Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Elboobies

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  211
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

98 Excellent

Over Elboobies

 • Verjaardag 09-08-1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bonaire
 1. Late reactie. Maar dat klopt idd. Ik heb de eerste 2.5 week echt heel rustig aan gedaan. Daarna wel 5 dagen gaan werken maar voorzichtig geweest met zware borden, dienbladen etc. Nu kan ik alles weer☺ Hoe gaat het met jou?
 2. @Ellen125 Ik heb precies hetzelfde met de rechterborst. Minder rond aan de onderkant. Trekt vast nog wel bij hoor. Als je kijkt naar andere fotos van meiden, hoe veel het nog gaat veranderen;) Gewoon de tijd geven Komt goed! Succes allemaal morgen met het sporten.... En een heel fijn weekend! Zal binnenkort ook weer foto's maken; )
 3. De band af is wel lekker he... heb die een week geleden al in de kast gegooid. Was er echt klaar mee Conditie gaat snel weg maar je bouwt het ook weer zo op. Wel fijn dat je nu weer je " normale" leven kan opbouwen he. Ben benieuwd hoe de beugel bh zit meis. Fijne avond nog allemaal! ik ga werken...
 4. Ooh het lijk me wel mooier met een bh aan dan de sport bh. al zit de sport bh wel lekker. Als ik vrij ben ga ik even kijken voor een gewone bh. Heb alleen 1 probleem.. wij hebben op t eiland geen goeie lingerie winkel. Dus dat word wel een ding Nee nog niet gesport.. wil wel eerst net als jij de buik billen en benen weer gaan doen. Komt wel goed met je.Even wennen met de bh aan maar straks sta je in de spiegel en denk je" whoooo dat ben ik gewoon!" Haha
 5. @Ellen125 @Natje3 Idd nu mag alles weer maar wel rustig aan. Met het kickboksen wacht ik ook nog maar even. Natje jij ben al een keer wezen sporten? Wat rot dat nu je pees is ontstoken. Hebben jullie trouwens al een gewone bh aan of nog sport bh?
 6. @Ellen125 ooh wat fijn dat het goed gaat! Haha eigenwijs.. denk dat we dat allemaal wel een beetje zijn. Wanneer ga je op vakantie? Heerlijk even genieten en nu nog meer in je bikini! Spijt zeker niet... ze horen er echt bij. Zal het net als wat jij zeg, zo nog een keer doen!
 7. Op de een of andere manier kan ik maar 1 iemand taggen... @ellen125 @sara236 @Natje3
 8. @bettynoboop Hoe gaat het allemaal met jullie? Hier gaat het goed. Gisteren en ga vandaag weer lekker even zwemmen. Met het werk ook geen last van me boobies. Let wel op met bepaalde dingen maar kan gewoon alles doen eigenljjk. Het is alweer bijna 8 weken geleden. Tijd gaat echt zo snel... Weten jullie nog allemaal die eerste paar dagen
 9. Ah fijn dat het bij jullie ook goed gaat. Ja die borstband is vervelend he. Ik heb hem niet 24 uur per dag meer om hoor. Merk dat het zonder veel fijner gaat. Klittenband randje jeukt ook verschrikkelijk op me rug. Vooral hier met de warmte. Vind de sport bh wel heerlijk zitten. @Ellen125 Alles gaat goed met de littekens?
 10. A.s. vrijdag is het 7 weken geleden. Voel me verder goed en zo lang ik geen last heb met de dingen die ik doe dan is het goed. Op de jonge paarden stap ik nog niet op. Dit was gewoon even relaxed maar buiten aan een lang teugeltje dus van trekken of iets geen last van Het echte rijden en sporten doe ik voorlopig ook nog niet hoor.
 11. @bettynoboop Gister wel een ritje gedaan Alleen gestapt en dat was heerlijk. Alleen afstijgen ging nog wat lastig.. Ben vandaag ook even de zee ingeweest. Wat was dat weer even genieten zeg. Verder gaat het goed hier met de boobies. Hoop bij jullie ook allemaal @Sara236 @Ellen125 @Natje3
 12. Ja ik heb nog 2 andere maar ik wissel het af. Nu vannacht alleen een hempje aan en dan volgende nacht weer sport bh.overdag zit het echt heerlijk! denk doordat ik dan lig dat het meer drukt. @bettynoboopIk dacht wel al met 8 weken.Maar dan nog maar een paar weken meer wachten En dan eerst maar alleen stappen. Denk dat dat minder moeite kost dan op en afstijgen haha
 13. Hee meiden! Super dat het bij jullie ook allemaal goed gaat. Ellen zondag eindelijk weer lekker douche! Geniet ervan haha! Ik heb vannacht wel me sport bh al uitgedaan. Heb al een paar keer gehad dat wanneer ik wakker werd dat ik veel spierpijn had bij me rechterborst/oksel. Nu zonder sport bh geslapen en heb ik het niet... Moet zeggen dat het ook wel heel lekker is zonder bh. @bettynoboop Had jij nou ook een paard of iemand anders? Wil binnenkort echt weer gaan rijden maar vroeg me af of jij er al op heb gezeten?
 14. Hee meiden! Ziet er mooi uit @bettynoboop! Goed om te lezen dat het allemaal goed gaat bij iedereen. Bij mij gaat het ook goed.Op me zij slapen is nog niet comfortabel rechts moet nog meer zakken maar gaat de goede kant op. Littekens gaan ook goed. Had alleen last van spierpijn?? bij mijn rechterborst richting me oksel. Ik werk ook gewoon weer fulltime en dat gaat goed.
 15. @bettynoboop Dat is heel goed te begrijpen. Heel veel sterkte! @Sara236 @Ellen125 @Natje3 Heb nu 2 dagen gewerkt en het gaat wel eigenlijk. Alleen de beweging om met een doekje de tafel schoon te maken gaat dan weer moeizaam. Serveren gaat makkelijker. Wel weer heel fijn om thuis te zijn. Hoe gaat het verder met jullie?
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×