannah, Welke cupmaat heb je nu en wat zou je graag willen?