Ga naar inhoud

Gigi36

Leden
  • Aantal items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gigi36

  1. Ik heb 295 cc dual plane laten plaatsen anatomisch en ben van een kleine A naar een D-cup gegaan, 1 bh heb ik in een C moeten kopen. In mijn ogen lijken ze wat te klein terwijl mijn omgeving zegt dat het mooi en heel naturel is. 295cc was dan ook het max. dat ik mocht gaan zodat het niet fake zou zien. Het resultaat is er wel, iemand die het niet weet, zal het ook niet zien. Ben nu iets meer dan vier maanden PO en vind dat ze nog veel veranderd zijn, ben volop terug aan het sporten, zwemmen, fietsen en krachttraining en heb de indruk dat ze nog steviger en wat groter lijken sinds ik weer zo actief bezig ben. Ik hoor van veel mensen die zeggen achteraf dat het iets groter mocht zijn. Ik ben tevreden maar mocht ik het opnieuw doen zou ik toch voor dat ietsje meer gegaan zijn. De arts heeft rekening houden met mijn gestel en de max. grootte bepaald wat nog naturel zou zijn, aan de zijkant komen ze gelijk met de rand van mijn lichaam en niet erover. 

  2. On 18-1-2018 at 5:13 PM, jcjcjc said:

    Hey meiden, ik ben 1,67m en weeg 53 kg, voorsituatie 75AA, wou een uitkomen op een goeie C. 12 januari geopereerd met 300cc Sebbin implantaten. Volgende week vrijdag mag drukverband eraf en plaats ik foto's op m'n profiel. Ben zo benieuwd! :)

    Proficiat ik heb 295cc sebbin 10 weken geleden laten plaatsen :) ik zal volgen wil jou gerust ook foto doorsturen. Proficiat met de boobies :)

  3. 12 hours ago, Sun04 said:

    @Bunny87 Hey! Bedankt voor je berichtje, ik heb er veel uitgehaald :). Zo leuk dat je er blij mee bent!! Hopelijk verloopt je herstel vlot :).

     

    Mijn max is 255cc met de Motiva's full round dual plane en dat zou me een volle C moeten geven dus dat wordt het ;). Als hij tijdens de operatie merkt dat er onvoldoende ruimte is dan worden het die van 235cc Motiva maar dat vind ik dan ook oké :). Ik ben uiteindelijk echt een kleintje en fijntje dus meer dan 255 zou mijn lichaam compleet uit balans krijgen en dat wil ik niet... Hij zei dat met de 235cc ik een evenwicht tussen naturel en fake zou hebben en met de 255cc net ietsje minder natuurlijk omdat het aan de zijkanten iets gaat uitsteken, maar dat vind ik zelf eigenlijk mooi :).

    Ik zei "het is maar 20cc verschil" maar Verdonck antwoordde dat door mijn gestalte en weinig vetweefsel 20cc een groter verschil kan maken dan bij vollere dames...

     

    2 februari is het aan mij!

    Nu aftellen maar en veeeeel info en inspo halen op dit forum ;). Hou je goed! 

    Zeker goed luisteren naar je pc zij hebben de meeste ervaring. Ik heb lang getwijfeld tss 255 cc en 295 cc Sebbin anatomisch dual plane en uiteindelijk voor de grootste gegaan. Ik had een A en heb nu C in medische BH. 295 was ook het maximum dat ik mocht gaan om het nog natuurlijk te laten zien. En ben heel tevreden met het resultaat en vooral blij dat ik niet kleiner ben gegaan want ging maar op een B uitkomen dan. Ik ben 1,66 en weeg 51 kg. En ze wennen snel hoor ;) 

  4. Hier ook lang getwijfeld tss 255 cc en 295 cc, bij mij zijn het implantaten van Sebbin geworden. Bij mijn eerste gesprek had ik ook aangegeven dat ik het vooral natuurlijk wil, dat het niet twee bollen zijn die op mijn lichaam geplakt zijn, 295 cc was het maximum dat ik mocht gaan, voor de borstspier ging het niet gaan want dan zou het er fake uitzien, dus is het achter de borstspier geworden bij mij. Mijn dr. zei dat ik niet over de breedte van mijn borstklier mocht gaan om het natuurlijk te laten uitzien. Vorige week ben ik dus geopereerd met 295 cc en ben supercontent met het resultaat, het is heel natuurlijk, niet te groot, niet te klein, als je wil @Sun04 stuur ik jou een fotootje door, heb al veel positieve reacties gekregen. Ik heb nu een 70 C in medische bh, wat ik wou :) En het went snel geloof mij maar .... grtjs,

  5. Na een weekje kan ik al terug rustig koken wasje instoppen wandelen en wat opruimen juist voor de grote huishoudelijke taken heb ik een huishoudhulp ingeschakeld. Mijn dochtertje is 8 en zoontje 6.5 dus ze kunnen al redelijk hun plan trekken. Ben wel nog enorm moe denk van de narcose geweest en het feit dat ik niet goed slaap op mijn rug....heb meer last van mijn rechter- dan van mijn linkerborst. Maar ben superblij met het resultaat :)

  6. Ik ben niet bij dr. Rogge geweest, ik heb 295 cc achter borstspier laten plaatsen insnede is onder de borst gemaakt. Mijn chirurg is niet voor het plaatsen via de oksel.  Had ook schrik voor de pijn en was dan ook op van de zenuwen. De eerste drie dagen waren de ergste, borsten stonden gespannen pijn bij de minste beweging, maar ben nu 1 week po en het gaat al beter, de pijn is heel veel verminderd. Juist nog branderige steken met momenten. Ik heb een prothese gekozen die niet breder is of mijn borstklier omdat ik een mooi natuurlijk effect wou. Ik had een lege 75 A en denk dat ik nu op een C zit, mijn medische bh is toch een C. Maar naar het schijnt zullen mijn borsten nog veel veranderen de komende weken ... dus ben benieuwd. Ben wel blij dat het resultaat er al is, geen opvallende bolle rondingen en heel natuurlijk, als je wilt wil ik je wel een foto doorsturen. Alvast veel succes dinsdag en het komt allemaal goed je zal zo content zijn :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.