Westie mommy

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 Excellent

1 Follower

About Westie mommy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou daar gaan we hoor mijn operatie verslag! We waren echt wel goed op tijd vertrokken door als dat slechte weer. Het laatste wat je wil is te laat komen. Ik moest me om 9.15 melden maar we waren er voor half 9 al. Het verkeer zat super mee. Ik had geen idee hoe laat mijn operatie zou zijn maar dat bleek rond half 11. Ik moest wachten tot kwart over 10. Mega lang en dat dreef de zenuwen wel flink op. Achteraf bleek dus dat je standaard een uur na je meldtijd klaar gemaakt wordt. Maar goed eenmaal aan de beurt in mijn jurkje geholpen stond er al een bed klaar meg een handschoen gevuld met warm water. Maar goed ook want man wat had ik het koud. Infuus prikken vond ik mega eng maar dat losten ze super op. Bijna doorgeprikt maar het was goed gegaan en pijn viel echt wel mee. Door de antibiotica kreeg ik mega koud, blauwe arm koud. Even aftekenen even wachten en toen mocht ik naar de ok. Nog meer koud, super koud, klappertanden koud. Maar de mensen waren super aardig. Narcose nog kouder. Ik moest voor de droom zorgen en dan deden hun de rest. Toen werd ik wakker super moe wilde me het liefst op me zij draaien en slapen maar dat mag natuurlijk niet. Vraagt er een langslopende dame, die gaat het. Eerste wat in me op kwam was ehum ik moet me baby want ik heb heel veel stuwing zo voelt het. Een beetje suf naar lekker gedronken en broodje gegeten. Toen mocht ik even naar de wc en aankleden. Daarna mocht ik eigenlijk meteen naar huis. Door de sneeuw. Nu ik een eindje thuis ben gaat het best goed. Ik voel vooral een combi van die mega stuwing en spierpijn. Af en toe voel ik mijn ribben een beetje die beurs aanvoelen. Al met al valt het mij tot nu echt enorm mee.
 2. Ik ben er zo goed als klaar voor! Alleen nog wat kerstversiering hangen en dan kunnen we. Alleen dat weer vind ik nu een beetje spannend.... wil natuurlijk wel op tijd komen.
 3. Weet ik @Jasmijn_ Ben al lid van de kerstballen, maar niet super actief. Iets met druk zijn met voorbereidingen e.d.
 4. Ja heel moeilijk, maar ik laat het even op me afkomen nu. Wat is je begin situatie en waar denk/hoop je op uit te komen?
 5. Ik vind sat ook best een dingetje ja. Heb 1 keer gepast en was toen superblij met 300 en 325 vond ik echt net te. Dan lees je hier dat je altijd voor de grootste moet gaan en dat grote snel went.... moeilijk dan hoor.
 6. Pffff en dan slaat ook bij mij de twijfel toe. De klinie gemaild en ze leggen ook nog een 325cc klaar. Kan ik op de dag zelf nog overleggen net dr. Straten en dan beslissen. Dat is een hele geruststelling maar weet nu toch echt niet wat te doen.
 7. @Deevoted1981 ik moet nog een maand wachten. 11 december bij dr Straten. Dus ik ga er vanuit dat het bij mij ook heel mooi in verhouding gaat worden.
 8. Ik heb voor de zekerheid ff geoefend. Die duikmethode moet vast lukken... en dan nog wat vesten. Ik ga het cast overleven. Nu heeft mijn vriend gezegt dat ie mijn haar gaat doen. Nu weet ik niet of ik daar zo blij mee moet zijn. Als het echt voor lul is hebt mijn vriendin me vast wel.
 9. @Deevoted1981 Ik krijg op de cc's na hetzelfde. Ik krijg er maar 300. Net naar je foto's zitten kijken. Bij het vooraanzicht dacht ik nog bleh ik zou ook wel die grote willen en niet kleiner maar jeetje dat zijaanzicht zegt zoveel meer. Wat mooi zijn ze bij jou. Ik hoop echt dat de mijne net zo mooi in verhouding komen als bij jou. Zo mooi. Echt tof om je verslag te lezen. Weet ik toch een beetje wat me te wachten staat.
 10. Nou dan zit je bij dr Straten goed hoor. Die kijkt naar de breedte van je borstkas en op basis daarvan gaat ie verder. Ik ben ook maar heel smal en wil alles in verhouding. Bij mij heeft ie ook wel een max aangegeven. Moet natuurlijk wel in je passen zeg maar.
 11. Ik heb echt zoveel over mee heen gekregen die dag dat ik even een weekend nodig had om alles te laten bezinken. Alle mensen daar waren echt super lief en meedenkend. Vond het uitkleden en foto's maken even wat minder prettig maar goed. Ze kunnen niks zien als je je trui aan houdt. Ik heb er nu alle vertouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Ik heb wel voor de optie 3 jaar nazorg gekozen onder dwang van mijn vriend. Spannend hoor. Laat het wel ff weten hoor, als je de 11de ook gaat.
 12. In de herfstvakantie na een zwempartijtje mijn bikini weggegooid. De volgende keer zwemmen ga ik echt een andere nodig hebben Zie alleen een beetje op tegen de feestdagen. Niet kunnen bakken kokerellen en dan ook nog mezelf niet op kunnen tutten . Maar goed dan volgend jaar maar dubbel op. Nog even een paar drukke weken hier, dus gelukkig weinig tijd om me druk te maken en mezelf alvast op te fokken. De zenuwen mogen nog even wegblijven.
 13. Ik ga er een beetje vanuit dat ik na een 2 weekjes mezelf wel weer een beetje fatsoenlijk kan aankleden. Toch maar ff warme vesten bijkopen voor het gemak. Ik ga vanavond de duikmethode even proberen. Gaat vast wel lukken. Haar fohnen nog zoiets ik geloof niet dat ik er feestelijk uitzie met de feestdagen.
 14. @Desert-Rose Het gaat gebeuren. 11 december krijg ik van Dr Straten 300cc mentor high profiel II dual plane. Dus je mag me verplaatsen. Poeh gelukt.
 15. 11 dec gaat het gebeuren en nu zit ik ineens met heel veel praktische vragen. Je mag je armen niet omhoog doen. Duidelijk, maar hoe doe je dat dan met aankleden? Ben nogal koel aangelegd alleen een vest is geen optie. Ik draag echt overal minstens een long sleeve onder. Iemand praktische tips?