Ga naar inhoud

Bushaju

Leden
  • Aantal items

    147
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bushaju

  1. Hoi, om een Lang verhaal kort te maken ga ik het in een paar zinnen proberen uit te leggen. Na mijn eerste bv had ik na een jaar een herstel operatie aan de rechterkant wat weer niet goed was gekomen.. Toen besloten om een wissel te doen bij Wouter van der pot.. super tevreden mee trouwens. Maar 2 jaar geleden voelde ik een knobbeltje in mijn linkerborst.. echo en mri gehad.. niets op te zien. Ondertussen is dat knobbeltje ook weg… ik voor het tenminste toch niet meer.. nu voel ik een knobbeltje rechts, ook precies weer aan de rand van de prothese. Ik moet dinsdag voor een mri maar ik maak me zo erg ongerust dat het me deze x niet mee gaat zitten.. 

    Is er iemand wat hier ook wat ervaring mee heeft gehad.. of ook al eens iets heeft ge geld aan die rand van de prothese… 

     

    -x- liefs 

  2. 15 uur geleden, Ellen125 zei:

    Update...

     

    Vandaag ben ik bij Verdonck geweest voor de controle na de correctie. 

     

    Het was een verhelderend gesprek. 

    We hebben mijn before foto’s uitvoerig besproken en hoe het nu is. Mijn borsten hadden blijkbaar al een klein verschil. De ene is van nature ronder en de ander ovaler.

    (Wel gek dat geen 1 arts met het consult over dit verschil heeft gehad. Alleen Dr Straten noemde een klein volume verschil weet ik nog dat te verwaarlozen was)

     

    Verdonck zegt dat er weinig aan te doen is. Maar hij gaf nu 2 opties mocht ik toch nog wat willen proberen:

    1. De andere (mooie borst) corrigeren door wat huid weg te nemen zodat die hoger komt

    2. Deze borst opvullen dmv eigen vet.

    Ik heb besloten geen risico meer te nemen. Geloof namelijk niet dat het nu 3x scheepsrecht is.

     

    Verder was de prothese nog een klein beetje harder maar hij zei wel dat het geen groot verschil meer gaat geven wanneer ze even zacht zijn. 

     

    Ik vind het jammer, maar ik heb het geprobeerd en blijkbaar is Verdonck achteraf toch niet de arts voor mij. 

     

    Nog wat andere dingen besproken. 

    Ik mag bijvoorbeeld weer bovenlichaam trainen alleen nog beetje uitkijken met hele zware gewichten.

    Nu dat ik er toch was ook gesproken over een wissel. Hij zei dat het beste is om iedere keer 1jr te wachten en dat je dan max. het dubbele groter kon gaan -10%. Dus in mijn geval naar 500cc (nu 275cc). En dat je bij een wissel altijd iets groter moest gaan omdat ze ook het vliesje weghalen en door je lichaam schuift de prothese een beetje en je wilt dat die nieuwe op z’n plek blijft zitten dus heb je alrijd een iets grotere maat nodig. 

     

    Hij had ook 1050cc liggen zag ik toen wij het over die wissel hadden :18: Ik kan mij niet voorstellen dat hij dat doet. Dat kon in mijn geval alleen in 3 stappen, maar die behoefte heb ik niet ? 

     

    Ook de sneeuw getrotseerd hiervoor.

    Conclusie: opgelucht en teleurgesteld. Dit hoofdstuk wordt gesloten en nu proberen hier oke mee te zijn. Ik ben absoluut niet ontevreden, maar ik had wel iets meer verwacht..

    Ik hou me maar vast aan de gedachte dat ik 2 juni eindelijk 2 jaar boobies heb :43:

     

    xx

     

    Pff ik vind het echt jammer voor u.. ge ziet natuurlijk dat er bij u vóór situatie ook al iets van verschil is.. maar dat had hij toch ook gezien.. 

    ik denk dat verdocnk hele mooie borsten kan maken, als er geen problemen zijn. Maar als er op voorhand al iets is, dan lukt het blijkbaar toch niet zo goed.. ik ben morgen zelf ook weer 2w po na mijn herstel operatie, op het moment gaat het wel nog de goede kant uit, maar toch heb ik nog altijd schrik dat het op weer op een bepaald moment blijft hangen en geen vooruit gang meer heeft.. mijn borst zag ee wel heel anders uit na mijn herstel operatie dan die van u.. 

    wat ga je nu doen?? Een 3e keer bij hem zou ik persoonlijk niet doen.. 

    • Like 1
  3. 2 minuten geleden, Ellen125 zei:

    Hi @Bushaju

     

    Ik had geen overmatige kapselvorming zoals ik begreep. Het probleem was de plooi. Maar kapsel moet dan weggehaald worden om prothese te laten zakken. 

     

    Dat is idd dan toch wel een andere operatie en

    herstel vermoed ik.. 

    ik ben

    er zelf niet 100% gerust in.. vandaar al de vragen.. Mercikes :-) 

  4. Op 15-11-2018 om 15:16, Ellen125 zei:

    Hey @Bushaju

     

    Er moest ruimte bij de plooi gemaakt worden zodat prothese kan zakken. Dan is het wat zwakker dus uitkijken. De richtlijnen van herstel door Indra dus ze zal wel het algemene hebben doorgegeven.. 

     

    Sowieso hebben ze kapsel weggehaald en dan is het 6 weken opletten dat je niet teveel doet omdat je dat proces niet wilt verstoren. Liever maar beetje mijn gemak houden dan dat nu nog niet goed is. 

     

    Nee alleen geduld denk ik. Borst zou eerst op oude plek weer zitten en dan nu geduld dat het ruimte heeft voor die ronding. Band moet ik om zodat prothese niet omhoog gaat omdat kapsel dus (deels?) weg is.

     

    Xx

    Ik vind dat uw borst er precies wel wat soepeler uitziet.. 

    bij mij is het blijkbaar maar een kleine ingreep.. na 1 week mag ik weer werken. Natuurlijk dat heffen enz dat blijft het zelfde. Bij mij os het alleen kapsel weg halen. De borstolooi was goed.. daar heeft hij niks van gezegd.. ik had categorie 2.. jij? Of heeft hij daar niks over gezegd? 

  5. Ik dacht dat dat herstel na een herstel operatie niet zo heftig was? Maar bij jou is dat miss omdat ze echt niet goed zat? Wat heeft Verdonck jou verteld op voorhand? Want tegen mij zei hij dat ik na 1week weer gewoon alles kon.. nu begin ik toch wat schrik te krijgen want ik ben zelfstandige kapster en ik heb ook maar 1week om

    te rusten.. ik heb jou foto bekeken.. dat zal zeker wel normaal zijn zeker dat dat nog steeds op die plek zit.. als je de eerste x gaat, zitten

    ze nog hoger.. dus nu zal ze wel kunnzn

    zakken.. hadden ze daar iets over gezegd? Jorro is toch ook geweest? Heb je van haar nog iets gehoord? 

     

  6. Ik ga 10januari voor mijn herstel operatie., ik hoop natuurlijk wel dat het allemaal goed gaat komen, en dat ik er geen spijt van ga krijgen.. ben wel heel benieuwd hoe ze eruit ziet nu bij jou.. bij mij was het maar een kleine ingreep zij Verdonck, 1weekje vrijaf was ook genoeg... die pleisters en verband zijn idd een hel als je er niet tegen kan.. ik had ook veel jeuk vorige x maar ik kon het gelukkig goed verdragen., 

     

  7. Ik ga 10januari voor mijn herstel operatie., ik hoop natuurlijk wel dat het allemaal goed gaat komen, en dat ik er geen spijt van ga krijgen.. ben wel heel benieuwd hoe ze eruit ziet nu bij jou.. bij mij was het maar een kleine ingreep zij Verdonck, 1weekje vrijaf was ook genoeg... die pleisters en verband zijn idd een hel als je er niet tegen kan.. ik had ook veel jeuk vorige x maar ik kon het gelukkig goed verdragen., 

     

  8. 30 minuten geleden zei Ellen125:

    Vandaag gemaild met Belgian Breast Clinic. 9 november staat gepland :) 

    anesthesie lijstje weer invullen en dan is het aftellen tot m’n herstel operatie. Toch wel een beetje spannend!! 

     

    P.s. Voor iedereen die nieuwschierig is: ik betaal voor mijn herstel €350 en ben daar tevreden mee. Discussie hierover is dus niet nodig ;) 

    Yes.. ben heel blij voor jou.. ben zelf heel benieuwd hoe het gaat verlopen.. en hoe het er erna gaat uitzien.. sowieso heel veel succes als het zover is.. xxxx 

  9. Ik volg je nog je steeds.. ik ben in oktober 1j po.. maar bij mij is het ook nog niet oké. Voor mijn man maakt het niet zoveel uit, maar in zelf heb dagen dat ik het niet goed kan aanzien. Ben heel benieuwd hoe het bij u gaat aflopen.. als ik er iets aan laat doen is het pas volgend jaar januari.. ik zie op tegen alweer een operatie.. 

  10. 11 uur geleden zei Ellen125:

    Een lange tijd geleden, maar dan hier eindelijk een update...

     

    Na mijn telefoongesprek in februari met Verdonck was ik ongerust. Het was geen fijn gesprek en ik moest wachten tot 5 juni en dan zou ik een consult hebben met Verdonck en met zijn collega Danau. 

    Omdat ik het niet zo goed vertrouwde heb ik een second opinion geboekt bij Nio (parkkliniek) en Winters (jan van goyen).

     

    Bij parkkliniek was het ontzettend uitgelopen (45min) niet heel blij mee en ik stond na 10 min weer buiten maar het was een heel fijn gesprek. Nio heeft mijn voorfoto's op mijn telefoon bekeken en vergeleken met hoe het nu was en gelukkig was hij tot de conclusie dat Verdonck niks verkeerd had gedaan. De borstvergroting was precies zoals mijn voorsituatie. Helaas is er van te voren niet vermeld dat ik een klein verschil in hoogte van de plooi had. De oplossing volgens Nio zou zijn om de plooi iets te verlagen. Dan zit de tepel meer op gelijke hoogte en heb ik meer ronding onder in beide borsten. Een fijn gesprek dus :) 

     

    Het gesprek bij Winters was niet prettig, eerst heb ik 1,5 uur in de wachtkamer gezeten! En vervolgens wilde hij mijn voorfoto's op mijn telefoon niet zien. Hoe kun je dan iets vergelijken of een uitspraak doen? Hij dacht dat ik links een botteling out zou hebben ?! De assistente bemoeide zich ermee en wilde ook haar zegje doen. Ze hebben foto's gemaakt en mij duidelijk gemaakt dat ik er beter niks aan kon doen. Misschien als ik ooit een wissel zou doen. Voor mij kwam het over dat ze niks aan mij konden verdienen dus ook geen moeite wilden doen terwijl ze goed wisten waar ik voor kwam. Heel naar gevoel aan over gehouden.

     

    Eindelijk dinsdag 5 juni naar België. 

    Eerst een gesprekje met Verdonck en hij wachtte mij voor al op. Verdonck was heel aardig en welwillend. Hij heeft alles nog een keer gecontroleerd en foto's gemaakt. Hij snapte het verschil en gaf mij 2 opties: tepel verplaatsen of plooi een iniminie beetje verlagen. Hij vond zelf de plooi verlagen de beste optie. Nog wat dingen besproken en toen door naar dr. Danau. Verdonck wilde dit zo omdat ik dan 2 adviezen zou horen die niet op elkaar zijn afgestemd. Danau heeft alles nagemeten. Hals naar tepel en tepel naar plooi. Hij kwam tot de conclusie dat hij er niks aan zou doen. Masseren om het te laten zakken en weer 6 maanden wachten maar dat doe ik nu al maanden en dat ben ik beu. 

     

    Omdat ik graag Verdonck nog eens wilde zien om alles door te spreken kon ik daar weer terecht. Hij snapte dat ik niet weer wilde wachten en hij heeft alles uitgelegd rondom het verlagen van de plooi. Ik moest er maar even goed over nadenken en dan zou de operatie in het najaar zijn. Hij sprak over de normale risico's zoals infectie maar ook het risico op een double bubble en bottoming out. Dit heeft mij veel schrik bezorgd en daarom heb ik gisteren nog even gebeld met Verdonck. Asm ik mij goed aan de 8 weken herstel zou houden, geen krachttraining met mijn armen zou doen en niet zou tillen dan was er weinig om bang voor te zijn. De risico's zijn er dan nog maar wel minimaal. Je moet dan gewoon erg oppassen omdat de huid dan heel zwak is. Ik denk dat ik er gewoon voor moet gaan, maar ik ga toch nog even nadenken. Ik moet het uiterlijk in september doorgeven als ik een specifieke datum in november in gedachten heb.

     

    Gelukkig is dus alles heel erg meegevallen en heb ik mij een beetje zorgen gemaakt om niks. Zo zie je maar weer dat dingen per e-mail en telefoon heel anders overkomen dan in persoon. Verdonck wil alles netjes voor mij oplossen en daar ben ik heel blij mee. 

     

    Voorlopig dus een goed einde. Nu hopen dat de hersteloperatie ook goed gaat en dat ik volgend jaar eindelijk 2 mooie (zoveel mogelijk) gelijke borsten heb.

     

    xxx

    Hey meid, 

    wat een goed nieuws.. heb vaak aan je moeten denken. Ik wist dat je in juni terug moest, ik was dus ook heel benieuwd naar wat hij nu werkelijk ging doen. Ook omdat ik zelf met wat verschil zit volg ik het op de voet hier bij jou. Gelukkig dat je het antwoord hebt gekregen wat je ook verdient. Nu is het enkel nog beslissen of je het wil of niet.. in jou geval zou ik er niet te veel over nadenken en er gewoon voor gaan. Het is te groot om het te laten gelijk het nu is.. en ben er zeker van dat het allemaal goed komt. Goed luisteren naar Verdonck zijn advies en het komt goed. 

    Ben heel blij voor jou dat er een duidelijk antwoord is gegeven op al jou vragen. 

     

    Liefs

  11. 1 uur geleden zei Brenda88:

    Dankjewel! Hoe kom ik met haar in contact? Heb me nl nog maar enkele dagen geleden geregistreerd op deze site en weet dus niet hoe alles werkt.. 

    Er is een zoek balk, did moet je wel veranderen door op het pijltje te klikken en dan

    kan je een keuze maken en klik je op leden. Dan de naam

    invoegen. En dan moet het lukken. Zo kan

    je ook een

    prive berichtje naar haar sturen. 

  12. Ik zou aan je chirurg vragen hoe je hem het beste kan dragen. Normaal gezien als je hel juist omdat doet dan drukt hij enkel op de nog niet ingedaalde borst., maar ik begrijp je onzekerheid. 

    Ofwel moet je het eens vragen aan

    best_boobie. Zij kent iemand wat de band op een andere manier heeft gedragen. 

    Liefs 

  13. 43 minuten geleden zei Ellen125:

    @Lavelle Ik had een berichtje op Facebook geplaatst maar toch maar eraf gehaald. Er meiden die alles naar hem doorspelen. Kreeg een pb dat hij gaat dreigen met een rechtszaak :o 

     

    Ik wil eigenlijk wel nu naar een arts in NL. Sowieso kwa afstand. 

     

    Nu blijkt wel dat er veel ontevreden meiden zijn. Heb een paar pb’s gehad. Maar zodra je iets negatiefs online gooit krijg je gedoe met hem en kun je hulp wel vergeten :( 

     

    Het is niet dat ik niet tevreden ben. Die ene borst is heel mooi maar ik krijg nu iedere keer een andere reactie. Hij zou het oplossen maar nu schuift hij het op mij af. Dat is gewoon niet eerlijk. 

     

    Maar even kijken of ik ergens bij een andere arts kan kijken. 

    Ooh nee? Had hij jou een pb gestuurd? 

  14. 52 minuten geleden zei Ellen125:

    Jawel, je zou erin moeten kunnen.

    Als een reactie bij de foto van 6 maanden po staat een foto waarop het verschil overduidelijk te zien is.

     

    Geen idee, hij zei dat het soms wel 1,5 jaar kon duren en dat die laatste paar maanden nu ook niet meer uitmaken :o

     

    Ik zit te denken om misschien eens contact op te nemen met faceland aangezien zij ook met motiva werken, dat lijkt me wel het fijnste. Maar weet niet wat de andere opties zijn. Vind echt belachelijk dat ik nu weer moet wachten. Nu vind ik het wel vreemd dat ik nu wel een duoconsult moet. Had mij dan nu op en neer laten komen. Heb gewoon geen vertrouwen dat het uit zichzelf goed komt. Misschien dat Verdonck het gaat oplossen maar ik ga niet weer een smak geld betalen om het nu goed te krijgen. 

     

    Lijkt wel op hetzelfde inderdaad, maar ik heb niks meer van Jorro gehoord :( 

    Ik snap ook niet waarom hij zo doet, ik had gehoopt dat ik deze zomer 2 mooie borsten zou hebben en dan zit ik deze zomer weer met die ellende :30: Mijn vriend is ook echt kwaad nu. Bij 6 maanden consult beloven dat hij ze even mooi gaat maken en nu zeggen dat ik weer moet wachten en er misschien wel een paar oplossingen zijn maar dat de vergroting precies obv mijn voorsituatie is. Dat geloof ik gewoon niet. Als ik naar mijn voor foto's kijk zie ik niet het verschil wat ik nu heb. Die prothese zit gewoon niet goed. Als ik beide armen omhoog doe dan is links zo mooi en rechts is weer zo'n rare vierkant achtige vorm, niet rond in ieder geval. En dat zou het wel moeten zijn. Het klopt gewoon niet, maar het wordt nu afgedaan alsof het aan mij ligt. Ik heb niks verkeerd gedaan tijdens mijn herstel...

    Ik vind eerlijk gezegd dat ge al vanaf uw eerste foto’s  ziet dat er iets mis is. Alsof die precies naar achter geduwd wordt. Alle zo lijkt het voor mij. Ik zou het erop wagen en eens even ergens anders laten kijken.. miss kunnen zei contact op nemen met Verdonck. Want dit slaat helemaal nergens op. Nee jorro is niet meer op het forum geweest denk ik. Jammer, ik had zo graag geweten hoe het met haar gaat. 

  15. 22 minuten geleden zei Ellen125:

    Ik ben heel heel heel teleurgesteld in Verdonck :102:

     

    Zojuist heb ik een telefoontje van hem ontvangen over het verschil dat er nog steeds is na 9 maanden.

    Het verschil zien ze, maar Verdonck geeft aan dat dit vooraf ook al zo zou zijn?! Hierover heeft hij nog nooit gesproken (en de andere artsen die voor hem heb gezien ook niet). Ze vroegen zich af wat mij het meest stoorde en dat is gewoon dat de tepel niet op gelijke hoogte zit en de onderkant niet goed gevuld lijkt te worden door de prothese. 

     

    Zijn eerdere belofte om mijn borsten even mooi te maken kaatst hij nu terug. Wanneer ik 1 jaar po ben moet ik terug op een duo consult met hem en die collega arts en gaan ze vertellen wat wel en wat niet kan om het op te lossen. Hoe of wat heb ik geen idee van, maar ik voel me alles behalve echt gehoord. Vertrouwen is nu wel echt weg aan het gaan :24: Na de eerste consulten had ik hoop op een goede afloop maar hier heb ik geen 3400 euro voor betaald...

    Als ik dit van te voren had geweten, weet ik niet of ik nog steeds voor Verdonck had gekozen. Ben heel verdrietig nu..

    Heb je geen album meer? 

  16. 14 minuten geleden zei Ellen125:

    Ik ben heel heel heel teleurgesteld in Verdonck :102:

     

    Zojuist heb ik een telefoontje van hem ontvangen over het verschil dat er nog steeds is na 9 maanden.

    Het verschil zien ze, maar Verdonck geeft aan dat dit vooraf ook al zo zou zijn?! Hierover heeft hij nog nooit gesproken (en de andere artsen die voor hem heb gezien ook niet). Ze vroegen zich af wat mij het meest stoorde en dat is gewoon dat de tepel niet op gelijke hoogte zit en de onderkant niet goed gevuld lijkt te worden door de prothese. 

     

    Zijn eerdere belofte om mijn borsten even mooi te maken kaatst hij nu terug. Wanneer ik 1 jaar po ben moet ik terug op een duo consult met hem en die collega arts en gaan ze vertellen wat wel en wat niet kan om het op te lossen. Hoe of wat heb ik geen idee van, maar ik voel me alles behalve echt gehoord. Vertrouwen is nu wel echt weg aan het gaan :24: Na de eerste consulten had ik hoop op een goede afloop maar hier heb ik geen 3400 euro voor betaald...

    Als ik dit van te voren had geweten, weet ik niet of ik nog steeds voor Verdonck had gekozen. Ben heel verdrietig nu..

    Heb jij dab niet het zelfde probleem als jorro? Daar deden ze toch niet zo. Als het bij jou zo gaat, zie in de bui bij mezelf ook al hangen.. ik snap het toch niet goed. Als Het vanonder niet goed gevuld is dan is er toch iets mis.. ik vind het echt balen voor u. Ik zou eens even voet bij stuk houden. En het niet zo laten. Gij vraagt toch ook niet se helft van uw geld terug omdat hij maar half werk geleverd heeft??? Niet opgeven. Niet wachten tot dat jaar om is. Het heeft geld genoeg gekost. Ik zou idd ergens ander gaan

    latdn kijken, jouw verhaal uitleggen en kijken wat hun advies is. Kan nooit kwaad. 

  17. Op 17/2/2018 om 23:12 zei Ellen125:

    Stephanie is z’n vrouw. Die is er nog wel, maar als je belt of mailt krijg die Indra ofzo te spreken. 

     

    Hmm die band vond ik niet zo erg en die sport bh ook niet alleen wel dat stomme ding vlak na de operatie. Hoop dat hij dat achterwege laat :P 

    Ik zou wel eens iemand willen zien van

    verdonck na een herstel operatie.. :rolleyes:

  18. 7 uur geleden zei Ellen125:

    Hij werkt met een andere arts tegenwoordig die wel een borstlift doet. Kan me wel voorstellen dat je wil overleggen wat een andere arts ervan vind of voorstelt. 

    Had hem gemaild dat ik niet langer kon wachten, dat er niks veranderde en hij beloofd had mijn borsten even mooi te maken en hem graag daaraan wilde houden ;) 

     

    Wil niet zeggen dat die andere arts mij eventueel zou opereren he! Zou daar namelijk niet mee akkoord gaan, maar overleggen wat hij denkt dat het beste is kan geen kwaad natuurlijk. Ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben, hoe en wanneer het opgelost gaat worden. 

     

    Verdonck mailde dat hij graag foto’s kreeg en die Indra mailde dat Verdonck gaat overleggen en die arts nu met vakantie is. Vind het allemaal prima. Ben allang blij dat ik binnenkort gewoon meer weet want was het wachten nu zo beu.

    Idd ge hebt wel gelijk.. het wachten heeft nu wel kang genoeg geduurd zonder resultaat.. ik ben zelf heel benieuwd wat ze gaan zeggen en wanneer ze iets gaan ondernemen.. ik moet 5april om controle.. ben dan 6m po. Bij mij is mijn rechterborst wat niet heel goed meedeed met de andere borst toch goed gezakt, maar ik heb nig steeds verschil.. met beha is het wel niet te zien.. maar zonder wel. Jorro heeft ook een hersteloperatie gehad. Heb jij nog iets van haar gehoord hoe het nu met haar gaat? 

  19. 11 uur geleden zei Keetjeee:

    Ik ben vanavond bij de PC geweest, hij vond het er heel mooi uit zien en zag het verschil eigelijk niet zo, pas toen ik het echt aanwees. Volgens hem is er niet heel veel te doen en ook niet nodig om er iets aan te doen, het ziet er heel natuurlijk uit en het zal allemaal nog wat zakken. We hebben naar een foto gekeken voor de operatie en daar zie je dat mijn borsten al niet gelijk waren, niet heel drastisch, maar met een A cupje valt het allemaal wat minder op haha!

    Ik heb de oude foto toegevoegd aan mijn album!

    Oh ik zie dat je album niet privé is. Het is omdat ik het wist dat ge het ook ziet omdat ik erom gelet heb. Maar Het is idd een minimaal verschil.. en borsten zijn nooit gelijk.. ze zien er al heel mooi uit. Hoelang ben jij po? En bij welke pc en jij geweest? 

  20. 11 uur geleden zei Keetjeee:

    Ik ben vanavond bij de PC geweest, hij vond het er heel mooi uit zien en zag het verschil eigelijk niet zo, pas toen ik het echt aanwees. Volgens hem is er niet heel veel te doen en ook niet nodig om er iets aan te doen, het ziet er heel natuurlijk uit en het zal allemaal nog wat zakken. We hebben naar een foto gekeken voor de operatie en daar zie je dat mijn borsten al niet gelijk waren, niet heel drastisch, maar met een A cupje valt het allemaal wat minder op haha!

    Ik heb de oude foto toegevoegd aan mijn album!

    Zou ik ook mogen meekijken? Ook verschil met de borsten.. maar het begint toch wat bij te trekken. Wel ondertussen 4maanden po. 

    • Like 1
  21. Op 15/1/2018 om 21:35 zei Keetjeee:

    Hoi, 

     

    Ik ben eind november geopereerd door Dokter Damen (Diana Gabriels) in Oisterwijk. Operatie is goed gegaan, herstel ging snel en weinig last gehad. Ik heb braaf 6 weken lang 24/7 mijn sport BH om gehad en op mijn rug geslapen. Ik ben nu 7 weken verder en heb 's nachts nog altijd de sport bh om en slaap over het algemeen nog op mijn rug. 

     

    Sinds zondag zie ik ineens tot mijn schrik dat mijn rechter borst groter is, volume zit meer aan de zijkant en hij is ook zachter. Net Diana Gabriels foto's gemaild en ik moet over 3 weken langskomen (dit is de eerste mogelijkheid..) ik heb foto's in mijn privé album gezet, mocht iemand ze willen zien.

     

    Moet ik me zorgen maken? Kan ik oefeningen doen om links uit te laten zakken of een band om? Ik slaap wel vooral op mijn linkerzij, kan dat een verschil maken?

     

    Thanks voor de hulp :)

    Zou ik ook mogen meekijken.. Kheb het zelfde probleem, wel

    andere pc en 4maanden po.. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.