Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

Trixy

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Recente profielbezoeken

272 profielweergaven
 1. Ik ben vrijdag 12/01/'18 geopereerd. Dus nu de 3de dag post-op. Mijn natuurlijke borsten hadden van zichzelf al een hang en ik wilde dus graag meer volume boven op de borst/lift. Dus eigenlijk dat mijn borsten een beetje zouden gelift worden met niet perse een borstlift. De PC raadde mij de Motiva Ergonomix protheses aan. Nadien heb ik toch nog eens gebeld om deze te laten veranderen naar een vastere gel. Ik vroeg eerst naar de Motiva ProgressiveGel Contour. Dit omdat deze zijn vorm goed behoudt. De Pc raadde dit af omdat ik dan 2 ballen zou krijgen, wat heel onnatuurlijk zou ogen. Heb dan uiteindelijk gekozen voor de gulden middenweg; een iets vastere gel, Motiva ProgressiveGel Plus Full met 400cc. Nu heb ik toch stiekem het verband even naar beneden getrokken om te kijken hoe mijn borsten er al uitzien. Ik vind dat deze eigenlijk nog steeds een 'hang' hebben. Ik ben bang, omdat ze nog niet gezakt zijn, dat ik het volume bovenaan dat ik nu al wel een beetje meer heb, ook nog ga verliezen en dat ze nOg meer gaan hangen. Voor mij zouden ze zo mogen blijven hoe ze nu staan eigenlijk.. Ik had gehoopt dat ik toch iéts meer een push-up effect zou krijgen Zou iemand wat raad kunnen geven wat ik het beste doe, en of dit misschien nog goed komt? ben zo teleurgesteld!!
 2. Heej Heej! 12/01 heb ik mijn ingreep bij dr. Verdonck. Ik heb voor Motiva progressive gell plus Full met 400 cc gekozen . Zo spannend
 3. Hallo , Ik ben nieuw hier en wil graag even mijn verhaal doen. Ik ben 25 jaar , 1m70 , cupmaat ongeveer 75C. Reeds enkele jaren ben ik erover aan het nadenken om een borstvergroting te laten doen. Ik vind dat mijn borsten niet meer zo stevig zijn alsook het volume. Gisteren (6/11/‘17) had ik mijn eerste consultatie bij Dr. Verdonck in de Belgian Breast Clinic. Ik heb 2 protheses gepast en we zijn uitgekomen op ongeveer 385cc. De protheses worden achter de borstspier geplaatst. Nu had ik de keuze tussen ‘Sebbin’, ‘Mentor’ en ‘Motiva’. Mijn voorkeur gaat uit naar Motiva omdat deze volgens Dr. Verdonck het natuurlijkst aanvoelt. Ik had graag ronde implantaten gehad opdat ik een groter volume zou krijgen bovenaan mijn borst. Er werd mij verteld dat ze daar enkel werken met de Motiva Ergonomix. Het is voor mij wel belangrijk dat mijn borsten genoeg volume krijgen, vooral bovenaan en dat ze mooi rond maar wel natuurlijk ogen. (dus niet zoals 2 strakke koplampen) Omdat ik niet goed weet welk ik het beste kan kiezen heb ik nog een aantal vraagjes: Heeft iemand een idee of er veel verschil zit op de Motiva ergonomix en de Motiva round? (Tijdens het consult hadden de ergonomix wel een erg ronde vorm) Wat zijn de voor en nadelen van Motiva en Mentor? (Oogt mentor minder natuurlijk?) Als ik voor Motiva kies heb ik de keuze tussen Motiva ergonomix Full en Motiva ergonomix Corsé. Het verschil tussen projectie zou een 3mm zijn. Heeft iemand een idee of dit uiteindelijk een opvallend verschil is? Of heeft iemand ervaringen met deze verschillende protheses? Geeft de ene een meer opvallende ronding bovenaan de borst dan de andere? Of lijkt de ene meer natuurlijker dan de andere? Of zit er eigenlijk bijna geen verschil op? Dankjewel alvast! Groetjes.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×