Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jo123

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  146
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Jo123 last won the day on Mei 1

Jo123 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

57 Excellent

Over Jo123

 • Verjaardag 22-04-1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1277 profielweergaven
 1. Het was een hechtknoopje! Niks ergs, hij is verwijderd
 2. Dankjewel!! Ik zie mijn pc morgen xx
 3. Hoi allemaal, mijn wond was altijd dicht of er zat nog een mini korstje op. Sinds gisteren zag ik dat het een soort gaatje lijkt met iets er in. Weet iemand wat dit is?? Bij de eerste foto zie je al dat op die plek een dikke korst altijd zat en daarna dus dit.. (op de foto lijkt het omgekeerd, maar dat komt omdat de ene met selfiecamera is gemaakt en de ander niet) liefss!
 4. Ik snap je gevoel!! Dat heb ik ook
 5. Ben 6 weken po vandaag! Wie heeft er ook ‘last’ van gevoelige tepels?! Ik merk bij die van mij dat ze continu veranderen. Dan staan ze heel ontspannen en gezwollen en de andere keer helemaal strak. Of de ene kant meer ontspannen dan de ander!
 6. Hoi allemaal, Ik ben bijna 5 weken po en ik heb sinds een tijdje aan de ene kant van mijn borst een diepere plooi aan de binnenkant ofzo. Soms lijkt het ook of die plooi er een beetje naast komt te zitten. Iemand een idee hoe dit verschil kan ontstaan en wat ik kan verwachten hoe het dan word over een tijdje? liefssss x
 7. Dankjewel!! Mijn album is openbaar xx
 8. Diverse bh’s en bikini top te koop, alle maten 75D alleen met * is 80D! Van boven naar onder: Hunkemöller €15 *Hunkemöller Doutzen €25 (2x gedragen) Hunkemöller Doutzen €25 (niet gedragen) Hunkemöller Noir €20 (niet gedragen) Hunkemöller Doutzen €20 (weinig gedragen) Hunkemöller €15 (niet gedragen) Hunkemöller €7,50 Primark €5 Hunkemöller €7,50 Hunkemöller €7,50
 9. @Jaimy2018 @Annefleurx dankjullie wel meiden
 10. Paar dagen geleden heb ik stiekem met mijn 4 weken po mooie bh’s en een bikini gescoord bij Hunkemoller ik weet dat het nog te vroeg is, maar er was korting en je hebt 30 dagen om te ruilen. Dus mocht mijn maat nog in de 2 weken veranderen, dan kan ik ze nog ruilen. Maar ik zit nu dus op een 75F. Ben zo happy!
 11. @HBS @Annefleurx dankjulliewel!! Heb een nieuwe update. Ze worden idd al natuurlijker!@HBS hoe gaat het met jou en je boobs?
 12. ik kon na 2 dagen al best wat zelf. maar toch hield ik me rustig. douchen/haren wassen na 1 week. maar ik heb wel op de spier!
 13. Aaagh de pijn zal binnen een paar dagen al wel flink afnemen hoor! Daar moet je even doorheen. Maar t resultaat is dus al mooi! Had niet anders verwacht. Geniet er van
 14. Ben benieuwd naar je resultaat en of alles goed is gegaan met je!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×