roosYU

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

4 Followers

About roosYU

 • Birthday 10/04/1997

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,458 profile views
 1. Haha succes alvast dan! In mijn ogen is de pijn al met al best meegevallen. Komt allemaal goed uiteindelijk
 2. Haha succes alvast dan! In mijn ogen is de pijn al met al best meegevallen. Komt allemaal goed uiteindelijk
 3. Haha succes alvast dan! In mijn ogen is de pijn al met al best meegevallen. Komt allemaal goed uiteindelijk
 4. Hoe is het met de pijn nu? Ik had zelf op dag 2 de meeste pijn. Precies, zo dacht ik ook! Dankje Ik merk wel aan mezelf dat ik een beetje ongeduldig ben en graag sneller het eindresultaat wil zien haha
 5. De reactie van jeeetje wat groot klinkt mij heel bekend haha! Zelf ben ik nu 2,5 week po en kan zeggen dat ze flink geslonken zijn (gelukkig). Goed om te horen dat de operatie goed is gegaan! Hopen dat er ook een voorspoedig herstel achteraan geplakt wordt Fijn om ook zo'n 'jonkie' langs te zien komen trouwens haha Geniet er van zou ik zeggen!
 6. Vooral in de avond pff. Jaa klopt, mijn moeder steekt mij een beetje aan met al dat angstige gedoe Ben zelf vaak zo nuchter als wat hahaha. Precies! Voor de mentale schade he, kan je het verdriet even wegshoppen
 7. Precies de goede omschrijving inderdaad hahaha! Gisterenavond ineens zo'n pijn gehad aan mn linkerwond dus maar weer even pijnmedicatie genomen, was als de dood voor een infectie ofzo, maar gaat nu gelukkig weer beter. Jaa, kan niet wachten! Ook van die mooie topjes/shirts waar ik lekker mn nieuwe aanwinsten in kan laten zien, was ik altijd zo jaloers op hihi. En natuuurlijk BH's, ga me daar zo in uitleven Of een paar honderdjes
 8. Al dat gekakel daar van die meiden daar kon ik wel om lachen haha. Ik kan niet wachten tot ze gaan zakken en een beetje naar elkaar toe gaan, kan me niet snel genoeg gaan. Goed om te horen! Ja, bizar hé! Hmm, apart. Wel fijn dat je uiteindelijk wel die pijnstilling hebt kunnen krijgen natuurlijk. Hahah ik had het ook niet eens zo erg gevonden hoor, ik vind het alleen niet zo netjes van ze tegenover jou.
 9. Jaa, ik schrok er eigenlijk wel een beetje van hoe het er aan toe ging pff. Jaa had ik ook! Ook alsof die BH ineens 3 maten te klein is Red je het wel? Je lekker laten vertroetelen hoor! Dat is wel heel fijn! Hmm slecht hoor.. Ik was juist 2x gebeld haha. Ik heb de 1e van november een afspraak maar die kreeg ik al gelijk mee in een envelop toen ik naar huis mocht zaterdag.
 10. 11 uur werd ik geholpen en ben er tot ong. half 2 geweest dus misschien dat ik je wel gezien heb! (niet dat ik heel veel heb meegekregen zo stoned na de narcose hahaha) Hoe gaat het met jou nu? Een naar gevoel he die benauwdheid! Heb jij dat ook nog steeds? Ik kijk het even aan zondag en beslis dan of ik maandag ga, zou natuurlijk fijn zijn als het wel kan, zo niet dan blijf ik nog lekker thuis 'uitzieken' haha. Hoe lang mag jij nog thuis blijven?
 11. Ohh dat zou wel heel fijn zijn dan! Ik ben dan 9 dagen vrij geweest (inclusief operatie dag dan). Laat ik zeggen dat ik hoop dat het lukt en anders meld ik me ziek totdat het wel gaat haha, zal gewoon even naar mn lichaam moeten luisteren. Klopt inderdaad, ik heb een dual plane plaatsing en qua pijn is het mij (tot nu toe) nog redelijk meegevallen.
 12. Dat zal vast goed staan in verhouding! Oeh, dat is wel pittig.. Je ouders die toevallig kunnen bijspringen of vrienden die zo lief zijn om dit even voor je te doen? Zal wel echt nodig zijn namelijk (maar komt vast goed) Gaat steeds beter, dus hopen dat het gauw nog iets beter gaat want moet helaas maandag weer naar school.
 13. Jaa precies, kan niet stoppen met naar beneden kijken hahah. Oehh spannend hoor! Waar ga ja naartoe? En heb je zelf al iets in je hoofd qua maat en plaatsing? Had ik ook hoor, m'n leven ging even alleen om mijn BV en leefde er helemaal naartoe hahaha!
 14. Jaa precies! En dat ze snel wat natuurlijker zullen ogen ipv 2 van die ronde schijven haha
 15. Jaja, afgelopen zaterdag 15 oktober was het zo ver: boobie dag! De avond ervoor was ik heel nerveus maar toen de dag eenmaal zelf aangebroken was was ik (heel vreemd) totaal niet nerveus, had er zelfs wel heel erg zin in. Eenmaal uit de OK en 'wakker' natuurlijk gauw even spieken, en WAUW wat een verandering. Nu op dag 5 gestopt met de pijnstillers want veel pijn valt er niet meer te stillen. Wel enorm opgezwollen, zowel mn buik als borsten (wat soms wel een benauwd gevoel geeft). Iemand toevallig tips daarvoor? Morgen rustig aan dingetjes voor school oppakken/schoolwerk maken op de laptop en wil eigenlijk proberen om even een frisse neus te halen, mits dat gaat natuurlijk. Foto's zullen volgen!