Xoxogossipgirl

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Xoxogossipgirl

Recent Profile Visitors

719 profile views
 1. Heb je geen pas sessie gehad? Zo kan je kijken of je het te groot of te klein vindt
 2. Als ik jou was zou ik nog verder kijken dan alleen het kliniek van DG. Ik ben blij dat ik er voor heb gekozen heb om me ergens anders te laten opereren...
 3. Hi, ik ben geholpen door van der Weij in Boerhaave. Ik heb gekozen voor de kleinste optie waar ik nu zo blij mee ben. Ik zou niet altijd de grootste nemen omdat het “went”. Ik denk dat als ik groter had genomen het er niet meer natuurlijk uit had gezien. Mijn borsten zijn nu zelfs iets groter dan hoe ze eruit zagen tijdens het passen! Ik heb anatomisch voor de spier.
 4. Hi Laura, ik ben twee weken geleden hier geholpen en Boerhaave is zeker een aanrader!
 5. Ja het gaat goed. Ik ben afgelopen dinsdag langsgeweest voor controle. Het zag er allemaal goed uit, de littekens ook Ik heb nog wel een beetje last aan mijn linkerborst maar hij zei dat het erbij hoort! Ik heb gister alweer gewerkt (precies een week na mn operatie) en dat ging prima. Kleine boodschapjes til ik ook maar het meeste laat ik tillen. Vandaag heb ik voor het eerst zelfstandig gedoucht en dat was ook heerlijk! Ik hoop dat deze 6 weken heeeel snel voorbij gaan omdat alles dat weer mag haha
 6. Ja precies! Maar ik denk dat iedereen wel een beetje hetzelfde beeld heeft bij een volle c haha. Zo heb ik het bij hem inderdaad ook verteld. Ik ga dinsdag terug om de pleisters eraf te laten halen. Ik heb verder geen pijn (mocht dat wel zo zijn bel ik wel) maar ik denk dat het echt vocht is, ook omdat ik nu meer pak met mijn linkerarm... Het kan natuurlijk ook geen spier zijn omdat het boven de spier is geplaatst. Het zal er allemaal wel bij horen. Ik ben pas een paar dagen geleden geopereerd en ik wil denk ik alles te snel hahah. Ga je nog een keer langs om te passen?
 7. Hi Sophie! Ja het gevoel is heel gek, dat zal je dan ook meemaken haha. Ik vind het echt een fijne kliniek. Professionele mensen, zitten zelf niet onder de Botox en ze zijn erg vriendelijk. Heel anders dan bijvoorbeeld een kliniek als “DG”. Ik ben zelf 1.80m en vind dit een mooie maat. Het zal denk ik uitkomen op een volle C, kleine D. Niet te groot en niet te klein, gewoon precies zoals ik ze wilde. Ik kon ook kiezen uit 2 maten, 340 cc was overigens de kleinste. Ik vind het bij mezelf niet mooi om te grote borsten te hebben in bloesjes of shirtjes. Dat kan het zo ordinair maken en dat was al gauw bij de grotere dan 340 cc (ik weet niet meer precies wat dat was). Het is natuurlijk heel persoonlijk. De maat is trouwens wel te vergelijken met het pasmodel wat je aan hebt gehad, misschien heb je hier wat aan?
 8. Ja ik heb nu alleen nog vocht in mijn linkerborst (als het vocht is). Bij sommige bewegingen voelt het alsof er een spiertje wegtrekt... Het gevoel is moeilijk te omschrijven. Het gaat eigenlijk elke dag beter. Vannacht heb ik heerlijk geslapen en ik heb vandaag al een drankje gedaan. Ik heb het meeste last van die strakke sportbeha. Als ik lig en zit heb ik verder geen pijn. Ik neem ook geen paracetamol in. Verder ben ik ook heel blij met het resultaat! Ik kan niet wachten tot dat nare gevoel weg is uit mijn linkerborst. Een voordeel is ook dat ik allebei mijn tepels nog voel!