Ga naar inhoud

RVtje

Silver Member
  • Aantal items

    120
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door RVtje

  1. 10 uur geleden, Minci zei:

    @RVtje Hee Hee , 

    Vanmorgen heb ik de externe prothese gehad , het is eigenlijk een soort van kussentje en de 2 maten die ze hadden besteld pasten allebei niet. Met wat aanpassingen hebben we er een passend kunnen maken . 
    Ik werk nog niet volledig, ik heb maandag en dinsdag tot de eerste  fruit pauze gewerkt dat was tot 10.30 wel buiten de klas. Vandaag niet gewerkt omdat ik naar de kliniek moest en morgen ook weer tot 10.30.  Ik heb bij bepaalde bewegingen nog wel pijn vooral veel last van mijn rib aan de rechter kant . Bij de kliniek zeiden ze dat waarschijnlijk mijn rib gekneusd is tijdens het spoelen van de borst . Kan er wel bij ?
     

    Wat goed om te horen dat jij weer aan het werk bent . Zal wel even wennen zijn waarschijnlijk en misschien ook wel fijn na de verschrikkelijke tijd die je hebt gehad . 

    Wat balen dat die externe prothese ook weer niet in 1x goed is ? En van die rib is helemaal rot! Ik vond het bij het plaatsen al voelen alsof je in elkaar was geslagen en alles had gekneusd maar dan is het niet eens echt het geval..

    Voel jij je fijn bij het werken?

    Het is wennen om weer te werken maar wel fijn om dat ritme weer te hebben. En dat om je heen iedereen zich druk maakt om het gezeik rondom de fusie heeft ook wel iets ;)

    4 mei zou best snel zijn toch maar anders ga je weer richting de zomervakantie, dat is ook niks.. 

  2. Op 15-2-2020 om 18:58, Minci zei:

    Hoi Hoi , 

     

    Ik probeer een beetje de dagelijkse dingen op te pakken . Niet te zwaar of te veel vooral ook voor de kinderen want een moeder die alleen maar in bed of bank ligt hebben ze niks aan en ik word er niet gelukkiger op. 
     

    Ik hoop dat ik me na woensdag als ik de prothese heb gehad voor in de bh veel beter ga voelen . Mijn rechter borst is nu nog erger dan die was voor de vergroting omdat die natuurlijk uitgerekt is . 
    Voor mijn gevoel heb ik mezelf verminkt en voel ik me veel erger dan in de tijd voor de vergroting . Het zal waarschijnlijk allemaal tijd nodig hebben en ik kan niet wachten om een datum te plannen zodat ik iets heb om naar toe te leven . 
     

    Hoe is het met jou? 

    Kan me voorstellen dat je de dingen rustig aan weer op wil pakken, met name voor de kinderen, als zij er blij van worden dat hun moeder niet meer zo 'ziek' is dan wordt jij ook wat gelukkiger.

     

    De prothese gaat je vast wel goed doen. 

    Gelukkig is het maar tijdelijk.. Je moet jezelf niet schuldig voelen hoor! Het is niet dat je jezelf dit hebt aangedaan, het is hele dikke vette pech! Het is goed dat je voor jezelf had gekozen, je hebt de beslissing toen weloverwogen gemaakt en dat het zo loopt is gewoon klote! Over een paar maanden kun je weer écht gelukkig zijn.

     

    Met mij gaat het wel goed op borstengebied. Af en toe nog wel last omdat de autodeur dicht gooien meer kracht kostte dan verwacht of een zware stoel aanschuiven bijvoorbeeld.. Maar ik doe het rustig aan en laat het zware werk nog braaf liggen. Ik ben vorige week begonnen met werken (voor het eerst sinds het overlijden). Computerwerk doe ik nu omdat met patiënten werken te zwaar is maar zonder operatie had ik het ook zo gedaan om er weer terug in te kunnen komen. Het is heel vermoeiend omdat alle collega's wel even willen praten maar het is wel een grote stap in de goede richting. En mn collega's weten niks van de operatie haha.

  3. Begrijpelijk dat je er compleet doorheen zit, een kleine oppepper, het is goed dat het vocht nu helderrood is (al moet het ook niet te rood worden natuurlijk). Hopelijk is de pus er nu helemaal uit. Ik kan me ook voorstellen dat je nu denkt had ik maar niet laten snijden in een gezond lichaam maar dit hoort niet te gebeuren natuurlijk. Ik ga nu duimen voor alleen maar progressie ?

  4. 43 minuten geleden, Minci zei:

    Het was niet fijn in het ziekenhuis , maar had hoop dat ik “verlost” zou zijn wanneer het vocht er uit was . Als er dan wordt gezegd zit zeker wel een ontsteking en de borst blijft pijnlijk en groot dan hakt dat er wel in . 
     

    Ik heb vannacht prima geslapen , gisterenavond voor het slapen gaan stroomde er weer vocht uit het gaatje had een hele handdoek nodig om het op te vangen . 

    Fijn dat je goed hebt kunnen slapen (was hopelijk niet door de koorts dat je voor pampus lag?).

    Goed dat het vuil eruit gaat, hoop echt dat het meteen de juiste antibiotica is en dat die het gevecht tegen de ontsteking snel gaat winnen!

  5. 20 uur geleden, Minci zei:

    Uhmm heb een beetje kunnen slapen , het in slaap vallen was een drama . 
     

    En de bijwerkingen van de kuur zijn best heftig en weet niet of ik dat wel zo zie zitten.  Opgezette slokdarm, duizeligheid , misselijk , Diaree en darmen die blijven rommelen, maag die ontzettend pijn doet . Kan zelf niet lopen omdat ik bang dat ik meer val, slikken gaat moeizaam omdat slikken pijn doet en alles dicht zit en ga zo maar door . 
     

    Ze hebben vanmorgen weer gebeld ik heb mijn verhaal gedaan en moest nogmaals foto’s sturen .  Ik ben gewoon op en mijn lichaam kan gewoon niet meer heb het gevoel dat elk deel elke spier pijn doet .

    Dat is toch eigenlijk niet te doen met zulke bijwerkingen! Bijna helemaal immobiel erdoor.. Helpt het wel voor je borst? Is die minder pijnlijk en minder gezwollen? Hoe lang duurt de kuur?

     

    Hoe is het gisteren en vannacht gegaan? Wat zeiden ze van de foto's? Moet je voor de zekerheid nog langskomen?

    Veel sterkte weer om de dag door te komen!

  6. 2 minuten geleden, Minci zei:

    Dat zei ik gisteren tegen de arts ook , mijn man ook die zegt je ziet hoe groot het verschil is en voor mijn gevoel is die super hard . Al was ik niet heel tevreden over de arts hij stond er beetje te lachen en wist niet hoe de thermometer werkte heeft die 10 min over gedaan . 

    Echt heel vreemd! En als hij zo ongemakkelijk staat te doen daalt je vertrouwen ook met de seconde. Ben benieuwd wat het nou is. Dat ze maar opschieten!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.