Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Ilseb

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

3 Volgers

 1. Gefeliciteerd met je Boobs! Ik ben eind december door van der Weij geopereerd en super blij! Wij komen aardig overeen qua lichaamsbouw. Ik ben 165, 53 kg. Ik heb dualplane gekregen en 265 cc anatomisch. Hoeveel heb jij gekregen? De vorm van je borsten gaat helemaal goed komen! Je ziet ze elke dag veranderen en over een tijdje zijn ze vast erg mooi! Succes met je herstel!
 2. Met hoeveel cc naar welke maat?

  Van 70A naar 70D/E met 265 cc anatomisch dualplane. Ik ben 165cm en 53 kg Zoals je leest dus echt bij iedereen anders!
 3. Linker borst wil niet goed indalen

  Hoi, zou ik ook je album mogen zien? Bij mij lijkt het de ene dag gelijk en de andere dag niet. Ben 4 weken po.
 4. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  Ik heb hem zelf via marktplaats, maar ik heb deze plaatjes voor je opgezocht! Ik denk dat het ideaal is. Snel maar even oefenen met de kleine
 5. Tips gevraagd, klein kind verzorgen herstelperiode

  Je hebt kampeerbedjes die een zijluik hebben. Dan kunnen ze zelf in het hedje kruipen. Ik ben de 22e geopereerd en heb een kleintje van bijna 2. Ik heb dit bedje in huis, maar nog niet gebruikt, want ik heb gelukkig nog hulp! Verder lekker door je man 's avonds in bad laten doen. Mijn kleintje heeft een laag stoeltje met een laag tafeltje en als ik over een tijdje alleen met haar ben, ga ik haar daar eten geven. Verder inderdaad luier op de bank waar ze zelf op klimt!
 6. Ben een tweede keer geweest voor wat vragen en nog een pasronde. Deze keer ook zonder hemdje en beha gekeken en ik ga voor de 265 cc. Ben zenuwachtig, maar ook zo nieuwsgierig! Ik ga eens op zoek naar de kerstballenclub! Haha, klinkt goed
 7. @Cccccc Ik heb je foto's bekeken; ze zijn echt prachtig!
 8. Dankjewel voor je reactie! Ik had in de tussentijd inderdaad al gelezen dat de meeste achteraf toch net de iets grotere hadden gewild.. ik heb zelf foto's gemaakt met de pasvorm en op de foto's zie je het verschil amper. Ik ben zo benieuwd!
 9. Hoi allemaal, Na een hele tijd willen en wegen ben ik dit jaar tot het besluit gekomen dat ik een borstvergroting wil. Het was al niet veel, maar na een zwangerschap en (korte tijd) borstvoeding is er helemaal niets meer over. Ik heb nu een kleine A. Ik ben bij Boerhaave dr van der Wij geweest en heb een goed gesprek gehad. Ik ga 23 december (dit in verband met vakantie/vrije dagen op het werk) het laten doen! Hij gaat het dualplane met anatomische protheses doen, aangezien mijn pinchtest maar 1,4 cm was en je anders waarschijblijk randen gaat zien. Ik ben 163cm, 53 kg, 30 jaar en smal gebouwd. Ik twijfel nog tussen twee maten: 235 cc of 265 cc. Ik wil graag volle borsten, maar wel met een natuurlijk resultaat. Ik lees al een tijdje mee en ik vind het erg leuk en interessant om jullie ervaringen te lezen. Ik las ook iets over projectie? Wat wordt hier precies mee bedoeld? Groetjes!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×