Ga naar inhoud

Bunny87

Leden
  • Aantal items

    238
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door Bunny87

  1. Nog even toevoegen aan men bericht dat ik men borsten absoluut niet fake vind. Dat was ook een must voor mij! Ik wilde mooie natuurlijke borsten en dan is het ook. Natuurlijk zijn ze nu nog volop aan het indalen en ze zijn zelfs al een beetje zachter. Nog eventjes wachten (paar maand) en dan zie ik het definitieve resultaat. Ik ben er nu al verliefd op dus het kan alleen maar beter worden :wub:

  2. Hey @Sun04! Ik ben 1m71, weeg 56kg en kreeg op 18/10 motiva ergonomix full 295cc (dual plane). Ik ben gestart met een A-cup. Tijdens het eerste consult vond ik de grootste pasmaat (was 300cc) eigenlijk wel mooi maar omdat hij zei dat dat zou uitkomen op een D-cup schrok me dat af en zei ik dat ik voor een maatje kleiner wilde gaan. Dat was dan 250cc of 275cc... Na men consult en hier te lezen op het forum begon ik te twijfelen. Zou het wel groot genoeg zijn? Zou ik toch niet voor de grotere gaan? Ik had dan een mailtje gestuurd met de vraag of hij toch die 295cc ook kon voorzien. Dat was geen probleem. De dag van de operatie zelf zou ik dat vlug nog even bespreken met hem. Hij zei me dat die 295cc op het randje naturel/fake zou zijn, maar ik ben heeeeel erg blij dat ik daarvoor gegaan ben. Ik ben van men A'tje naar 80C gegaan (in men sportbh's). Ik ben nu 36 dagen po en heel gelukkig met men nieuwe boobs. Van mij mocht het zelfs nog een beetje meer geweest zijn :D het is waar wat iedereen hier zegt, het went zooo snel!

    Verdonck zei me voor ik naar het ok ging: je moet jezelf de vraag stellen of je teleurgesteld zou zijn als ze wat te groot zouden uitvallen of eerder als ze wat kleiner zouden uitvallen. In mijn geval zou ik ongelukkig geweest zijn mochten ze kleiner uitvallen dus ik heb er goed aan gedaan om toch voor die 295cc te gaan. Het verschil tss 275 en 295 is niet veel hoor maar toch, ik zou spijt gehad hebben... 

    Met die 230cc zal je waarschijnlijk uitkomen op een mooie B-cup. Als je liever een C-cup hebt zou ik voor de 250cc of zelfs 275cc gaan. 

    Goed dat je nog eens voor de tweede keer op consult gaat! Dan kan je nog eens passen. Dit forum is ook een grote hulp bij het maken van je keuze. Uiteindelijk ben jij wel degene die de touwtjes in handen heeft maar toch, het is echt een hulp om al die ervaringen te lezen. Zo kan je je ook een beter beeld schetsen van hoe alles zal verlopen enz... 

    Zowiezo ben je bij dr. Verdonck in goede handen! Hij is echt een topchirurg met een topteam! Je kon geen betere chirurg kiezen ;) 

    Succes met het maken jouw keuze en daarna aftellen naar de grote dag!!! :53:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.