Yzer90

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

1 Follower

About Yzer90

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. @mokkeltje85 ik ben geopereerd door dr. Schietecatte. Veel succes maandag!
 2. Wat ik kon achterhalen zat het prijsverschil hem vooral in de relatief nieuwe kliniek. Lijkt me ook nog vaag, maar daar gaan we dan maar vanuit. In ieder geval geen slechte recensies gevonden zoals bij DG. Ik ben inderdaad blij met mijn keuze, en ik moet zeggen dat ik vrijwel geen pijn heb gehad. De eerste week vooral hevige spierpijn op mijn borstbeen, tweede week 'opgeblazen' gevoel in mijn borsten door vocht, derde week alleen nog pijnscheuten als ik te druk was geweest of een verkeerde beweging maakte. Ik heb nu al wel eens een andere bh aan dan m'n sportbeha en dan voel ik gewoon dat ze minder steun hebben, een beetje zwaar. En nog wat ongemak als ik sport of zware dingen til. Kortom, allemaal eigen schuld gezien ik iets te grote stappen zet. Oeps... Haha, vraag maar raak!
 3. Ha, bijna hetzelfde inderdaad! Ik ben alleen bij de CosMedkliniek geweest, puur omdat ik het prettig vond dat als er iets verkeerd zou gaan na de operatie, ik binnen een half uur op locatie kon zijn (waar je al niet over nadenkt...). Andere klinieken die ik interessant vond, waren of veel duurder (meer dan 1000,- verschil) of konden geen consult plannen op tijden dat ik beschikbaar was. Ene kant bracht dat twijfel in het begin, maar al snel dacht ik: het voelt goed hier, dus waarom het mezelf moeilijker maken met meer keuzes?
 4. Hoi Denca, Behalve je leeftijd die ik niet weet, denk ik dat jouw situatie dicht in de buurt komt van de mijne. Ik ben naar de pc geweest met de boodschap: ik wil gewoon borsten zonder push-up beha en liever heel iets te klein, dan heel iets te groot. Voor het zicht wilde ik een C-cup. Mijn keuze is gevallen op de CosMedkliniek, bij dokter Schietecatte. De locatie, prijs en aanbevelingen op internet maakten deze keuze gemakkelijk voor me. De siliconen werd ik goed in geadviseerd door de arts, hij nam direct bij het eerste consult mijn twijfel weg door heel duidelijk aan te geven waarom hij een keuze maakte voor rond/merk/cc met betrekking tot mijn wensen. Succes en veel plezier met je oriëntatie!
 5. Ik ben enorm tevreden over de CosMed kliniek. Eigenlijk alles wat Claudiat zegt ook. Fijn consult, lieve mensen, ik kon altijd bellen en mocht zo vaak (gratis) langskomen als ik wilde voor vragen of passen (met de pc!). Het consult werd gedaan door de arts zelf, en hij kwam voor en na de operatie langs en nam goed de tijd. De tarieven liggen beduidend lager dan bij Bergman of Velthuis. Resultaat is precies wat ik hoopte en heb vrijwel geen pijn gehad.
 6. Dagverslag! Om 05:30 werd ik wakker. Eerste moment van de week dat het spannend voelde. Rustig gedoucht, hondje uitgelaten en om 07:00 in de auto gestapt. In de kliniek mocht ik na een korte check bij de receptie meelopen. De arts-assistenten zorgden voor een warm dekentje, nog een stukje administratief gedeelte en het infuus. De anesthesist kwam langs voor de laatste info en de doc om op mn borsten te tekenen. Doc had een glimlach op z'n gezicht staan, dus duidelijk dat hij opereren leuker vond dan het consult... snap ik wel. Rond 08:15 naar de OK. Hier moest ik overstappen van bed, armen opzij leggen en na een lief praatje van de assistenten kwam de anesthesist om de vloeistof in mijn infuus te laten lopen. Ik voelde het echt binnen 10 seconden; het geluid werd wat dieper en m'n zicht op het plafond wat indrukwekkender, ofzo. Ze hadden vooraf verteld dat er na die vloeistof een kapje over mijn neus en mond geplaatst werd, maar dat heb ik volgens mij 1 seconde meegekregen en daarna was ik weg. Toen ik wakker werd had ik het heel koud, wat kwam door de pijnstillers volgens de assistente. Ik moest meteen naar het toilet, dat ging vrijwel zonder pijn. Ik lag vooral te grijnzen in dat bed. Merkte wel dat ik twee keer hetzelfde zei tegen mijn vriend, en direct erna zei ik ook: "Oh, dat zei ik net ook al hè?" Daarna moest ik een broodje eten (meh, geen honger), nog een keer plassen (nu nog steeds om het half uur!) en toen mocht ik naar huis. Oh ja, leukste gevoel was toen ik mn handen op m'n boobies legde; formaat voelde als een goeie Hünkemoller push-up, maar dan dat ik mijn handen ook echt op mijn borsten voelde! De pijn valt mee. Vooral drukkend op m'n borstkas. Wilde eerst op de bank zitten, maar toen deed het toch wel pijn. Even twee uurtjes op bed gelegen waardoor het wegtrok en het voelt vooral - even voor de krachtsporters onder ons - zo: Die dag na legday, je quads en hamstrings. Dat gevoel op je borstbeen uitstralend naar je nieuwe boobies. En dat is dan te doen, en soms een momentje dat gevoel x2 (vooral als je druk doet met je armen om in je bh te kunnen kijken *guilty*) wat redelijk snel weer afzakt naar legday-spierpijn of zelfs iets minder op dit moment. Nou ja, goed. Ze zitten nu nog veilig in hun bh. Wat ik in de spiegel zag: happy! Was vooral bang dat ik ze te groot zou gaan vinden, maar vind ze nu goed en denk dus eerder te klein dan te groot over een paar dagen, maar da's prima!
 7. Hier, uit mijn hoofd, 2900,-. Zie hierboven al een bedrag van 2500,- voorbijkomen bij CosMed ook. Dus ja, ik let wel een klein beetje op de prijs (Velthuis zit geloof ik rond de 4500,-??) en dat hoeft niet onder te doen aan service! :-)
 8. Wat shit dit zeg, het is toch een beste ingreep en een beetje fijne service is toch wat waard... Mag ik vragen wat jullie uiteindelijk moesten betalen dan? Ik heb namelijk het idee dat ik een hele nette prijs betaal bij mijn kliniek, maar ik mag oneindig vaak op consult komen en krijg direct reactie per mail of telefoon, zonder extra kosten...
 9. @Lieke1996 Wat fijn dat je je familie ook mee hebt, ik ook hoor, maar dat maakt het hele gebeuren wel iets makkelijker! Ik heb een lege B (met sportbeha echt een A-tje) en ik wil een mooie C, net als jij. Beetje lastig praten in cups, na je consult klets je makkelijker mee in cc. Ik krijg 270/300cc, dat is zeg maar de hoeveelheid 'vulling' van de prothese, en dan heb je nog te maken met het 'model' zoals bv rond of anatomisch en dan zijn er nog heel veel mogelijkheden..... maar wacht lekker je consult af, goed kijken, maak foto's en neem een eigen t-shirt mee (die van de kliniek zijn wit en vertekent het beeld een beetje, vind ik). Dan kun je thuis nog lekker plaatjes kijken en vergelijken :-)
 10. Hi Lieke, Wat leuk dat je besloten hebt om 'het' te gaan doen! Al lang mee in je hoofd, en hoe kwam je bij deze kliniek? Ik word hier op 27 februari geopereerd door dokter Schietecatte. Hele mooie kliniek, met lieve mensen. Ze waren nog wel een beetje aan het klooien met de 3D-scan want dat was net nieuw, vandaar dat ik toch nog een keertje ga passen om het zelf te zien en voelen in plaats van van zo'n schermpje. Bij mij kon ik binnen twee weken terecht, maar ik wilde per se eind februari. Wanneer zou je willen? :-) Veel plezier bij je consult!
 11. Whoe mooi zeg! Enne, jij kijkt er zelf natuurlijk anders naar, maar imo heb je geen klein ogende borsten hoor! Weet niet meer of ik het al gezegd had, maar ik ga in ieder geval bij Schietecatte. Schellekens heeft op mijn operatiedatum verlof opgenomen en ik kan echt alleen die week, dus de keuze maakte zichzelf. Ben er oke mee trouwens, scheelt weer twijfel! Verder mag ik nog ff wachten, dus de komende 4 (!!) weken geen updates voor mij...
 12. @pnllg044 nog een paar weekjes en dan sluit ik me aan bij#teamdualplane dus het wordt steeds spannender na dit soort verhalen! Vijf dagen na zo'n toch best zware operatie is ook helemaal niet gek, wel fijn dat je een beetje kunt slapen. Ik denk dat het gewoon wordt zoals besloten op het eerste consult, maar ik ga nog één week voor de operatie een keertje passen om het nog een keer te zien en van de doc te horen, haha..! Laatste maandje duurt wel lang hoor... ongeduld!
 13. Hey! Hoe gaat het met je? Al vrolijk als je naar je boobies kijkt en hopelijk minder pijn?