Jump to content

Lexa

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Lexa

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,482 profile views
 1. Ja inderdaad Ik vind het wat lastig om het tijdens het academiejaar te doen, in de zomer heb ik genoeg tijd om rustig te herstellen!
 2. Ja, ze is er heel blij mee! Het kan ook zijn dat ik ook nog naar een andere consult ga voor info, want ik zou mijn bv pas willen doen in de zomervakantie van 2017 (genoeg tijd om te informeren haha)
 3. Bij Dr. Lagey. in Medipolis Antwerpen. Daar is mijn zus ook geweest
 4. Ik ben overtuigd om een borstvergroting te doen! Nu nog een afspraak me de consult vastleggen
 5. @minni boobs Ja, het is echt wel lastig als je mooie kledingstukken ziet die je dan niet staan omdat je de borsten er niet voor hebt. Na de borstvergroting kun je eens goed gaan shoppen haha. Toen ik aan de pil begon, had ik toch nog hoop dat mijn boobs toch iets gingen groeien, maar nee helaas. Dan zal het maar een borstvergroting worden.
 6. @BrownieG Bedankt voor je reactie! Heel fijn om zoiets te lezen Ja, mijn vriendinnen hebben het dan vaak over de complicaties die eventueel kunnen voorvallen zoals het lekken van de implantaten. Ik denk dat het inderdaad het beste is om veel informatie te vergaren. Bedankt!
 7. Hallo iedereen, Ik ben al eventjes aan het meelezen op het forum en wordt het dus tijd om me even voor te stellen. Ik ben momenteel 18 jaar, ben 1.58 m groot en weeg ongeveer 44 kg. Aangezien ik nog jong ben, weet ik nog niet zeker of ik al een borstvergroting wil. Maar rondlopen met een 70 AA is niet echt fijn. Veel mensen schatten me jonger in, omdat ik klein ben en geen borsten heb. Het zou fijn zijn om me niet als een 12-jarig jongetje te voelen op het strand. En een borstvergroting zou me een stuk zelfzekerder maken. Ik ben vooral aan het twijfelen, omdat ik bang ben voor de reacties
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.