LaurenT

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About LaurenT

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Vlaanderen

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. @best_boobie bedankt voor de info! Overdag voel ik me heel goed in mijn gewone bh, beter dan in mijn sportbh eigenlijk Maar ik zal hem 's nachts weer aandoen want ik voelde me er toch niet zo goed bij om te slapen zonder sportbh (nu 3 nachten). @oopsnewboobs De normale bh voelt super comfortabel, ik was zo happy om eindelijk eens mooie lingerie te kunnen kopen
 2. Raar toch al die verschillende adviezen, ik moet maar 3 weken een sportbh dragen, ik draag nu al 5 dagen een gewone bh en ik ben bijna 4 weken po. Hoe lang moeten jullie de sportbh nog 's nachts dragen? Want dit doe ik ook al niet meer... @best_boobie misschien weet jij hier iets meer over?
 3. @x_Fenne_x Of het lang blijft kan ik nog niet zeggen, ik ben nog maar 3 weken PO. Maar mijn pc beweert dat al het vet dat nu nog in mijn borsten zit er ook zal blijven, de eerste week is cruciaal blijkbaar.
 4. Dag allemaal Bij mij werd dit opgelost door lipofilling te combineren met implantaten, het vet werd onderhuids ingespoten dus ook in mijn decolleté om zo een mooi spleetje te krijgen. Groetjes
 5. @Grownbabe Ik heb geen foto's op het forum. Ik ben 1,65m en 54kg ik had een 75B maar ze waren echt lege theezakjes na 2 zwangerschappen en borstvoeding. Omdat ik heel weinig eigen borstweefsel had heb ik lipofilling gekregen, hierdoor voel je het implantaat helemaal niet zitten, er wordt namelijk onder de huid (boven het klierweefsel) een laagje vet ingespoten daardoor krijg je een heel natuurlijke look. Je kan zo ook grotere borsten hebben met een klein implantaat door de lipofilling. De omtrek van mijn borsten is nu 87cm.
 6. @KK-love Werken viel goed mee ja, ik was vooral blij dat niemand een verschil gezien heeft, ook mijn leerlingen niet Hoe gaat het met je? @Pienn Ik kan geloven dat je er tegenop ziet om te starten, dat had ik ook, maar het viel reuze mee! Ik zet vaak mijn sportbh een beetje minder strak, ik heb vaak last van steekjes en mijn rechter borst is overgevoelig
 7. @Grownbabe Ik kreeg 2 weken geleden 220cc Motiva ergonomix aangevuld met lipofiling, mijn voorsituatie was een lege B, Nu heb ik een mooie volle C. Ik ben er heel tevreden mee!
 8. 2 weken PO: Ik ben al weer 4 dagen aan het werk ondertussen, de pijn valt goed mee. Ik merk wel dat ik nog heel moe ben, misschien zit de verdoving nog in mijn lijf, geen idee. Woensdag mocht ik op controle, alles zag er goed uit zei de pc en ik moet in december nog eens op controle komen. Op mijn littekens plak ik mepiform pleisters, deze pleisters mogen er een week op blijven zitten en je kan ermee douchen zonder dat je littekens nat worden. Als je ze enkele maanden gebruikt, krijg je een heel mooi litteken en ik vind dat het dat gevoelig stukje huid beschermt als je een sportbh draagt . Misschien een tip voor @Pienn @KK-love? https://www.farmaline.be/apotheek/bestellen/mepiform-zelfklevend-verband-anti-litteken-4cm-x-30cm-1-stuk/?gclid=EAIaIQobChMIrNjVz9PD1wIVSrcbCh2pBApEEAQYASABEgIZyvD_BwE&ef_id=WKavlAAAAWHVGQgz:20171116174826:s
 9. 1 week PO: Jippie de plakkers mogen er eindelijk af, ik ben enorm blij met het resultaat, je ziet de littekens nu al bijna niet meer, ze werden geplakt met huidlijm. Je ziet enkel een dun bruin lijntje. Volgens mijn huisarts is het heel netjes gedaan en zullen de littekens bijna niet te zien zijn. Mijn rechterborst is nu iets kleiner dan mijn linker en links voelt ook anders, een heel deel van mijn linkerborst is nog gevoelloos misschien komt het daardoor. Maandag ga ik weer aan het werk, spannend!
 10. @best_boobie bedankt voor de info! Ik zal er zeker rekening mee houden
 11. @Nini28 het heet een hybride borstvergroting, in één operatie krijg je kleine implantaten aangevuld met eigen vetweefsel, bij mij uit mijn bovenbenen. Het resultaat is een heel natuurlijke borstvergroting. Als je hybride borstvergroting opzoekt op Google kan je voorbeelden zien. Ik kan nog niet zoveel zeggen over het resultaat, alles is blauw. Ze voelen wel al zacht. Groetjes!
 12. @KK-love Mijn pc heeft hier niets over gezegd, ik kreeg wel implantaten (220cc) voor de spier aangevuld met lipofilling. Zou het daar mee te maken hebben? Ik mocht zelfs heffen van hem, geen 10kg natuurlijk maar wel kleine dingen. Ik heb ook helemaal geen pijn als ik dingen hef of uit de hoogste kast neem of met de auto rijd... Moet ik me zorgen maken denk je?
 13. Dag 5: Vandaag heb ik minder pijn aan mijn borsten, ze staan ook een stuk minder gespannen. Ik kan al weer met de auto rijden en dingen uit de hoogste kasten nemen zonder pijn. Mijn benen zijn wel nog pijnlijk. Hoe gaat het met jou @Pienn?
 14. Neen, ze hebben met gewoon gezegd dat ik paracetamol mocht nemen om de 6 uur. Gelukkig heb ik er nu de ibuprofen bij, dat maakt het een stuk aangenamer.