Ga naar inhoud
Borsten Forum

Jo123

Premium Member
 • Aantal items

  161
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Jo123 won de laatste dag op 1 mei

Jo123 had de meeste 'vind ik leuk' inhoud!

Community reputatie

60 Excellent

Over Jo123

 • Verjaardag 22-04-1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente bezoekers van dit profiel

1714 profielweergaven
 1. Jo123

  Spijt van borstvergroting

  Wat vervelend meis! Ik denk dat als je ietsje minder neemt het niet super erg zou zijn voor evt hangen. Maar ik heb geen idee hoe je borsten er nu uitzien. Je geeft aan dat het niet heel confortabel zit voor je gevoel dus dan zou het best kunnen dat er te veel in zit. Zou ik je album mogen zien? Ik heb nu een F75 met 375cc en vind ikzelf niet als een natuurlijke F lijken! Die vind ik veel groter lijken. Veel mensen schrikken altijd als ik de maat zeg, maar als ze het dan zien valt het mee. Maar goed, het gaat idd om je eigen gevoel! Ik zou het sowieso goed met je arts bespreken. Xx
 2. Ik heb een before/after foto geplaatst in mijn album!! Het echte eindresultaat dus. Nu 5 maanden ongeveer! beste keus ooit. Wereld van verschil. Niet gedacht dat dit mogelijk was nadat mij meerdere keren een lift is aangeboden!! Ode aan koning Nio
 3. Heb weer een nieuwe foto in mijn album geplaatst. 3,5 maand po ongeveer!
 4. @Beccyb ik heb 375cc ronde Eurosilincone protheses hoog profiel op de spier. Volgensmij is dat die van 80% gevuld.
 5. Wauww t ziet er al goed uit zeg! Als ze wat zakken worden ze nog mooier bij mij trok de zwelling met enkele dagen wel weg. Ik had ook niet zoveel zwelling en ook nauwelijks pijn. Beterschap meis en geniet van je nieuwe boobsss xx
 6. Bedoel je po bh of een gewone? Wel handig om te vermelden! Als po bh heb ik carefix ava die vind ik fijn. Maattabel staat op de site. Daarna heb ik mij laten opmeten bij Hunkemoller en daar al mijn bh’s gehaald. Zitten top!
 7. Hij heeft bij mij mijn borstplooi verlaagd waardoor mijn tepel als het waren omhoog gelift werd! Zou je ook eens naar moeten vragen als je dat mooi vind. Anders blijft je tepel op de zelfde hoogte! En hunkemoller heeft wel F inderdaad. Volgensmij sommige zelfs tot G. Het lijkt inderdaad geen F! Maar ik heb het idee dat je met protheses al snel een grotere maat hebt dan met natuurlijke borsten, ookal ogen ze hetzelfde. De omvang is natuurlijk een stuk breder ook aan alle kanten.
 8. Ik kwam van een 75 C/D en zit nu met 375cc op een 75 F. Nu moet ik zeggen dat ik alleen nog maar bij Hunkemoller heb geshopt! Ik zou trouwens ook eerst 325 hebben gedaan maar een week van te voren toch besloten 375 te doen. Blij dat ik dat heb gedaan! Je went er snel aan en niemand valt het op(in kleding).
 9. @Missml84 wat een compliment! je bent vast in goede handen bij hem! Ik ben benieuwd naar je resultaat.
 10. Het was een hechtknoopje! Niks ergs, hij is verwijderd
 11. Dankjewel!! Ik zie mijn pc morgen xx
 12. Hoi allemaal, mijn wond was altijd dicht of er zat nog een mini korstje op. Sinds gisteren zag ik dat het een soort gaatje lijkt met iets er in. Weet iemand wat dit is?? Bij de eerste foto zie je al dat op die plek een dikke korst altijd zat en daarna dus dit.. (op de foto lijkt het omgekeerd, maar dat komt omdat de ene met selfiecamera is gemaakt en de ander niet) liefss!
 13. Ik snap je gevoel!! Dat heb ik ook
 14. Ben 6 weken po vandaag! Wie heeft er ook ‘last’ van gevoelige tepels?! Ik merk bij die van mij dat ze continu veranderen. Dan staan ze heel ontspannen en gezwollen en de andere keer helemaal strak. Of de ene kant meer ontspannen dan de ander!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×