Ga naar inhoud

bettynoboop

Leden
  • Aantal items

    428
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Berichten die geplaatst zijn door bettynoboop

  1. 1 minuut geleden zei Ellen125:

    Dat heb ik bij 1 borst ook. Links gebeurd niks en rechts vervormd ook maar die wordt nog iets verlaagd.

     

    Ik heb nog geen specifieke datum gepland. Maar het wordt wel in de maand november. Even kijken wat het handigste is met mijn werk en studie die ik nog in de avond volg. 

    Heel veel succes alvast en ik hou je in de gaten!! :-)

  2. Op 16-6-2018 om 14:48 zei Ellen125:

    Tja is niet anders. Het komt nu alsnog goed waarschijnlijk :) 

     

    Nee heeft hij niet gezegd. Hij vroeg naar de maat en zei dat ik wellicht ooit met een wissel wek groter zou willen want het had nu ook wel wat groter mogen zijn. Dan is de plooi bij een wissel al rechtgetrokken en wordt daar weer mee verder gedaan volgens mij. Nio dacht dat ik meer kans van slagen had van een oplossing bij een wissel want dan is het weer omzet, maar zo denkt Verdonck gelukkig niet :) 

     

    Dankje komt wel goed :) 

     

    Hoe is het met jou?

     

    xxx

    Met mij gaat het allemaal goed, ben nog steeds zeer tevreden, al had ik achteraf ook wel voor een maatje groter kunnen gaan, haha...

    Ik ben eerlijk gezegd nooit meer op controle geweest. Het enige wat ik dus wel heb, en ik weet niet of dit normaal is, is dat als ik mijn spieren aanspan, dat mijn borsten letterlijk uit elkaar gaan en vervormen.... Ziet er niet uit....

    Wanneer wordt je nu geholpen?

     

    x

  3. 2 minuten geleden zei Ellen125:

    Hey @bettynoboop

     

    Wat fijn dat bij jou alles goed is! Ik heb niks meer van de meiden gehoord :( Hoop dat ik de enige pechvogel ben.

    Deze week wordt ik teruggebeld, hopelijk met goed nieuws. Nu ziek op bed :( Iedereen steekt elkaar maar aan op m’n werk.

     

    xx

    Ahhh, beterschap Meis! Jammer dat de meiden niet meer actief zijn hier, we hebben het hele proces toch een beetje samen 'gedeeld'.

    Ik blijf je lig volgen hoor! Heel veel beterschap en op naar mooie berichten!! X

  4. Hey Ellen!

     

    Zo balen voor je! Ik hoop dat er snel een oplossing voor je gaat komen, zodat je in de zomer lekker zorgeloos kan gaan genieten van je boobies!

    Ik ben niet meer vaak op het forum, maar afentoe lees ik nog even jouw topic. Met mij gaat alles nog steeds goed en ben ook nog steeds heel blij dat ik de stap genomen heb. Heel raar trouwens om foto's van voor de ingreep te zien, haha! Ze snel wen je er dus aan! 

    @Elboobies en @Natje3 haar borsten waren ook niet helemaal gelijk in het begin toch? Is het bij jullie wel bijgetrokken meiden? (Als ze nog wel eens op het forum voorbij komen ;-)

     

    Heel veel succes Ellen, en hopelijk heel snel een oplossing!

     

    XX

  5. Hey Ellen!

     

    6 maanden alweer, snel gegaan he?! Zo balen dat die ene borst maar niet wilt zakken, :-( Ik baal echt met je mee hoor!!

    Mijn borsten vervormen trouwens beide wanneer ik deze aanspan, ziet er niet uit, maar verder ben ik tevreden en ook qua sport doe ik echt alles weer. Pull ups, push ups en zware stangen omhoog echt heerlijk weer!

    Apart dat die andere borst helemaal niet vervormt, ik vraag me nu stiekem af of het wel normaal is dat die van mij vervormen als ik ze aanspan....

    Heel veel succes maandag in ieder geval en laat je weten hoe het ging?!!

     

    XX

  6. 1 uur geleden zei Ellen125:

    Hey @Natje3 @bettynoboop @Elboobies En @Desert-Rose

     

    Ik ben weer op weg naar huis. 

    Hij heeft alles goed schoongemaakt en ontsmet en met een pincet 1 onderhuidse hechting eruit gehaald. Hij dacht en hoopt dat dit de boosdoener is. Was echt een mini klein rondje. En de huid gesloten met een hechting ZONDER verdoving. Ik had mij al ingelezen dus ik had al zo'n vermoeden. 

     

    Nu de ab kuur afmaken en een paar dagen ibuprofen en eventueel paracetamol. Na 10 dagen mag de hechting eruit en laat dit maar bij hem doen. Kan hij er weer meteen naar kijken. Vind ik fijner dan de huisarts/assistente.

    Jemig, pechvogel.... Hopelijk zijn dit de laatste loodjes dan!! Sterkte Meis, hopelijk heb je nu geen last meer van die hechting!

  7. 1 uur geleden zei Ellen125:

     

    Dinsdag was het zo mooi droog inderdaad maar daar kwam woensdag/donderdag verandering in :( 

     

    Dankje :) Het zal vast wel goed komen. Baal alleen ontzettend. Ook weer niet normaal douchen. Lijk net dat ik net ben geopereerd minus de pijn :P 

     

    Op dit soort momenten ben ik heel blij dat het forum bestaat. Even mijn hart luchten en wat geruststelling zoeken. 

    Ahhh Ellen, wat zit ik vreselijk met je mee te balen hier!! Goed dat je direct weer terecht kan bij Verdonck! Ik hoop zo dat het meevalt en dat hij iets voor je kan doen! Hou je taai meid, ik denk aan je en duim heel hard voor je dat dit de laatste keer is dat je daar heen moet voor iets ongemakkelijks. En ik snap je tranen heel goed hoor, hier zit niemand op te wachten, het is niet niks allemaal!

    Succes!! XX

  8. 26 minuten geleden zei Ellen125:

    Ooh noooo ik dacht dat het droog was maar toen ik ging vergelijken toch niet :84:

     

    Maar even afwachten morgenvroeg hoe het er dan zonder steristrips eruit ziet. En dan met Verdonck contact opnemen.

    IMG_3298.JPG

    Ow shit Ellen, ik baal met je mee. Je kan er nu niets aan veranderen, dus hopelijk kan je het een beetje loslaten en gaan slapen. Ik ga voor je duimen morgen dat het allemaal meevalt!!! Xx

  9. 27 minuten geleden zei Ellen125:

     

    Oh gelukkig dat het bij jou goed geneest. Ben jij al aan het smeren?

    Ja eind augustus gaan wij naar Tenerife. Dan zijn wij ongeveer 12 weken dus dan zal af en toe op je buik in de zon liggen ook geen probleem zijn :D 

    Gewone beugel bh's na 8 weken, maar ik lees hier weleens dat een beugel zo snel nog niet altijd fijn is. Push up bh's weet ik eigenlijk niet. Daar zijn de meningen over verdeelt, maar Verdonck zegt dat het geen probleem is om af en toe een push up te dragen. Ik denk zelf pas na 3-6 maanden? Zodat je borsten goed genezen zijn en er niks geks met de implantaten kan gebeuren.

     

    Gaat het met jou verder wel weer een beetje?

    Ja, ik ben af en toe gewoon heel verdrietig, maar zoals ik altijd zeg, de wereld draait door, dus het komt allemaal wel weer goed. Verder ben ik heel blij met mijn borsten, dus ik probeer daar maar gewoon van te genieten. Op mijn zij slapen gaat ook gewoon weer, heerlijk!

    Wij gaan begin september, zo'n heerlijk vooruitzicht!

    Ik kijk echt uit naar de 8 weken po, trainen!!!! Dat mis ik echt, en mijn lichaam heeft het echt nodig, want ik begin behoorlijk uit te dijen, haha! 

     

  10. 4 minuten geleden zei Ellen125:

     

    Ja, pech hebben dank ik? Verdonck en Desert-rose zeggen allebei de hechting, dus het zal ook wel niks ergs zijn. Het was zo vreemd dat het opeens nat was. Dus leek mij wel verstandig contact op te nemen met Verdonck en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. De nazorg bij hem is echt super, daar kom ik nu wel achter :) 

    In mijn achterhoofd houd ik er wel rekening mee dat ik misschien morgen nog naar de kliniek moet, maar ik hoop van niet. Heb morgen vrijgenomen van mijn werk. Weinig te doen en ben liever thuis zodat ik vrijuit kan spreken met Verdonck en beetje kan relaxen.

    Ja, dat snap ik. Schrikken hoor! Gelukkig genezen mijn littekens erg mooi. Ik kan ze zelf eigenlijk amper zien. Rechts voel ik wel een kleine verdikking, maar dat zal met de tijd wel wegtrekken.

    Nou, ik hoop dat je niet naar de kliniek hoeft en onthoudt. Ook dit gaat weer voorbij. Volgens mij ga jij ook over een paar weekjes met vakantie? Lekker iets om naar toe te leven!

    Weet jij eigenlijk vanaf wanneer je weer push up bh's , of gewone beugelbeha's mag dragen?

     

  11. 4 minuten geleden zei Elise__:

     

    Hey bettynoboop, 

    dankjewel! Fijn dat iedereen hier altijd zo lief is (: En ook leuk om jullie ervaringen te kunnen lezen, heb ik al veel aan gehad. Ik raak net zoals Gwenny ook meer en meer overtuigd van mijn keuze voor Verdonck... 

    Ik ben echt super tevreden, moest er wel een stukje voor rijden, maar het was het zeker waard! Ik had ook best mijn twijfels over het resultaat, veel vragen over gesteld ook. Verdonck heeft alles prima en duidelijk uitgelegd!

    • Upvote 1
  12. 14 minuten geleden zei Gwenny:

    Nog even een vraagje,

     

    Heeft iemand van jullie rekoefeningen gedaan voor de operatie?

    En oefeningen erna?

     

    Ik heb wel m'n borstspier gerekt. Nu doe ik eigenlijk niets speciaals. Ik ga over een paar weken weer starten met trainen en bouw het dan langzaam weer op. Ik pak nu wel dingen uit de kast die hoog staan en voel precies aan wanneer ik te ver ga, gewoon goed naar je lichaam luisteren en niet zwaar belasten die eerste weken. Eerste 2 weken vond ik echt wel zwaar, nu gaat alles super eigenlijk!

  13. 4 minuten geleden zei Gwenny:

    Hoi bettynoboop,

     

    Dankje ja het is wel fijn om wat referenties te zien, Ik raak meer en meer overtuigd dat ik de goeie keuze heb gemaakt met Verdonck.

    Dank voor je reactie en nog veel sterkte met de moeilijke periode.

    Ik heb het een beetje gevolgd en kan alleen maar zeggen dat ik diep respect voor je heb en voor je keuze.

    Je bent een moedige vrouw en het is erg prettig om jullie te kunnen volgen ter voorbereiding op mijn eigen dag.

     

    Groetjes Gwenny

    Lief van je, dank je wel! Heel veel succes met de voorbereidingen!! X

  14. Hey meiden! @Elise__ en @Gwenny Welcome to the club! ;-)

    Even over de maat.... Ik heb ook tot het laatste moment getwijfeld. Ik zat te twijfelen tussen 355 en 375cc. Uiteindelijk ben ik voor de kleinste gegaan. Net iets sportiever nog zeg maar. Achteraf denk ik ook dat de grotere mij ook prima hadden gestaan, maar ik ben echt super tevreden met mijn borsten nu! Net even bikini's gepast, en een 80D zit toch het mooiste! Ik zal jullie toevoegen aan mijn album, dan kunnen jullie vast wat meer werk van Verdonck zien! Ik ben in ieder geval mega gelukkig met mn nieuwe boobies!!

    • Upvote 1
  15. 3 minuten geleden zei Ellen125:

     

    Dankje. Ja voelt niet fijn nu. Best wel wat steken enzo terwijl ik links nergens last van heb. Verdonck had t over de hechting. Duurt 3-4 weken voordat opgelost is. Kan zijn dat mijn lichaam nu daarop reageert geloof ik. Maar hij wilde toch even kijken en dan of hij de hechting weg kon halen of iets. Beetje vaag maar ben wel blij dat ik langs mag komen ondanks de lange autorit van 1,5u enkel. 

    Ja, dat begrijp ik, wel fijn inderdaad dat je gelijk mag langs komen. ik hoop dat het idd de hechting is en dat hij het voor je kan oplossen. Hou je ons op de hoogte?! Succes!

  16. 4 minuten geleden zei Natje3:

    @Ellen125

    Moet jij maandag ook terug beginnen werken ?

    Doe jij bureau werk ?

    Auto rijden ga ik woensdag eens proberen. 

    @bettynoboop

    Hopelijk niet iets ergs, je hebt al zoveel meegemaakt.

    Boobies bij mij nog altijd ingepakt.

     

     

    Knap dat je het zo lang volhoudt hoor!! Ik ga zo even proberen een een paar foto's te plaatsen!

  17. Hey meiden! Ja, sorry dat ik een beetje stil was... Met de boobies gaat het super, behalve dat ze nog lekker strak staan, maar nog geen seconde spijt van gehad!

    Er gebeuren wel wat andere dingen in mijn leven momenteel waar ik ff geen rekening mee had gehouden. Ik vertel hier later nog wel wat meer over. Mijn hoofd zit even ergens anders, dus vandaar dat ff niet zoveel zin had om hier te schrijven. 

    Net voor het eerst in de auto gestapt, ging super. Moest alleen in het begin ff wennen met schakelen. Heerlijk die vrijheid!!

    Verder geen boobie-nieuws hier! 

    Fijne dag allemaal! X

  18. Ik denk dat mijn verbandje het ook niet heel lang meer uithoudt... Ik kijk iedere dag of ze al veranderen, ook al zeg ik iedere dag tegen mezelf dat ik het gewoon moet laten zitten. Het witte gedeelte plakt al niet meer aan de bovenkant, ik heb daar ook de meeste jeuk. 

    Het is ook echt afgezakt en rimpelt erg aan de onderkan, precies waar de wonden zitten. ik probeer het wel nog zolang mogelijk te laten zitten, want het geeft idd een veilig en stevig gevoel!

    Ik zie je al helemaal staan voor de spiegel, ik kijk ook regelmatig of ze er nog opzitten! Zo blij, maar tegelijkertijd nog zo onwerkelijk! Heerlijk!

    • Upvote 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.