Ga naar inhoud
Borsten Forum

Ilseb

Premium Member
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Good

3 Volgers

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gefeliciteerd met je Boobs! Ik ben eind december door van der Weij geopereerd en super blij! Wij komen aardig overeen qua lichaamsbouw. Ik ben 165, 53 kg. Ik heb dualplane gekregen en 265 cc anatomisch. Hoeveel heb jij gekregen? De vorm van je borsten gaat helemaal goed komen! Je ziet ze elke dag veranderen en over een tijdje zijn ze vast erg mooi! Succes met je herstel!
 2. Van 70A naar 70D/E met 265 cc anatomisch dualplane. Ik ben 165cm en 53 kg Zoals je leest dus echt bij iedereen anders!
 3. Ilseb

  Linker borst wil niet goed indalen

  Hoi, zou ik ook je album mogen zien? Bij mij lijkt het de ene dag gelijk en de andere dag niet. Ben 4 weken po.
 4. Ik heb hem zelf via marktplaats, maar ik heb deze plaatjes voor je opgezocht! Ik denk dat het ideaal is. Snel maar even oefenen met de kleine
 5. Je hebt kampeerbedjes die een zijluik hebben. Dan kunnen ze zelf in het hedje kruipen. Ik ben de 22e geopereerd en heb een kleintje van bijna 2. Ik heb dit bedje in huis, maar nog niet gebruikt, want ik heb gelukkig nog hulp! Verder lekker door je man 's avonds in bad laten doen. Mijn kleintje heeft een laag stoeltje met een laag tafeltje en als ik over een tijdje alleen met haar ben, ga ik haar daar eten geven. Verder inderdaad luier op de bank waar ze zelf op klimt!
 6. Ben een tweede keer geweest voor wat vragen en nog een pasronde. Deze keer ook zonder hemdje en beha gekeken en ik ga voor de 265 cc. Ben zenuwachtig, maar ook zo nieuwsgierig! Ik ga eens op zoek naar de kerstballenclub! Haha, klinkt goed
 7. @Cccccc Ik heb je foto's bekeken; ze zijn echt prachtig!
 8. Dankjewel voor je reactie! Ik had in de tussentijd inderdaad al gelezen dat de meeste achteraf toch net de iets grotere hadden gewild.. ik heb zelf foto's gemaakt met de pasvorm en op de foto's zie je het verschil amper. Ik ben zo benieuwd!
 9. Hoi allemaal, Na een hele tijd willen en wegen ben ik dit jaar tot het besluit gekomen dat ik een borstvergroting wil. Het was al niet veel, maar na een zwangerschap en (korte tijd) borstvoeding is er helemaal niets meer over. Ik heb nu een kleine A. Ik ben bij Boerhaave dr van der Wij geweest en heb een goed gesprek gehad. Ik ga 23 december (dit in verband met vakantie/vrije dagen op het werk) het laten doen! Hij gaat het dualplane met anatomische protheses doen, aangezien mijn pinchtest maar 1,4 cm was en je anders waarschijblijk randen gaat zien. Ik ben 163cm, 53 kg, 30 jaar en smal gebouwd. Ik twijfel nog tussen twee maten: 235 cc of 265 cc. Ik wil graag volle borsten, maar wel met een natuurlijk resultaat. Ik lees al een tijdje mee en ik vind het erg leuk en interessant om jullie ervaringen te lezen. Ik las ook iets over projectie? Wat wordt hier precies mee bedoeld? Groetjes!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×