Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Jo123

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  157
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  1

Jo123 last won the day on Mei 1

Jo123 had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

58 Excellent

Over Jo123

 • Verjaardag 22-04-1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

1561 profielweergaven
 1. Heb weer een nieuwe foto in mijn album geplaatst. 3,5 maand po ongeveer!
 2. @Beccyb ik heb 375cc ronde Eurosilincone protheses hoog profiel op de spier. Volgensmij is dat die van 80% gevuld.
 3. Wauww t ziet er al goed uit zeg! Als ze wat zakken worden ze nog mooier bij mij trok de zwelling met enkele dagen wel weg. Ik had ook niet zoveel zwelling en ook nauwelijks pijn. Beterschap meis en geniet van je nieuwe boobsss xx
 4. Bedoel je po bh of een gewone? Wel handig om te vermelden! Als po bh heb ik carefix ava die vind ik fijn. Maattabel staat op de site. Daarna heb ik mij laten opmeten bij Hunkemoller en daar al mijn bh’s gehaald. Zitten top!
 5. Hij heeft bij mij mijn borstplooi verlaagd waardoor mijn tepel als het waren omhoog gelift werd! Zou je ook eens naar moeten vragen als je dat mooi vind. Anders blijft je tepel op de zelfde hoogte! En hunkemoller heeft wel F inderdaad. Volgensmij sommige zelfs tot G. Het lijkt inderdaad geen F! Maar ik heb het idee dat je met protheses al snel een grotere maat hebt dan met natuurlijke borsten, ookal ogen ze hetzelfde. De omvang is natuurlijk een stuk breder ook aan alle kanten.
 6. Ik kwam van een 75 C/D en zit nu met 375cc op een 75 F. Nu moet ik zeggen dat ik alleen nog maar bij Hunkemoller heb geshopt! Ik zou trouwens ook eerst 325 hebben gedaan maar een week van te voren toch besloten 375 te doen. Blij dat ik dat heb gedaan! Je went er snel aan en niemand valt het op(in kleding).
 7. @Missml84 wat een compliment! je bent vast in goede handen bij hem! Ik ben benieuwd naar je resultaat.
 8. Het was een hechtknoopje! Niks ergs, hij is verwijderd
 9. Dankjewel!! Ik zie mijn pc morgen xx
 10. Hoi allemaal, mijn wond was altijd dicht of er zat nog een mini korstje op. Sinds gisteren zag ik dat het een soort gaatje lijkt met iets er in. Weet iemand wat dit is?? Bij de eerste foto zie je al dat op die plek een dikke korst altijd zat en daarna dus dit.. (op de foto lijkt het omgekeerd, maar dat komt omdat de ene met selfiecamera is gemaakt en de ander niet) liefss!
 11. Ik snap je gevoel!! Dat heb ik ook
 12. Ben 6 weken po vandaag! Wie heeft er ook ‘last’ van gevoelige tepels?! Ik merk bij die van mij dat ze continu veranderen. Dan staan ze heel ontspannen en gezwollen en de andere keer helemaal strak. Of de ene kant meer ontspannen dan de ander!
 13. Hoi allemaal, Ik ben bijna 5 weken po en ik heb sinds een tijdje aan de ene kant van mijn borst een diepere plooi aan de binnenkant ofzo. Soms lijkt het ook of die plooi er een beetje naast komt te zitten. Iemand een idee hoe dit verschil kan ontstaan en wat ik kan verwachten hoe het dan word over een tijdje? liefssss x
 14. Dankjewel!! Mijn album is openbaar xx
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×