Spring naar bijdragen
Borsten Forum

Trixy

Premium Member
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

Recente profielbezoeken

330 profielweergaven
  1. Ik ben vrijdag 12/01/'18 geopereerd. Dus nu de 3de dag post-op. Mijn natuurlijke borsten hadden van zichzelf al een hang en ik wilde dus graag meer volume boven op de borst/lift. Dus eigenlijk dat mijn borsten een beetje zouden gelift worden met niet perse een borstlift. De PC raadde mij de Motiva Ergonomix protheses aan. Nadien heb ik toch nog eens gebeld om deze te laten veranderen naar een vastere gel. Ik vroeg eerst naar de Motiva ProgressiveGel Contour. Dit omdat deze zijn vorm goed behoudt. De Pc raadde dit af omdat ik dan 2 ballen zou krijgen, wat heel onnatuurlijk zou ogen. Heb dan uiteindelijk gekozen voor de gulden middenweg; een iets vastere gel, Motiva ProgressiveGel Plus Full met 400cc. Nu heb ik toch stiekem het verband even naar beneden getrokken om te kijken hoe mijn borsten er al uitzien. Ik vind dat deze eigenlijk nog steeds een 'hang' hebben. Ik ben bang, omdat ze nog niet gezakt zijn, dat ik het volume bovenaan dat ik nu al wel een beetje meer heb, ook nog ga verliezen en dat ze nOg meer gaan hangen. Voor mij zouden ze zo mogen blijven hoe ze nu staan eigenlijk.. Ik had gehoopt dat ik toch iéts meer een push-up effect zou krijgen Zou iemand wat raad kunnen geven wat ik het beste doe, en of dit misschien nog goed komt? ben zo teleurgesteld!!
  2. Heej Heej! 12/01 heb ik mijn ingreep bij dr. Verdonck. Ik heb voor Motiva progressive gell plus Full met 400 cc gekozen . Zo spannend
  3. Hallo , Ik ben nieuw hier en wil graag even mijn verhaal doen. Ik ben 25 jaar , 1m70 , cupmaat ongeveer 75C. Reeds enkele jaren ben ik erover aan het nadenken om een borstvergroting te laten doen. Ik vind dat mijn borsten niet meer zo stevig zijn alsook het volume. Gisteren (6/11/‘17) had ik mijn eerste consultatie bij Dr. Verdonck in de Belgian Breast Clinic. Ik heb 2 protheses gepast en we zijn uitgekomen op ongeveer 385cc. De protheses worden achter de borstspier geplaatst. Nu had ik de keuze tussen ‘Sebbin’, ‘Mentor’ en ‘Motiva’. Mijn voorkeur gaat uit naar Motiva omdat deze volgens Dr. Verdonck het natuurlijkst aanvoelt. Ik had graag ronde implantaten gehad opdat ik een groter volume zou krijgen bovenaan mijn borst. Er werd mij verteld dat ze daar enkel werken met de Motiva Ergonomix. Het is voor mij wel belangrijk dat mijn borsten genoeg volume krijgen, vooral bovenaan en dat ze mooi rond maar wel natuurlijk ogen. (dus niet zoals 2 strakke koplampen) Omdat ik niet goed weet welk ik het beste kan kiezen heb ik nog een aantal vraagjes: Heeft iemand een idee of er veel verschil zit op de Motiva ergonomix en de Motiva round? (Tijdens het consult hadden de ergonomix wel een erg ronde vorm) Wat zijn de voor en nadelen van Motiva en Mentor? (Oogt mentor minder natuurlijk?) Als ik voor Motiva kies heb ik de keuze tussen Motiva ergonomix Full en Motiva ergonomix Corsé. Het verschil tussen projectie zou een 3mm zijn. Heeft iemand een idee of dit uiteindelijk een opvallend verschil is? Of heeft iemand ervaringen met deze verschillende protheses? Geeft de ene een meer opvallende ronding bovenaan de borst dan de andere? Of lijkt de ene meer natuurlijker dan de andere? Of zit er eigenlijk bijna geen verschil op? Dankjewel alvast! Groetjes.
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×