Ga naar inhoud

Jojo83

Leden
  • Aantal items

    107
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jojo83

  1. 8 minuten geleden zei CatvonDee:

    @Jojo83 Oke dat is wel heftig denk ik, om na 1 week alles weer op te pakken. Ik kan de kids 1 week bij mijn ouders brengen en na deze week komen de kids weer thuis en dan kan een vriendin mij 2 dagen thuis nog helpen met de kids en het huishouden en dan wil ik proberen weer wat administratie werkzaamheden thuis op te pakken (we hebben een bedrijf aan huis). En dan kan ik die 6 weken zoizo hulp in het huishouden krijgen van familie en vriendinnen. Dus dan moet het allemaal wel te doen zijn denk ik :huh:

    Met betrekking tot het huishouden kan mijn moeder nog wat extra bijspringen hoor. En mijn dochter is redelijk zelfstandig. Maar het zal wel heftig zijn ja.. ik heb helaas niet de luxe om weken vrij te nemen. Ik wil al zo lang wat aan mijn borsten laten doen! Het moet te doen zijn toch? En als ik alle verslagen hier lees, valt het met het herstel over het algemeen best mee :).. 

  2. Goed om te lezen dat het herstel meevalt.. ik zit namelijk met dezelfde zorgen @CatvonDee. Ik ben een alleenstaande moeder en zorg 24/7 voor mijn dochter van 5. Ik kan de eerste week na de operatie bij mijn ouders verblijven zodat zij voor mijn dochter (en voor mij :)) kunnen zorgen, maar na deze week moet ik toch alles weer zelf gaan doen, inclusief werken (kantoorbaan, 24 u per week). Ik ga binnenkort een afspraak maken voor een consult en wil in november mijn operatie plannen.. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.