Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Elboobies

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  211
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

98 Excellent

Over Elboobies

 • Verjaardag 09-08-1991

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bonaire

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Late reactie. Maar dat klopt idd. Ik heb de eerste 2.5 week echt heel rustig aan gedaan. Daarna wel 5 dagen gaan werken maar voorzichtig geweest met zware borden, dienbladen etc. Nu kan ik alles weer☺ Hoe gaat het met jou?
 2. @Ellen125 Ik heb precies hetzelfde met de rechterborst. Minder rond aan de onderkant. Trekt vast nog wel bij hoor. Als je kijkt naar andere fotos van meiden, hoe veel het nog gaat veranderen;) Gewoon de tijd geven Komt goed! Succes allemaal morgen met het sporten.... En een heel fijn weekend! Zal binnenkort ook weer foto's maken; )
 3. De band af is wel lekker he... heb die een week geleden al in de kast gegooid. Was er echt klaar mee Conditie gaat snel weg maar je bouwt het ook weer zo op. Wel fijn dat je nu weer je " normale" leven kan opbouwen he. Ben benieuwd hoe de beugel bh zit meis. Fijne avond nog allemaal! ik ga werken...
 4. Ooh het lijk me wel mooier met een bh aan dan de sport bh. al zit de sport bh wel lekker. Als ik vrij ben ga ik even kijken voor een gewone bh. Heb alleen 1 probleem.. wij hebben op t eiland geen goeie lingerie winkel. Dus dat word wel een ding Nee nog niet gesport.. wil wel eerst net als jij de buik billen en benen weer gaan doen. Komt wel goed met je.Even wennen met de bh aan maar straks sta je in de spiegel en denk je" whoooo dat ben ik gewoon!" Haha
 5. @Ellen125 @Natje3 Idd nu mag alles weer maar wel rustig aan. Met het kickboksen wacht ik ook nog maar even. Natje jij ben al een keer wezen sporten? Wat rot dat nu je pees is ontstoken. Hebben jullie trouwens al een gewone bh aan of nog sport bh?
 6. @Ellen125 ooh wat fijn dat het goed gaat! Haha eigenwijs.. denk dat we dat allemaal wel een beetje zijn. Wanneer ga je op vakantie? Heerlijk even genieten en nu nog meer in je bikini! Spijt zeker niet... ze horen er echt bij. Zal het net als wat jij zeg, zo nog een keer doen!
 7. Op de een of andere manier kan ik maar 1 iemand taggen... @ellen125 @sara236 @Natje3
 8. @bettynoboop Hoe gaat het allemaal met jullie? Hier gaat het goed. Gisteren en ga vandaag weer lekker even zwemmen. Met het werk ook geen last van me boobies. Let wel op met bepaalde dingen maar kan gewoon alles doen eigenljjk. Het is alweer bijna 8 weken geleden. Tijd gaat echt zo snel... Weten jullie nog allemaal die eerste paar dagen
 9. Ah fijn dat het bij jullie ook goed gaat. Ja die borstband is vervelend he. Ik heb hem niet 24 uur per dag meer om hoor. Merk dat het zonder veel fijner gaat. Klittenband randje jeukt ook verschrikkelijk op me rug. Vooral hier met de warmte. Vind de sport bh wel heerlijk zitten. @Ellen125 Alles gaat goed met de littekens?
 10. A.s. vrijdag is het 7 weken geleden. Voel me verder goed en zo lang ik geen last heb met de dingen die ik doe dan is het goed. Op de jonge paarden stap ik nog niet op. Dit was gewoon even relaxed maar buiten aan een lang teugeltje dus van trekken of iets geen last van Het echte rijden en sporten doe ik voorlopig ook nog niet hoor.
 11. @bettynoboop Gister wel een ritje gedaan Alleen gestapt en dat was heerlijk. Alleen afstijgen ging nog wat lastig.. Ben vandaag ook even de zee ingeweest. Wat was dat weer even genieten zeg. Verder gaat het goed hier met de boobies. Hoop bij jullie ook allemaal @Sara236 @Ellen125 @Natje3
 12. Ja ik heb nog 2 andere maar ik wissel het af. Nu vannacht alleen een hempje aan en dan volgende nacht weer sport bh.overdag zit het echt heerlijk! denk doordat ik dan lig dat het meer drukt. @bettynoboopIk dacht wel al met 8 weken.Maar dan nog maar een paar weken meer wachten En dan eerst maar alleen stappen. Denk dat dat minder moeite kost dan op en afstijgen haha
 13. Hee meiden! Super dat het bij jullie ook allemaal goed gaat. Ellen zondag eindelijk weer lekker douche! Geniet ervan haha! Ik heb vannacht wel me sport bh al uitgedaan. Heb al een paar keer gehad dat wanneer ik wakker werd dat ik veel spierpijn had bij me rechterborst/oksel. Nu zonder sport bh geslapen en heb ik het niet... Moet zeggen dat het ook wel heel lekker is zonder bh. @bettynoboop Had jij nou ook een paard of iemand anders? Wil binnenkort echt weer gaan rijden maar vroeg me af of jij er al op heb gezeten?
 14. Hee meiden! Ziet er mooi uit @bettynoboop! Goed om te lezen dat het allemaal goed gaat bij iedereen. Bij mij gaat het ook goed.Op me zij slapen is nog niet comfortabel rechts moet nog meer zakken maar gaat de goede kant op. Littekens gaan ook goed. Had alleen last van spierpijn?? bij mijn rechterborst richting me oksel. Ik werk ook gewoon weer fulltime en dat gaat goed.
 15. Dat is wel fijn dat je terug kan gaan naar Verdonck voor de hechtingen. Heb je er toch meer vertrouwen in als bij de huisarts. Komt echt wel goed!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×