Ga naar inhoud
Mededeling voor iedereen! Lees meer... ×
Borsten Forum


Vlinder123

Leden
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutral

1 Volger

Over Vlinder123

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Vlinder123

  Twijfel!

  Bedankt voor je reactie! Stelt me toch wel gerust :) heb jij al een operatiedatum? Ik denk idd ook dat ik meer zelfvertrouwen zal krijgen. Maar ben toch een beetje bang dat ik spijt krijg. Toch ook wel bang wat anderen er van zullen zeggen/ vinden. Speel ook volleybal en lig er dan even uit. En moet het daar natuurlijk ook vertellen. Zie daar echt tegenop.
 2. Vlinder123

  Twijfel!

  Ik vind Mn verhoudingen niet helemaal ‘kloppen’. Heb in verhouding vrij brede heupen en volle kont. En bovenlichaam vrij smal en kleinere borsten. En ben altijd jaloers op vrouwen met een mooi decolleté. Opzich ben ik redelijk tevreden met Mn borsten opzich. maar het is niet helemaal in verhouding en aan de bovenkant weinig volume.
 3. Vlinder123

  Twijfel!

  Hoi hoi Ik denk al jaren na over een BV maar elke keer durfde ik niet. Mn ex vond het ook helemaal niks. nu ben ik toch weer op consult geweest en heb een datum gepland bij Veldhoven kliniek. Maar nu het definitief is, weet ik toch niet of ik het wel wil/ durf. Lees in de voorwaarden dat ik 30% moet betalen als ik annuleer! ik ben toch bang dat ik spijt krijg als ik me laat opereren. Ook is het niet zo dat ik plat ben, heb een bescheiden b-cup. Misschien moet ik hier toch gewoon tevreden mee zijn. herkent iemand dit? En moet ik het nu doorzetten Of toch annuleren?? ik weet het niet!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×