• Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Jannn

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Good

1 Volger

Recente profielbezoeken

368 profielweergaven
 1. @Nicoline_W Ja dat is 300 cc mentor. En is ook echt de max voor mij, ben maar 1,62 en 52 kg die van jou zijn ook prachtig!
 2. Boerhaave

  @Misslou 265 cc of 300 voor de spier bij van der Weij
 3. @Nicoline_W mag ik ook eens kijken in je album, kies misschien ook 300 cc
 4. Boerhaave

  @Misslou heel spannend! Waar ga jij heen en wat krijg je?
 5. @Rooom Blijf twijfelen hoor maar dat ben ik haha.. tot aan de laatste dag! Hou je op de hoogte xx
 6. @Desi3 Wat mooi dat het goed met je gaat en dat naar 4 weken :)!! Haha heel herkenbaar dat drukke, daar ben ik ook heel erg bang voor, ik kan ook niet stilzitten.. maar we gaan het zien! Jammer dat je nog niet tevreden bent, ik dacht misschien groeien ze weer naar een x aantal weekjes maar nee dus Snap je heel goed hoor en heb dat zelfde, kan het heel moeilijk aan de kant zetten dan. Maar ik denk dat je het na een tijdje wel mooi en goed vind! Ik verhouding staat het je echt prachtig! Haha nee ben niet bang maar heb wel ook snel van vedorie waarom niet toch groter gedaan. Maar alle beetjes helpen al en groter geeft ook weer meer risico met randen en weet ik het wat.. heel spannend! xx
 7. @Rooom Ja dat klopt haha en nu inmiddels alweer een tijdje verder en heb je ze alweer 15 dagen.. Dat denk ik dus ook na het zien van de jouwe, past bij je lichaam. Maar het valt zo anders uit bij iedereen. 265 begon ik mee en toen 300 proberen maar hij adviseerde toch 265.. dus dat zal het veiligst en mooist zijn. Ben ook heel benieuwd hoe het naar een paar maandjes zal zijn. Ohh wat mooi dat het goed gaat ik wil ook naar ongeveer 12 dagen weer werken !! xx
 8. @Desi3 Hoe is het nu met jou? En ben je nu tevreden? Mijn operatiedag komt ook dichterbij...
 9. @Rooom Ik vind ze echt heel mooi bij jou! Ik hoop daar ook op en als ik die van jou zie denk ik, ik moet niet 300 cc doen want dan val ik om.. zelf 1,61 en 52 kg! Moet 26 januari en ga 265 cc krijgen hoe is het nu met je naar 10 dagen? :)?
 10. @Rooom Mag ik ook eens in jou album zien heb ongeveer de zelfde maat
 11. 800 cc

  Dit heb ik me al heel lang afgevraagd maar jij hebt hier gewoon het antwoord haha.. succes verder!!
 12. Boerhaave

  265 cc
 13. @Rooom Nee dat vind ik ook en als ik jou zie met 230 cc vind ik dat echt prachtig staan! Je hoort ook altijd dat als je groter neemt je randen kan zien maar ik heb er nog nooit iemand over gehoord.. er zijn ook dames met 800 cc dan moet je dat zien toch Ik neem de volgende passessie gewoon een shirtje mee zodat ik kan zien hoe het staat en ik ga extreem veel foto’s maken!
 14. Yesss sorry! Je hebt gelijk @best_boobie @Desi3