Ga naar inhoud

gastmama

Leden
  • Aantal items

    1397
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    22

Berichten die geplaatst zijn door gastmama

  1. On ‎5‎/‎4‎/‎2019 at 10:33 PM, Yasmina90 said:

    Hii, ik was benieuwd naar je informatie van Dr. Nio over de siliconen of monobloc? Liefs yasmina 

    Hoi jasmina,

     

    Ik ben dolblij met de hydrogel van momoblock. Monoblock heeft echter ook silliconen dus als je zoekt even opletten. Wat betreft het het zacht aanvoelen, ik heb helem mooie soepele borsten waarvan iedereen denkt dat ze natuurlijk uitzien en mijn man vind ze ook heel natuurlijk aanvoelen. 

     

    gr gastmama

  2. 2 uur geleden zei Doe ik het of niet?:

    Vannacht een rare droom gehad. Ik droomde dat ik in mijn rechterborst een prothese kon voelen. Ik kon ze echt zo in mijn hand nemen en de rand voelen. Wat was dat? :wacko:

    Komt het door alle verhalen die ik lees op het forum of begin ik stiekem van een BV te dromen? :1big_boobs:

    Zou ik ze in mijn onderbewuste dan toch te klein vinden?

    Het doet wat met je zo een BVK.

     

    Maar terug groter zou ik ze niet willen (denk ik ;)) - vooral met dit warme weer vind ik het zalig om zonder BH te lopen. :45:

     

    jij en je dromen :45: 

    • Like 1
  3. Lieve @Doe ik het of niet?,

     

    Ik was al een tijdje niet aan het lezen dus het was ff werk, maar damn wat heb jij weer meegemaakt zeg! Vooral je verhaal van het wegbrengen van die mensen!!! Ik denk dat ook altijd als ik langs een bushalte rij :blush: ik zal het kaarsje weer voor je aandoen! 

     

    Dikke kus uit het natte limburg

     

    Ps wauw!!!! Wat ziet dat er mooi uit in die sportbh!!!!

    • Like 1
  4. Hoi @Fna88,

     

    :viannen_01:

    Welkom op het forum! Wat knap van je!! 36 kilo is niet niks!!! Ik ben de 22ste december 2017 geholpen door Dr Nio in het park medisch centrum Rotterdam. Daar heb ik 370 cc monoblock hydrogel gekregen. Die hebben geen silliconen vulling en dat voelde voor mij prettiger aan. Dr Nio is een echte boobie king. Heel veel succes en bij vragen kun je me altijd taggen. Als niemand anders je vraag kan beantwoorden dan moet je bij best boobie zijn. Zij weet door jarenlange ervarimg en haar verpleegkundige opleiding enorm veel!

     

    succes!!!

  5. 55 minuten geleden zei Doe ik het of niet?:

    Dankjewel  voor je onophoudelijke steun @Vanneh. Ik heb volgende week donderdag mijn 6 weken controle bij de Peecee en dan hoop ik al wat vooruitgang te kunnen laten zien. Vooral zijn opmerking van afgelopen dinsdag: "dan gaan we eens kijken of je het goed verzorgd hebt" - spookt mee door mijn hoofd. De invloed van dat hoofd, he. :106:

    Prettige dag nog. x

    Het kaarsje brand nog steeds voor jou lieverd! Ik hoop dat je wondjes snel dicht zijn!!! :53:

    • Like 1
  6. 6 uur geleden zei Doe ik het of niet?:

    Gaandeweg ontdek ik ook nadelen van mijn BVK. Voor mijn BVK kon ik, wanneer ik in de zetel zat mijn bord deels op mijn boezem laten rusten en dat kan nu niet meer. :77: En wanneer ik met opgetrokken knieën in de zetel zat dan kon ik mijn laptop deels op mijn knieën en deels op mijn boezem laten rusten. dat kan nu ook niet meer. :45: Maar ik zou niet terug willen, hoor.

    Jij noemt nu alle voordelen van mijn bv op! :45:

    • Like 2
  7. Hoi @Kimmik Ik ben 22 december geholpen door dr Nio. Ik heb 370 cc monoblock hydrogel gekregen. Hij is echt een fijne arts die heel duidelijk uitlegt wat wel en niet kan. Je krijgt bij hem pasprotheses in een bh en dan kun je zelf kiezen wat je mooi staat. Hij bemoeid zich er niet mee maar als je hem vraagt geeft hij zijn eerlijke mening. 

    Ik ben nu al enorm blij met mijn boobies!!

    Voor de hydrogel heb ik gekozen ivm alle verhalen over silliconen. Dit geeft mij toch een veiliger gevoel. Dr Nio zei ook dat de hydrogel steeds vaker geplaatst word en waarschijnlijk steeds meer gekozen gaat worden dan de silliconen. Ze zijn echter wel iets duurder over het algemeen en aangezien je weinig verpercentage hebt dual plane geplaatst worden. 

    Heel veel succes alvast!!!

    • Like 1
  8. 2 minuten geleden zei Doe ik het of niet?:

    Dankjewel @gastmama. Voor je like en je commentaar. Dat doet deugd. Hoe gaat het bij jou?

    Gaat goed hier. Ik was wel doodmoe toen we thuiskwamen vannacht. Al had ik bij vrienden ook al gerust na het eten.... nog een beetje steekjes en veel geborrel in mijn boobies maar vind ze nog steeds heel mooi! Nog 2 weken en dan moet ik weer werken.....

    • Like 1
  9. 18 minuten geleden zei Natje3:

    Wateet  jij dan van eiwitten ? Ik zou dat ook beter doen, want ik zie mijn spieren maar wegslikken.:139:

    je kunt ook whey halen bij bijvoorbeeld het kruitvat of een natuurwinkel. Dit zijn pure eiwitten die je door bijvoorbeeld pap of je yoghurt kan doen. je kan er ook shakes van maken. Sporters gebruiken dat ook...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.