Ga naar inhoud

abj

Leden
  • Aantal items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door abj

  1. Op 12-6-2018 om 19:17 zei Rocker:

     

    @abj April vorig jaar, maar heb sowieso langer stil gezeten omdat die borstspier niet wilde ontspannen en ik niet normaal kon werken. En ook weinig kunnen trainen door mantelzorgen na m'n werk, eigenlijk pas sinds maart dat het echt rustig is en ik weer tijd heb om te trainen.
    Maar nu merk ik dus dat ik er tegenaan loop dat ik het vervelend vind dat dingen niet meer lukken en de meiden waar ik mee train (die bij mij in de beginnersles zaten vorig jaar) het allemaal wel kunnen. Zit ook deels tussen m'n oren.
    Want opgooien in de paal lukt nu ook wel maar niet meer 60 keer achtereen zoals eerst. 

     

    Dat tintelen heb ik ook nog een tijdje gehad, dat is toch die borstspier die een beetje protesteert. 
    Heb zelf nu geen last meer met push-ups en planken enzo... 
    Hoe is je wedstrijd gegaan? Of komt die er nog aan? 

     

     

     

    @Rocker begrijp je frustratie, had ik in het begin ook! Maar dat trekt wel weer bij:) De wedstrijd ging heel goed, was de 1e keer. En ging veel beter dan we hadden verwacht, we waren 3e geworden..

  2. Op 8-6-2018 om 16:59 zei Rocker:

    Ben benieuwd hoe het ondertussen met mijn mede danseressen gaat. 

     

    Hier helaas nog op hetzelfde niveau als in maart, komt ook wel deels door mezelf dat ik heel weinig maar dan ook heel weinig ben gaan trainen.

    Erger me er kapot aan dat iedereen vooruit is gegaan en ik nog zit te kutten met die inverts, ben ook weer overal bang voor en dat zit ook zwaar tussen m'n oren. 

    Maar ja als je niet gaat word je ook niet beter dus ga mezelf echt pushen om te gaan en om extra kracht en conditie te winnen ben ik sinds vorige week gestart met crossfit. 
    Kracht heb ik nog wel, maar conditie is echt om te huilen hahaha... 400 meter rennen en ik ben dood, maar voor een goed doel zeggen we dan maar ;) 

     

    Ik lees even terug en verbaas me hoe snel ik weer vooruit ben gegaan. Ik zag dat ik met 17 weken (eind november) de helikopter voor het eerst deed. Ik kan me herinneren dat ik eind december bijna weer de oude was, toen was ik ook begonnen met het maken van een choreo samen met mijn duo maatje. Paar weken geleden hebben we samen voor het eerst een wedstrijd gedaan. Bijna alles gaat weer zoals het was. Toch blijft mijn linkerborst gek voelen, misschien omdat rechts mijn voorkeurskant is? Met opdrukken voel ik de implantaat vreemd bewegen links, ziet er ook anders uit dan rechts. Maar alleen ik zie dat, mijn duo maatje zegt dat ze het niet echt ziet. En draaien met links gaat wel, maar voelt soms nog wat vreemd. Als ik te lang met links door ga dan tintelt het een beetje. Ik weet niet of het normaal is, maar ik voel geen pijn en zoek die grens ook niet op.

     

    Wanneer was je ook alweer geopereerd @Rocker?

     

    @Aloysaik draag nog dezelfde sport bh's als voorheen (van Nike, zoals Indy). Niet hele stevige.. Pas een setje bij Bandurska gekocht voor de wedstrijd (zijn wat duurder) maar wel heel fijn. Welke maat had je ook alweer eerst en nu? Ik heb namelijk niet echt het idee dat ik versteviging nodig heb, maar heb nu ook geen hele grote borsten (vind ik zelf)..

  3. @Aloysa ik ben na 12 weken rustig aan begonnen met yoga en buikspieren. Na 14 weken kreeg ik van de sportschool oefeningen met een weerstandsband om bovenlichaam rustig op te bouwen. En na 16 weken begonnen met paaldansen, alleen draaien.. Maar in week 17 probeerde ik toch de helikopter en dat lukte:D

     

    De lessen hebben bij ons niet echt een vaste opbouw (volgens een boekje). Natuurlijk krijgen we wel oefeningen die passen bij ons niveau. We bepalen zelf of we spinning willen of niet, bij ons kunnen alle palen op spinning. Ik wissel vaak af, meestal begin ik static en als de oefening goed gaat doe ik het op spinning. Ik train thuis ook en dan oefen ik bijna altijd met spinning. Ik had in het begin ook vaak dat ik misselijk was, maar dat went wel!:)

  4. Lijkt me ook heel frustrerend dat je met paaldansen niet verder kunt waar je was gebleven, hoop dat je motivatie snel weer terug is. Goed dat je je hebt ingeschreven voor een wedstrijd, leuk ook! Ik ga ook in mei, een duo. Dus hoop dat ik snel weer in vorm ben, zodat we lekker kunnen trainen. Ik kijk er zo naar uit! Het lijkt wel een eeuwigheid. Inmiddels wel begonnen met fitness en kan nog niet opdrukken, althans dat voelt raar (niet pijnlijk gelukkig). Merk wel dat ik vooruit ga, vorige week kon ik nog niet roeien (zonder apparaat, op een matje). En dat lukte me vandaag wel. Hoop dat het paaldansen ook meevalt! Met mn boobies gaat alles goed gelukkig en ze zijn heel mooi. Met sporten valt het me ook mee, ik heb het hele proces nog geen pijn gehad. Allen bepaalde oefeningen en huishoudelijke dingen voelen gek.. Chirurg was ook heel tevreden:)

    • Like 1
  5. 4 uur geleden zei Rocker:

     

    Ja zie je! Die lenigheid is niet heel snel verdwenen dus dat is wel fijn haha. 
    Maar durfde je al te springen met je boobs? Ik hou ze echt nog vast :P 

     

    Ja, gelukkig! Ik dacht ik spring gewoon mee, had geen ervaring met bewegende borsten. Maar dat is nu wel anders haha.. Ik was op een gegeven moment gestopt met springen:P

  6. Leuk om je update te lezen @Rocker! Ik heb gisteren voor het eerst weer een stretch workshop gedaan (6,5 week PO) en ik heb spierpijn! Het op een neer springen met de warming up was vreemd, dus die sprongen heb ik maar een paar keer gemaakt. Ik zit wel weer bijna in de spagaat, met mijn voorste been raakte mijn kuit al de grond. Dus nog even lekker stretchen en ik ben weer de oude. Kan niet wachten totdat ik weer de paal in mag!

    • Like 1
  7. 5 uur geleden zei Rocker:

    @Aloysa Ja het is eventjes doorbijten inderdaad. Dacht echt dat ik na 6 weken gewoon weer in die paal zou hangen maar dat viel me tegen haha, dus heb netjes die 12 weken uitgezeten :P

     

    Zal zo nog even update plaatsen over de afgelopen weken. 

     

    Ik ben heel benieuwd naar je update! Ik ga ook gewoon wachten tot 12 weken, zondag wel eerste stretch les. Ben heel benieuwd hoe dat gaat!

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.